km/óra
  2024.07.12., péntek  •  Izabella, Dalma napja
NB III: elvitte a három pontot Szombathelyről a Dorog

NB III: elvitte a három pontot Szombathelyről a Dorog

A Haladás 3-1-es vereséget szenvedett a pontvadászat 14. játéknapján.

 

NB III. ÉSZAK-NYUGATI CSOPORT 14. FORDULÓ

SZOMBATHELYI MÁV HALADÁS VSE - DOROGI FC 1-3 (0-3)

Haladás: Horváth B. - Czuczi P., Kovács B., Németh M., Vígh P. (Buzás L., 52.) - Balogh Á. (Árvay D., 67.) Varga M. (Györe N., 86.) Ferencz Z. - Szabó M., Szenczi B. (Horváth D., 86.) Pap M. (Tóth B., 52.)

Edző: Szenczi Imre

Dorog: Tulipán Á. - Tóth L. (Vígh Á., 79.), Ferkó Á. (Nagyházi D., 79.), Selmeci J. (Harmat Zs., 71.), Berkó Á., Hoszpodár B., Papp M., Kovács O., Szerencsi M. (Forgó G., 71.), Barna G. (Balla M., 69.), Tomás L.

Edző: Bekő Balázs

Gólszerzők: Ferencz Z. 91., ill. Tóth L. 24., Szerencsi M. 36., Czuczi P. 42. (öngól)

 

Hazai környezetben várt újabb erőpróba a Haladás NB III-as labdarúgó-csapatára, amely ezúttal a Dorog együttesét látta vendégül. A Komárom-Esztergom vármegyeiek már az első játékrészben háromgólos előnyre tettek szert, s bár a második felvonás hosszabbításában Ferencz Zoltán betalált, ez csak a szépítésre volt elegendő. A találkozó 3-1-es dorogi győzelemmel zárult. 

 

"Sajnos mindent alul lehet múlni, mi ezúttal önmagunkat múltuk alul. Az első félidő szégyenteljesre sikeredett, olyanok voltunk, mint a láthatatlan légió. Az első játékrészt egyetlen említésre méltó esemény nélkül hoztuk le, ráadásul kaptunk két pontrúgásból két gólt, illetve egy eladott labdánkból lekontráztak minket, így háromgólos hátrányban mentünk a szünetre. Ennél gyengébb félidőt még nem játszottunk, rossz volt nézni a csapat szervezetlen játékát. Sem támadásban, sem védekezésben nem volt elfogadható a teljesítményünk. A második játékrész sem volt sokkal jobb. Bár volt egy-két lehetőségünk, de nem volt benne a játékunkban a jobb eredmény lehetősége. Sokkal jobb volt az ellenfél, a rutinjuk pedig áthidalhatatlan különbséget teremtett ezen a mérkőzésen. Sajnos nagyon rossz felfogásban játszó, szervezetlen csapat benyomását keltettük. Gratulálunk a Dorog csapatának. Egyetlen pozitívum a mai napban, hogy Györe Noel és Horváth Dániel személyében újabb két saját nevelésű, 16 éves játékosunk mutatkozhatott be a felnőttek között!" - összegzett a találkozót követően Szenczi Imre

 

Fotó: Haladás VSE felnőtt labdarúgó csapat szurkolói oldal/Facebook

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Augusztusban folytatódik a lomtalanítás Szombathelyen
A SZOVA Nonprofit Zrt. idén is meghirdette a lomtalanítást, amely a lakosságra és lakóingatlanokra vonatkozik, így a garázstulajdonosok, illetve intézmények, vállalkozások, kereskedelmi egységek nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
Augusztusi időutazásra hív a XXIII. Savaria Történelmi Karnevál
Augusztus 22. és 25. között ismét megelevenedik Szombathely ókori története: a nyolc kiemelt és 20 kísérőhelyszín 388 programmal várja Savaria lakóit és a vendégeket, hogy időutazással ünnepeljük a város 2000 éves múltját, jelenét és jövőjét. A XXIII. Savaria Történelmi Karneválról kedden tartottak sajtótájékoztatót a Történelmi Témaparkban.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Edzésbe állt a Haladás VSE
Hétfőn délután 21 mezőnyjátékosnak, valamint két kapusnak tartotta meg az első edzést a Szenczi Imre vezette szakmai stáb, írja az egyesület honlapja.
Jövő hétvégén ismét Szombathely utcáira viszik a művészetet
Tovább dübörög az Érezd Szombathelyt! programsorozat: július 13-án jön az Utcaművészeti nap, melynek keretében zenészek, képzőművészek, táncosok, kézművesek lepik el Szombathely belvárosát. De ezen kívül is sok izgalmas program vár ránk még júliusban, ennek részleteiről tartottak sajtótájékoztatót pénteken délelőtt a szervezők.
legfrissebbek
Zártkapus Konferencia Liga mérkőzés volt a Király Sportlétesítményben
Július 11-én az UEFA Európa Konferencia Liga első selejtező körében a belorusz FC Torpedo Belaz Király Gábor komplexumában fogadta a moldáv FC Milsami Orheit. 
Készüljön: nagy dugók várhatók ezen a szombathelyi bevezető úton
A GYSEV Zrt. a lakosság türelmét kéri, mert július 15-től a hónap végéig ismét karbantartási munkát végez a Zanati úti aluljáró feletti vasúti hídon, ezért két héten át a Zanati úti aluljáró közúti forgalmát két belső sávra fogják szűkíteni.
Kánikula: szünetelnek az őrségi túrák
Az Őrségi Nemzeti Park a nagy hőségre tekintettel határozatlan időre felfüggeszti garantált túráit, tájékoztatott a szervezet Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Osztálya.
NVB: Karácsony Gergely nyerte a főpolgármester-választást
Karácsony Gergely nyerte a főpolgármester-választást, jelentette be a szavazatok újraszámlálása után Sasvári Róbert, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elnöke a testület pénteki ülésén.
Ausztria, Olaszország és Magyaroszág nyugdíjas szervezetei találkoztak Szombathelyen
Ausztriából, Olaszországból és több magyar vármegyéből is érkeztek nyugdíjas szervezeti vezetők az első alkalommal megrendezett Nemzetközi Regionális Idősügyi Fórumra, Szombathelyre. Az eseményen elhangzott: országhatárokon belül és kívül ugyanazok a problémák, ezekre igyekeztek megoldást találni a résztvevők.