km/óra
  2023.12.04., hétfő  •  Borbála, Barbara napja
Újévi Operettgála
Vackor karácsonya
Megyei II. osztály, északi csoport: nagy skalpot gyűjtött be a Spari, zsinórban harmadszor nyert a Sé

Megyei II. osztály, északi csoport: nagy skalpot gyűjtött be a Spari, zsinórban harmadszor nyert a Sé

Az Alsóújlak és az Újperint hazai környezetben folytatta jó sorozatát, a Szeleste, az Uraiújfalu, valamint a Lukácsháza pedig idegenben gyűjtötte be a három pontot.

 

Pecöl SE - Sé Honvéd SE 1-3 (1-0)  Pecöl, vezette: Busi

Pecöl: Auer - Pálfi (Boncz, 46.) , Svób, Gyürü, Farkas (Horváth, 76.) , Kiss, Seper, Joó, Hóbor, Szemes (Kurucz, 65.) , Balázs (Tóth, 53.)

Sé: Földi - Szalay, Séfer, Hancz, Werderits (Vándori, 89.) , Nemes, Fichtacher, Farkas, Hende (Kovács, 46.) , Kiss (Soós, 81.) , Uri

Gólszerzők: Szemes 22., ill. Hancz 56., Kovács 2 (76., 85.)

 

A hazai csapat két ellentétes félidőt produkált, a második játékrészben lévő megingásokat pedig ki is használta a séi együttes. Ahogy a pecöliek tudósÍtásukban fogalmaztak, a Fair Play az ellenféllel szemben tanúsított magatartás eszméje, ezt a vendégeknek nem sikerült megvalósítani.

 

Kemenesalja FC - Szeleste-Pósfa SE 0-1 (0-1)  Vönöck, vezette: Imre

Kemenesalja: Hujbert - Smidéliusz, Őri, Varga, Géczi (Kolompár, 71.) , Czöndör, Németh (Farkas, 75.) , Lőrincz, Erdélyi, Vajda, Varga

Szeleste-Pósfa: Szentgyörgyvári - Nardai, Maráczi, Pomper, Fülöp, Pethő (Kovács M., 88.) , Riba (Szele, 70.) , Molnár (Kovács R., 46.) , Kovács T., Horváth, Földi

Gólszerző: Molnár 39.

Kiállítva: Lőrincz 42. (Kemenesalja)

 

Az egy gólt hozó összecsapáson a vendégek szerezték meg a vezetést az első játékrész hajrájában, ráadásul percekkel később emberhátrányba is került a Kemenesalja. Ezt már nem bírta el a házigazda, így a Szeleste egygólos győzelmet aratott. 

 

Boba SE - Uraiújfalu SE 2-6 (1-4)  Boba, vezette: Ódor

Boba: Prépost - Csajbók, Fodor, Sütő, Balogh, Szabó, Dákai, Dénes, Farkis, Kovács, Porkoláb (Horváth, 77.)

Uraiújfalu: Horváth - Szabó M., Gáspár, Szabó B., Burka, Kollárits, Németh Z. (Csete, 65.) , Németh B., Kovács, Keszei, Agg (Simon, 38.)

Gólszerzők: Szabó 41., Sütő 90., ill. Burka 4 (6., 25., 53., 57.), Dákai 16. (öngól), Agg 23.

 

A Boba számára nagy falat volt a listavezető Uraiújfalu, a vendégek fél tucat gólt szerezve gyűjtötték be a három bajnoki pontot.

 

Újperinti SE - Gérce-Vásárosmiske KSE 5-1 (4-1)  Szombathely, vezette: Bíró

Újperint: Szlámer - Takács, Karvalics, Hujber (Egyed, 61.) , Viszket (Tóth, 80.) , Péter, Sásdi (Hazafi, 76.) , Szabó, Francia (Kovács, 61.) , Nyári, Szabó (Hegedűs, 61.)

Gérce-Vásárosmiske: Fehér - Komáromi, László, Lőrincz, Pethő (Kiss T., 82.) , Lerik (Kiss L., 36.) , Mórocz, Nunkovics (Soós, 72.) , Kovács, Csonka, Kövesdi

Gólszerzők: Viszket 6., Nyári 3 (12., 18., 32.), Szabó 60., ill. Lőrincz 10.

 

A házigazda egy 5-1-es, magabiztos győzelemmel feledtette a legutóbbi fordulóban a Gencsapáti ellen elszenvedett vereséget. 

 

Alsóújlaki SC - CONOIL Mersevát SE 4-1 (2-1)  Alsóújlak, vezette: Németh

Alsóújlak: Gábor - Kaposi, Tóth (Toldi, 58.) , Varga K., Varga Á., Varga N. (Gampel Do., 46.) , Káldi M., Farkas, Ódor (Káldi I., 68.) , Gampel Dá. (Nagy, 77.) , Varga R.

Mersevát: Patyi - Gönye, Pethő, Takács M., Horváth, Orbán, Fülöp (Rába, 46.) , Homlok, Nagy, Takács B., Döbröntei

Gólszerzők: Varga Á. 18., Kaposi 42., Varga R. 2 (86., 92.), ill. Horváth 6.

Kiállítva: Gönye 89. (Mersevát)

 

Az hazaiak az Újperint elleni, eddigi egyetlen vereségük óta zsinórban negyedik mérkőzésükön sem találtak legyőzőre, ezúttal a Mersevát együttesét múlták felül hátrányból fordítva.

 

Bozsoki SE - Elektromol Spari FC 1-5 (1-2)  Bozsok, vezette: Elek

Bozsok: Szenteleki - Bigner, Kratochwill, Kalmár, Dobány (Iker, 66.) , Németh, Kovács (Tompek, 66.) , Szalai, Kiss, Marti, Kaposi (Dévényi, 46.)

Elektromol Spari: Pungor - Németh, Tóth (Barbalits, 40.) , Sipos, Jónás, Schmidt, Varsányi, Pados, Fülöp, Bolfán, Majtényi

Gólszerzők: Kaposi 19., ill. Pados 13., Majtényi 43., Varsányi 2 (47., 85.), Fülöp 75.

 

A vendégek a mérkőzés folyamán kihasználták a hazaiak ordító hibáit, így megérdemelten vitték el a három bajnoki pontot.

 

Kemenesmagasi FC - SCHOTT Lukácsháza SE 1-3 (1-3)  Kemenesmagasi, vezette: Vass

Kemenesmagasi: Papp - Bándoli (Fülöp, 69.) , Molnár Zs., Horváth, Poós, Palotai, Gombás (Sebestyén, 46.) , Király (Princzes, 77.) , Peresznyei (Solymos, 69.) , Kerekes (Balogh, 30.) , Molnár T.

Lukácsháza: Bán - Horváth Sz., Osztrosits (Léhmann, 76.) , Gombás, Kovács, Kondics (Bolfán, 51.) , Csuka, Rozmán (Takács, 76.) , Dr. László, Bősze, Tóth (Horváth M., 89.)

Gólszerzők: Horváth 6., ill. Tóth 11., Osztrosits 20., Rozmán 28.

 

A jó iramú mérkőzést aktívan kezdték a hazaiak, korán meg is szerezték a vezetést, ezt követően viszont a jól játszó vendégek rendezték soraikat és a maguk javára fordították a találkozó eredményét. Jó játékvezetés mellett megérdemelt vendég siker született. 

 

A csoport állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Adventi vásár Szombathely 2023: óriáskerék, Mikulás-kunyhó és ragyogó Mikulásbusz
Minden idők leglátványosabb szombathelyi adventi vására lesz az idei – derült ki a péntek délelőtti sajtótájékoztatón. A már hagyományosnak számító Óriáskerék mellett lesz Mikulás-kunyhó, csillogó-villogó Mikulásbusz, meséket sugárzó LED-fal, és ezer méternyi fényfüzér ragyogja majd be a Fő teret.
Bojár Gábor: Varga Mihály és Nagy Márton is tudják, hogy ez baromság
Ezt mondta az akkumulátorgyárakra építő magyar gazdaságpolitikáról Bojár Gábor, Széchényi- és Gábor Dénes-díjas Graphisoft-alapító, aki vállalkozói tapasztalatait megosztani érkezett a szombathelyi egyetemre, de a beszélgetés közben szóba került az is, hogy mit vett át tőle Steve Jobs, melyik jelenet példaértékű számára az Eldorádóból, és hogy miben különbözött az állam szerepvállalásáról alkotott elképzelésük már 1995-ben is a miniszterelnökkel.
legfrissebbek
2024 tavaszán elkezdődik a Csaba utca felújítása
Jövőre felújítják Szombathely egyik legrosszabb állapotú utcáját, a Csaba utcát. Erről Putz Attila (Éljen Szombathely!), a keleti várorész önkormányzati képviselője adott hírt, amikor azt írta, hogy ma megtörtént az első tervegyeztetés az ügyben.
Szombathely közlekedéssel kapcsolatos kihívásaira kerestek megoldást a városházán
December 4-én, hétfőn délután rendezték meg az EIT Urban Mobility TICER projekt gálarendezvényét a szombathelyi városháza nagytermében.
Maxi-Dubajt álmodott Orbán Viktor Rákosrendezőre
A Burzs Kalifa arab beruházójával építtetne új milleneumi városközpontot Rákosrendező pályaudvar 130 hektáros, állami tulajdonú, jelenleg rozsdaövezeti besorolású területén a kormány. Ezt Lázár János építési és közlekedési minszter jelentette be.
Még nem véglegesek az új választókerületi határok Szombathelyen
A népesség csökkenése miatt Szombathelyen módosítani kellett a választókerületeket, a jegyző elkészítette az új felosztást. A kihirdetés után 15 napig volt lehetőség a jogorvoslatra, városunkban a a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a Társaság a Szabadságjogokért és a Választási Földrajz segítségével megtámadta a jegyzői határozatot. A törvényszék megsemmisítette a beosztást, mert az nem tartalmazott érdemi indoklást, írja a telex.hu.
Heroint szállított a HA-SKA jelzésű gépen, őrizetbe vették a legendás magyar pilótát
8.1 millió eurót érő heroinnal bukott le Dublinban két magyar férfi múlt pénteken, a helyi nyomozók szerint az idősebb pilóta Európa-szerte hozta-vitte a heroin-, kokain- és kannabisz-szállítmányokat.