km/óra
  2022.05.27., péntek  •  Hella napja
Megyei II. osztály, északi csoport: magabiztosan nyerte a forduló rangadóját a Csepreg

Megyei II. osztály, északi csoport: magabiztosan nyerte a forduló rangadóját a Csepreg

Tizenegy gólos mérkőzésen verte a Sé a Sitkét, nyolcig jutott a Pecöl és az Uraiújfalu is. A Bozsok és a Gérce is otthon tartotta a három pontot, a Kemenesalja pedig egy remek mérkőzésen játszott döntetlent a Szelestével.

 

Kemenesalja Futball Club - Szeleste-Pósfa SE 2-2 (2-2)  Vönöck, vezette: Farkas

Kemenesalja: Bakos - Bándoli (Dobson 60.)  - Belegrai, Szakál, Őri, Németh, Czöndör, Ambrus, Péter, Pethő (Ölbei 69.) , Vajda (Kolompár 46.)

Szeleste-Pósfa: Kovács - Németh, Tokaji, Gál, Szele (Ódor 87.) , Fülöp, Tóth (Riba 46.) , Varga, Földi, Horváth L. (Horváth E. 62.) , Pethő

Gólszerzők: Czöndör 2., Németh 40., ill. Varga 29., Fülöp 37.

Kiállítva: Németh 80. (Szeleste)

 

A hazaiak hamar megszerezték a vezetést, ám a gól inkább őket zavarta meg, mintsem a Szelestét. Kezdeményezőbben játszottak a vendégek, fordítani is tudtak, a Kemenesalja azonban még a szünet előtt reagálni tudott és egyenlített. A fordulást követően mindkét csapat nagy erőket mozgósított a három pont megszerzésének érdekében, az utolsó bő tíz percben a házigazda emberelőnybe is került, így még nagyobb nyomást próbált helyezni ellenfelére. Az eredmény viszont már nem változott, a játék képe alapján igazságos döntetlen született. 

 

Sé Honvéd SE - Sitke KKSE 7-4 (4-1)  Sé, vezette: Németh

Sé: Földi - Kiss (Kámán 74.) , Bonchis (Nárai 74.) , Kovács, Muzsai, Boldizsár, Bogyai, Fichtacher, Farkas, Tóth (Prim 44.) , Vándori (Sárközy 66.)

Sitke: Kelemen - Szakos, Imre Gá., Lakatos, Papp, Horváth (Bagoly 70.) , Dunai A., Imre Ge., Dunai M., Bakics

Gólszerzők: Lakatos 4. (öngól), Tóth 24., Kiss 43., Bogyai 3 (45., 57., 68.), Kovács 55., ill. Bakics 8., Dunai A. 2 (67., 84.), Papp 78.

Kiállítva: Kelemen 34. (Sitke)

 

Csakúgy, mint a bajnokság során a legtöbb esetben a hazaiak különböző okok miatt egy csapatra való játékost nélkülöztek. A pályára lépők viszont gyorsan az ellenfél tudtára adták, hogy számukra csak a győzelem elfogadható. Sorozatos hazai támadásokkal indult a mérkőzés, egy öngóllal gyorsan a vezetés is meglett. Szinte a semmiből egy gyönyörű szabadrúgás góllal egyenlített a vendég. Ez alaposan felpaprikázta a séieket, akik egy szép támadás végén gyorsan visszavették a vezetést. Ezt követően a vendégkapus gólhelyzetben szabálytalankodott és a kiállítás sorsára jutott, a vendéglátók pedig a szünet előtt gyors egymásutánban még két gólt szereztek. A második félidőben csak a gólkülönbség volt a kérdéses. A hazaiak futószalagon dolgozták és hagyták ki a helyzeteket, rúgtak öt kapufát, gólt viszont csak hármat. A vendégek végig küzdöttek és tíz emberrel játszva is kozmetikázni tudtak az eredményen. Összeségében a gólarány a vendégekre nézve hízelgő, ugyanakkor minden elismerést megérdemelnek, hiszen egy félidőt emberhátrányban játszva is tisztességesen helytálltak.

 

CONOIL Merseváti SE - Uraiújfalu SE 0-8 (0-2)  Mersevát, vezette: Marácz

Mersevát: Patyi - Varga (Dénes M. 72.) , Pethő, Gönye, Csite (Borbács 72.) , Orbán (Czupor 46.) , Pásti, Dénes B., Nagy (Takács 70.) , Balogh, Győrvári

Uraiújfalu: Horváth (Niczki 80.)  - Szabó M., Pungor, Gallen (Varga 68.) , Szabó B., Tóth, Kollárits (Csete 68.) , Németh, Agg (Kovács 72.) , Fehér, Keszei

Gólszerzők: Pungor 32., Agg 3 (39., 60., 67.), Németh 2 ( 58., 79.) Tóth 62., Szabó M. 90.

 

A szezon eddigi leghaloványabb teljesítményét nyújtották a hazaiak, ezzel szemben a vendégek dinamikusan, eredményesen futballoztak és megérdemelten szerezték meg a három pontot. 

 

Elektromol Spari FC - Pecöl SE 1-8 (1-4)  Szombathely, vezette: Samu

Elektromol Spari: Gyetvay - Bolfán (Pados G. 14.) , Dienes, Varsányi, Tóth, Pulai, Pados B., Németh V. (Sipos 70.) , Kelemen, Németh R., Nyári

Pecöl: Kollarics - Pálfi (Kámán 46.) , Szemes Z., Farkas E., Gyürü (Németh I. 62.) , Oszkó, Farkas A., Illés, Balázs (Németh Á. 62.) , Horváth (Hóbor 46.) , Iszak (Szemes B. 62.)

Gólszerzők: Pulai 24., ill. Gyürü 2 (3., 50.), Farkas A. 3 (15., 73., 89.), Illés 43., Balázs 2 (21., 48.)

Kiállítva: Farkas E. 86. (Pecöl)

 

A vendégek egy fölényes győzelemnek köszönhetően hosszú idő után újra három pontnak örülhettek.

 

Csepregi Sport Egyesület - Söpte Sport Egyesület 6-0 (3-0)  Csepreg, vezette: Papp

Csepreg:  Farkas - Kótai, Steiner M., Kossuth, Nika M. (Németh 62.) , Simon, Takács (Baranyai 68.) , Pócza (Lukács 82.) , Nika B. (Merk 81.) , Nagy (Kovács 79.) , Steiner C.

Söpte: Márffi - Mester, Németh, Kovács, Rómer, Léhmann (Udvardi 57.) , Horváth, Hujber, Koronczai, Vámos, Koszokovits (Fogl 41.)

Gólszerzők: Kótai 2 (6., 28.), Nika M. 36., Nika B. 52., Pócza 79., Kovács 90.

 

Remek időjárás és szép számú közönség fogadta a csapatokat a forduló rangadóján. A találkozó a hazaiak számára indult jobban, egy pontrúgás után hamar vezetést szereztek, majd ezt követően is az történt a pályán, amit ők szerettek volna. A szünetig még tovább is nőtt a különbség, a Csepreg háromgólos előnnyel mehetett pihenőre. A folytatásban már nem volt kérdéses a mérkőzés kimenetele, a csepregiek kézben tartották a találkozót és végül magabiztos, 6-0-ás győzelmet arattak a Söpte ellen. A vendégek ezúttal nem tudták hozni azt a teljesítményt, ami a szezon során jellemezte őket. 

 

Bozsoki SE - Gencsapáti KSE 6-0 (2-0)  Bozsok, vezette: Gróf

Bozsok: Farkas (Szenteleki 77.)  - BIGNER, Kratochwill, Kalmár (Szalai 60.) , Nagy (Iker 69.) , PÁL, Dévényi (Möslinger 64.) , Kovács (Szárnyas 78.) , HANKÓ, Kiss, Marti

Gencsapáti: Szalay (Horváth 46.)  - Janzsó, Varga, Mester (Petrőczi 57.) , Dancs, Baranyai, Bokor, Egyed (Kovács P. 57.) , Szigetvári (Tóth 57.) , Kovács G., Tar

Gólszerzők: Kratochwill 37., Bigner 42., Pál 2 (54., 82.), Hankó 2 (62., 90.)

 

A sportszerű mérkőzésen a hazaiak győzelme ilyen arányban is megérdemelt. 

 

Gérce-Vásárosmiske KSE - Alsóújlaki Sport Club 2-1 (1-1  Gérce, vezette: Szabó III.

Gérce: Komáromi - Ódor, Németh, Máthé, Pethő, Lerik (Kiss 79.) , Mórocz, Nunkovics, Kovács, Csonka, Kövesdi

Alsóújlak: Gábor - Gampel (Tóth 58.) , Kaposi, Varga K., Varga Á., Káldi M. (Toldi 53.) , Ódor, Ország (Papp 77.) , Hancz, Nagy (Káldi I. 66.) , Varga R.

Gólszerzők: Mórocz 44., Lerik 55., ill. Varga R. 22.

 

Hiába szerezte meg a vezetést az első játékrész derekán a vendég alakulat, a gérceiek fordítani tudtak és 2-1 arányban legyőzték az Alsóújlakot. 

 

A tabella állása ide kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: magabiztosan nyert és bajnok lett a Sárvár
Hat találkozóból négyen gólképtelenek maradtak a hazai csapatok, a Sárváron kívül a Haladás-Zanat tudta otthon tartani mindhárom bajnoki pontot.
Csaknem 400 fiatal táncolt együtt a Fő téren (képgaléria)
Csaknem 400 fiatal táncolta el Johann Strauss Denevér című operettjéből a négytételes francia négyest ma a Fő téren. Két év kihagyás után ismét megrendezte az AGORA a Quadrille Európai Táncfesztivált, melynek kizárólagos hazai helyszíne Szombathely.
Ne hívj rendőrt, sokat ittam! – kérte a BMW sérült sofőrje, majd elmenekült a helyszínről
Nagy csattanásra ébredtek több háznál az acsádi Béke utcában és többen azonnal kiszaladtak az utcába megnézni, hogy mi történt. Addigra egy vérző fejű ember szállt ki a betonáteresznek ütközött roncsból.
A nagy halászléharc – Szegedi kontra bajai
A hal ősi ókeresztény szimbólum. Krisztus és a megtért ember jelképe, ünnepnapokon pedig Jézus csodatetteit és a belé vetett hitet jelenti. Szenteste számos országban kerül hal az asztalra a legkülönbözőbb formában, nálunk a halászlé vált hagyománnyá. Hogy a bajai vagy a szegedi a jobb, ízlés dolga, lényeg, hogy jól elkészítve mindkettő finom.
Orbán: Ukrajna megtámadása agresszió
A miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatót tart három nappal a választások után.
legfrissebbek
Váradi vezérletével hosszabbításos Falco-siker Szegeden, ott van a legjobb négy között a címvédő
A szombathelyiek 79-87-re diadalmaskodtak és készülhetnek az Alba Fehérvár elleni elődöntőre.
Putyin megerősítette Nehammerenek, hogy Ausztria továbbra is kapni fogja az orosz gázt 
A moszkvai tájékoztatás szerint Putyin felhívta Nehammer figyelmét arra, hogy az ukrán hatóságok szabotálják az Oroszországgal folytatott tárgyalásokat.
Vasúti csapórudat tört le a pótkocsival a 86-os főúton
A Szombathelyi Járásbíróság előkészítő ülésen közlekedés biztonsága ellen elkövetett vétség miatt 100.000 forint pénzbüntetésre ítélt egy büntetlen előéletű férfit, közölte az ügyészség.
Ukrajnai háború - Zelenszij: a nagyhatalmak "flörtölnek" Oroszországgal ahelyett, hogy megszorongatnák 
Vadim Szkibickij, az ukrán katonai hírszerzés helyettes vezetője egy interjúban kifejezte véleményét, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök kész elhúzódó háborút folytatni Ukrajna ellen, legalább az év végéig, de talán még annál tovább is.
Visszaáll a normál látogatófogadás a hazai börtönökben
A látogatófogadásra ismét négy kapcsolattartó érkezhet a fogvatartottakhoz az ország valamennyi büntetés-végrehajtási intézetében és újra lehetőség nyílik a büntetés-végrehajtási intézeten kívüli kapcsolattartásra is.