km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
NB III: remek Haladás-pontszerzés a bajnokaspiráns Bicske ellen

NB III: remek Haladás-pontszerzés a bajnokaspiráns Bicske ellen

A szombathelyiek Szenczi Bence találatával kerültek előnybe, amit aztán Tischler Patrik egyenlített ki, beállítva ezzel az 1-1-es végeredményt.

 

NB III. ÉSZAK-NYUGATI CSOPORT 28. FORDULÓ

SZOMBATHELYI MÁV HALADÁS VSE - BICSKEI TC 1-1 (1-0)

Haladás: Czuczi P. (Vigh P., 66.), Varga M., Kovács B., Varga Cs., Buzás L. – Tóth M. (Balogh Á., 51.), Ferencz Z. – Szabó M., Szenczi B. (Horváth D., 89.), Árvay D. (Pap M., 66.).

Edző: Szenczi Imre

Bicske: Illés B. - Dankó M. (Benke Á., 46.), Lakatos G., Gaszner R., Száhl P., Varga Sz. (Beliczky G., 46.), Savanya F. (Varga B., 46.), Hirman K., Tischler P., Bozsoki I., Dulló M.

Edző: Csordás Csaba

Gólszerzők: Szenczi B. (13.), ill. Tischler P. 70.

Kiállítva: Hirman K. 65. (Bicske)

 

Finoman fogalmazva sem várt könnyű feladat a Haladás NB III-as együttesére, amely az aranyéremért küzdő Bicske gárdáját látta vendégül vasárnap délután. A hazaiak bátran beleálltak a küzdelembe, egyáltalán nem feltett kezekkel mentek neki a találkozónak, aminek meg is lett az eredménye: a 13. percben Szenczi Bence volt eredményes, így aztán 1-0-s szombathelyi előnyről jöhetett a folytatás. A 70. minutumban ugyan egalizálni tudtak a vendégek, ám még ezt követően is megvoltak a lehetőségei a Haladásnak, hogy itthon tartsa a három bajnoki pontot. Az összecsapás végül 1-1-gyel zárult, a házigazda pedig megmutatta, hogy a mezőnyből bárkinek képes egyenrangú ellenfele lenni.

 

"A mérkőzés elején volt egy fejesünk ami a kapufáról "természetesen" kifelé pattant. Ezután viszont Szabó Martin és Szenczi Bence akciójából megszereztük a vezetést. Ebben a félidőben voltak még lehetőségeink, mint ahogy a vendégeknek is meg volt a helyzetük az egyenlítéshez. A második félidőben is közel álltunk az előnyünk növeléséhez, illetve a büntetőből megszerzett Bicskei egyenlítő találat után is voltak befejezéseink, amik alig kerülték el a kaput. Viszont az utolsó pillanatban a vendégek is megszerezhették volna a három pontot. Ellentétes sorozat után találkoztunk a még bajnoki címért is versenyben lévő bicskeiekkel. Az összkép alapján reálisnak mondható a döntetlen, bár egy kis hiányérzetem azért van a mérkőzés után. Ezzel a találkozóval megint csak megerősítettük és bizonyítottuk magunknak azt, hogy ebben a bajnokságban bőven benne volt egy jobb szereplés reménye" - összegzett a találkozó után Szenczi Imre, a csapat vezetőedzője.
 

 

Fotó: Nagy Jácint

 

Malomsoki Cintia

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Parkoló autónak ütközött, ami kidöntött egy 20 kilovoltos vezetéket is tartó villanyoszlopot
A baleset Kenyeriben történt péntek reggel, az azt okozó Opelen nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ráadásul a kocsi fiatal sofőrje, megpróbálta másra hárítani a felelősséget.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Diploma-kiállítás: létkérdések és válaszok (képgalériával)
Diploma-kiállítás nyílt pénteken az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék (VMT) képi ábrázolás szakos hallgatóinak mestermunkáiból az Írokéz Galériában (a Képtár épületében). A diákoknak az elmúlt három évben megszerzett tapasztalataikat is reprezentálják az alkotások.
Öt emberből négy használja az e-receptet
Magyarországon öt emberből négy használja az e-receptet, a páciensek kétharmada pedig kért már online vizsgálati időpontot, beutalót - derült ki a Semmelweis Egyetem (SE) Digitális Egészség kutatócsoportjának legújabb felméréséből.