km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Négy új fitneszparkot adtak át Szombathelyen

Négy új fitneszparkot adtak át Szombathelyen

Horváth Soma alpolgármester és Németh Ákos tanácsnok a KISZ lakótelep frissen átadott fitneszparkjában tartott sajtótájékoztatón mutatta be az új testedző gépeket.

Az alpolgármester kiemelte, hogy a fitneszparkokat részben Európai Uniós forrásból építették: pályázat útján nyolcmillió forintot nyertek, amelyet huszonkét millió forinttal egészített ki az önkormányzat. Megtudtuk, hogy mind a négy újonnan épített közterületi fitneszpark megkapta hétfőn a használatbavételi engedélyt. A Krúdy Gyula utca mellett az Ady Endre téren lévő parkba, a Bem József utca 21-23. és Szűrcsapó utca 22-24. közötti parkba és a Szedreskertbe telepítettek edzőgépeket.

 

Mind a négy helyszínre ugyanolyan gépek kerültek. A hét új eszköz között mozgáskorlátozottak által is használható has és hátizomerősítő gép, elliptikus tréner, dupla lábizom erősítő, komplex testépítő gép, húzódzkodó bordásfallal és párhuzamos korláttal is megtalálható.

 

Németh Ákos a KISZ lakótelepi fitneszpark kapcsán elmondta, hogy bízik abban, hogy fitneszpark közösségi helyként is működik majd. Úgy gondolja, hogy a most átadott eszközök „éveken át remek lehetőséget biztosítanak a testmozgáshoz minden korosztálynak.” Ideálisnak tartja a helyszínt is, ugyanis a parkot könnyen megközelíthetik a KISZ-Százhold városrészen élők, a Krúdy utca, a Szent Flórián szalagházak és a Mira Garden lakópark lakói is.

kapcsolódó galéria
címkék
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak