km/óra
  2024.04.22., hétfő  •  Csilla, Noémi napja
NB III: elvitte a három pontot Szombathelyről a Dorog

NB III: elvitte a három pontot Szombathelyről a Dorog

A Haladás 3-1-es vereséget szenvedett a pontvadászat 14. játéknapján.

 

NB III. ÉSZAK-NYUGATI CSOPORT 14. FORDULÓ

SZOMBATHELYI MÁV HALADÁS VSE - DOROGI FC 1-3 (0-3)

Haladás: Horváth B. - Czuczi P., Kovács B., Németh M., Vígh P. (Buzás L., 52.) - Balogh Á. (Árvay D., 67.) Varga M. (Györe N., 86.) Ferencz Z. - Szabó M., Szenczi B. (Horváth D., 86.) Pap M. (Tóth B., 52.)

Edző: Szenczi Imre

Dorog: Tulipán Á. - Tóth L. (Vígh Á., 79.), Ferkó Á. (Nagyházi D., 79.), Selmeci J. (Harmat Zs., 71.), Berkó Á., Hoszpodár B., Papp M., Kovács O., Szerencsi M. (Forgó G., 71.), Barna G. (Balla M., 69.), Tomás L.

Edző: Bekő Balázs

Gólszerzők: Ferencz Z. 91., ill. Tóth L. 24., Szerencsi M. 36., Czuczi P. 42. (öngól)

 

Hazai környezetben várt újabb erőpróba a Haladás NB III-as labdarúgó-csapatára, amely ezúttal a Dorog együttesét látta vendégül. A Komárom-Esztergom vármegyeiek már az első játékrészben háromgólos előnyre tettek szert, s bár a második felvonás hosszabbításában Ferencz Zoltán betalált, ez csak a szépítésre volt elegendő. A találkozó 3-1-es dorogi győzelemmel zárult. 

 

"Sajnos mindent alul lehet múlni, mi ezúttal önmagunkat múltuk alul. Az első félidő szégyenteljesre sikeredett, olyanok voltunk, mint a láthatatlan légió. Az első játékrészt egyetlen említésre méltó esemény nélkül hoztuk le, ráadásul kaptunk két pontrúgásból két gólt, illetve egy eladott labdánkból lekontráztak minket, így háromgólos hátrányban mentünk a szünetre. Ennél gyengébb félidőt még nem játszottunk, rossz volt nézni a csapat szervezetlen játékát. Sem támadásban, sem védekezésben nem volt elfogadható a teljesítményünk. A második játékrész sem volt sokkal jobb. Bár volt egy-két lehetőségünk, de nem volt benne a játékunkban a jobb eredmény lehetősége. Sokkal jobb volt az ellenfél, a rutinjuk pedig áthidalhatatlan különbséget teremtett ezen a mérkőzésen. Sajnos nagyon rossz felfogásban játszó, szervezetlen csapat benyomását keltettük. Gratulálunk a Dorog csapatának. Egyetlen pozitívum a mai napban, hogy Györe Noel és Horváth Dániel személyében újabb két saját nevelésű, 16 éves játékosunk mutatkozhatott be a felnőttek között!" - összegzett a találkozót követően Szenczi Imre

 

Fotó: Haladás VSE felnőtt labdarúgó csapat szurkolói oldal/Facebook

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Áprilisi nyárra téli zimankó: kifehéredett a Kőszegi-hegység csúcsa
Kifehéredett az Írottkő kedden délelőtt: az Astromet Facebook-oldal élő videóban jelentkezett be a Kőszegi-hegységből, jég- és hódara, illetve hó hullott a nulla fok körüli hőmérsékleten.
Több száz motor várható a vasárnapi motoros felvonuláson Szombathelyen
Hagyományosan felvonulással indítják a szezont a vasi motorosok. Mutatjuk a tervezett útvonalat, ahol április 21-én, vasárnap várható a látványos konvoj felbukkanása, írja a 112press.hu.
Mutatjuk, mikor és hol folytatódnak az útfelújítások Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április harmadik hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani hétvégén és a jövő héten.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.