km/óra
  2023.02.02., csütörtök  •  Karolina, Aida napja
Megyei II. osztály, északi csoport: idegenbeli sikerével bajnok a Csepreg

Megyei II. osztály, északi csoport: idegenbeli sikerével bajnok a Csepreg

Az ezüstérmes Söpte nyolc gólt szerezve tartotta otthon a három pontot, de a Gencsapáti és a Gérce is hazai környezetben tudott nyerni. A Bozsok az Alsóújlak, a Sé a Pecöl otthonában aratott győzelmet, nem esett gól az Újperint uraiújfalui vendégjátékán.

 

Gencsapáti KSE - Elektromol Spari FC 4-1 (4-0)  Gencsapáti, vezette: Sály

Gencsapáti: Miklós - Petrőczi, Janzsó, Kovács (Horváth 70.) , Varga (Czika 83.) , Mester, Dancs, Tar (Markó 57.) , Bokor, Tóth, Lőrincz (Szigetvári 57.)

Elektromol Spari: Varsányi - Németh V., Kovács (Németh R. 15.) , Jónás, Sipos, Pulai, Barbalits, Láda, Fülöp, Pados, Bolfán

Gólszerzők: Bokor 2 (31., 36.), Dancs 2 (34., 45.), ill. Láda 89.

 

A hazai együttes megérdemelt győzelmet aratott, igaz, helyzeteinek csak kis részét tudta értékesíteni. A gencsiek mielőbbi gyógyulást kívánnak a vendégek megsérült játékosának.

 

Uraiújfalu SE - Újperinti SE 0-0 (0-0)  Uraiújfalu, vezette: Szabó I.

Uraiújfalu: Horváth - Szabó M., Gallen, Szabó B., Burka (Németh 55.) , Kollárits, Tóth, Pungor, Fehér, Keszei, Agg

Újperint: Biró - Kovács Zs., Hazafi (Sásdi 46.) , Iszak, Szmolek, Kovács G. (Takács 75.) , Egyed, Horváth, Nyári, Kovács A., Szabó (Tóth 56.)

 

A középmezőnyhöz tartozó csapatok összecsapásán gól nélküli döntetlen született, az Uraiújfalu két vereség után tudott pontot szerezni, míg az Újperint a Sitke elleni győzelem után ezúttal egy egységgel gazdagodott.

 

Pecöl SE - Sé Honvéd SE 2-3 (1-3)  Pecöl, vezette: Bagoly

Pecöl: Kollarics - Pálfi (Seper 66.) , Kurucz Ki. (Hóbor 32.) , Szemes Z., Farkas E., Varga, Oszkó, Iszak, Horváth (Kurucz Ke. 46.) , Szemes B. (Németh I. 66.) , Balázs (Németh Á. 66.)

Sé: Földi - Szalay, Kiss Márton, Séfer, Kovács, Muzsai, Nemes, Fichtacher, Rada (Kiss B. 79.) , Kiss Máté, Sümegi (Molnár 46.) 

Gólszerzők: Farkas 29., Oszkó 87., ill. Sümegi 2., Kovács 7., Kiss Máté 11.

 

A vendégek már szűk negyedóra elteltével háromgólos előnyre tettek szert, a Pecöl pedig hiába jött fel egy gólra, az egyenlítés már nem sikerült.

 

Söpte Sport Egyesület - CONOIL Merseváti SE 8-3 (3-1)  Söpte, vezette: Pázsi

Söpte: Gombor (Nagy 70.)  - Udvardi (Varga 70.) , Németh, Kovács, Léhmann, Horváth (Zsebesi 70.) , Hujber G., Hujber B., Koronczai, Vámos, Fogl (Farkas 59.)

Mersevát: Kosztolánczi - Horváth A., Gönye (Horváth T. 70.) , Dénes (Takács 61.) , Győrvári, Csite (Németh 70.) , Horváth Zs., Czupor, Szabó, Balogh, Nagy

Gólszerzők: Koronczai 3 (17., 45., 72.), Kovács 2 (26., 78.), Hujber B. 2 (55., 59.), Hujber G. 67., ill. Czupor 28., Győrvári 84., Horváth T. 87.

 

Az első félidőben a vendégek jól tartották magukat,a második játékrészben azonban igazi gólfesztivált láthattak a kilátogató nézők, és egy szimpatikus csapat ellen magabiztos hazai győzelem született. A Söpte SE köszöni szurkolóinak egész éves biztatását, és egy szépen csillogó ezüstéremmel zárta a bajnokságot. A Csepregi SE-nek gratulál a bajnokság megnyeréséhez és sok sikert kíván jövőre a megyei első osztályban.

 

Szeleste-Pósfa SE - Csepregi Sport Egyesület 1-5 (0-1)   Szeleste, vezette: Elek

Szeleste-Pósfa: Kovács M. - Nardai, Pomper (Pethő 64.) , Fülöp, Riba, Kovács A. (Horváth 83.) , Szabó (Németh 77.) , Kovács T. (Tóth 62.) , Varga, Kovács R., Földi

Csepreg: Farkas - Kótai (Takács 70.) , Tájmel, Kossuth, Nika M. (Baranyai 73.) , Simon, Pócza, Nika B., Nagy (Németh 67.) , Lukács (Merk 77.) , Steiner (Kovács 77.)

Gólszerzők: Fülöp 66., ill. Lukács 7., Pócza 2 (48., 71.), Nika M. 70., Németh 81.

 

A két együttes mérkőzésén a jobb csapat győzött. A hazaiak gratulálnak a Csepreg bajnoki címéhez. Ezzel egyidejűleg a hazai sportegyesület 30 éves újjáalakulására szervezett rendezvényt, ahol fellépett a Matyi és a hegedűs, valamint a Mokka együttes is, de a nap fénypontja a villanyfényes mérkőzés volt Szeleste-Ölbő öregfiúk csapatai között, ahol 4-4 lett az eredmény, így végeredményben egy jól sikerült napot zárt az egyesület.

 

Alsóújlaki Sport Club - Bozsoki SE 1-3 (1-1)  Alsóújlak, vezette: Busi

Alsóújlak: Gábor (Szőnye 86.)  - Gampel Do., Kaposi, Tóth (Rónafalvi 71.) , Varga K. (Papp 82.) , Varga Á., Varga N., Káldi M. (Hancz 62.) , Farkas, Gampel Dá., Káldi I.

Bozsok: Szenteleki - Bigner, Kratochwill, Nagy (Iker 85.) , Pál (Pónácz 89.) , Dévényi, Hankó, Tompek, Kiss, Marti (Dobány 46.) , Kaposi (Kalmár 60.)

Gólszerzők: Farkas 31., ill. Pál 14., Dobány 63., Nagy 81.

 

A jócskán tartalékos Alsóújlak méltó ellenfele volt a már biztos 3. helyen végző Bozsok együttesének. Az első félidőben korán hátrányba került a házigazda, de egy szépségdíjas gólnak köszönhetően jött a válasz, 1-1-es eredménynél fordultak a felek. A második játékrészben egy szerencsésen megpattanó szélről beadott labdával ismét megszerezte a vezetést a Bozsok, ez nagyon megfogta az Alsóújlakot, ennek ellenére volt lehetőség az egyenlítésre még három ziccer formájában. Ezek kimaradtak, ellenben egy szöglet után a vendégek ismét betaláltak, ezzel pedig ki is alakult az 1-3-as végeredmény. Az első félidőben felnőtt az Alsóújlak a feladathoz, a második félidőben a Bozsok jól cserélt és megérdemelten vitte el a 3 pontot, a hazaiak gratulálnak a 3. helyhez.

 

Gérce-Vásárosmiske KSE - Kemenesalja Futball Club 3-1 (2-0)  Gérce, vezette: Szabó III.

Gérce: Lengyel - Komáromi (László 62.) , Németh, Máthé, Pethő, Mórocz (Horváth 84.) , Major, Nunkovics, Kovács, Csonka, Kövesdi (Kiss 70.)

Kemenesalja: Bakos - Belegrai, Őri (Smidéliusz 80.) , Dobson, Vajda, Berecz, Iván (Bodor 65.) , Pethő, Péter, Ölbei

Gólszerzők: Mórocz 34., Pethő 35., Major 91., ill. Belegrai 72.

 

A hazaiak az első játékrész végéhez közeledve egy perc alatt kétszer is betaláltak, így 2-0-s előnnyel mehettek a szünetre. A folytatásban ugyan szépíteni tudott a Kemenesalja, a hajrában azonban egy újabb gércei találat eldöntötte a három pont sorsát. 

 

A csoport állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Évnyitó nyugdíjas összejövetelt tartottak a déli városrészen
A déli várorész nyugdíjas klubja összeállította a következő hónapok eseménynaptárát is, írják közösségi oldalukon.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.
Életveszélyesen megsérült egy gyalogos Táplánszentkeresztnél - KIA ütötte el a 87-esen
A munkából hazatérő asszonyt a 87-es főút szélén tette ki a dolgozókat szállító taxi. A nő át akart kelni a túloldalra, de egy Szombathely felé tartó KIA elütötte. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, írja a 112press.hu.
Az elbocsátások ellen demonstráltak a tanárok Szombathelyen
Ismét demonstráltak a tanárok Szombathelyen: ezúttal a Paragvári Iskola előtt azért emelték fel a szavukat, mert az iskola egyik oktatója, Szecsődi Tímea fenyegető hangvételű levelet kapott a tankerülettől amiatt, hogy részt vett a polgári engedetlenségi akcióban.
Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
legfrissebbek
A pénztáros nem szkennelte be a termékeket, így társa fizetés nélkül vihette ki azokat a celldömölki boltból
A Sárvári Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival és nővel szemben, akik a vád szerint 2022 júniusában, egy celldömölki áruházból kilenc alkalommal loptak el különféle termékeket, olvasható a Vas Vármegyei Főügyészség közleményében.
A helyiekkel együtt gondolkodnának a jövő városáért
Németh Ákos tanácsnok arra kér mindenkit közösségi oldalán, hogy gondolkodjanak együtt a jövő városáért, vegyenek részt minél többen a JUSTNature projektben. Dr. Nemény András polgármesterrel közösen videóban kérnek segítséget a városlakóktól.
Júniusban véget ér a járvány Ausztriában
A szövetségi kormány tegnapi ülésén döntött a koronavírus elleni intézkedések befejezésének ütemtervéről – majdnem pontosan három évvel az első megerősített ausztriai esetek után. A szabályokat a nyárig fokozatosan kell kivezetni, és Ausztria június 30-án visszatér a „normál működéshez“, írja az orf.at.
Menesztették a szombathelyi 112-es Hívásfogadó Központ vezetőjét
Szakmai nap a komplex rehabilitáció jegyében
A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont 2023. február 7-én szakmai konferenciát rendez. A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont február 7-én, kedden szakmai konferenciát rendez. Az esemény első felében a rehabilitáció szerepét járják körbe városi, sportolói és egyetemi szempontból. Az esemény további részében tudományos előadásokon vizsgálják meg, hogyan segíthet a rehabilitáció az ortopédiai betegállátásban vagy a csontritkulás kezelésében. A rendezvény online is követhető. A rendezvény online is követhető.