km/óra
  2024.02.26., hétfő  •  Géza, Vanda napja
Megyei II. osztály, északi csoport: egy tucat csepregi gól, hazai pályán nyert a Bozsok, a Gérce, valamint az Alsóújlak is

Megyei II. osztály, északi csoport: egy tucat csepregi gól, hazai pályán nyert a Bozsok, a Gérce, valamint az Alsóújlak is

A Spari az Újperinttel, a Kemenesalja a Pecöllel játszott 3-3-as döntetlent, a Mersevát pedig a Sével osztozott meg a pontokon.

 

Kemenesalja Futball Club - Pecöl SE 3-3 (0-1)  Vönöck, vezette: Molnár

Kemenesalja: Bakos - Belegrai, Berecz, Kóbor (Kolompár 52.) , Dobson, Lőrincz (Bodor 56.) , Czöndör, Vajda, Erdélyi, Péter, Ölbei

Pecöl: Kollarics - Pálfi, Czeglédi (Boncz 55.) , Gyürü, Oszkó, Farkas, Baranyai, Németh, Szemes, Kámán (Kurucz 66.) , Balázs

Gólszerzők: Berecz 59., Péter 67., Erdélyi 94., ill. Péter 12. (öngól), Balázs 45., Farkas 55.

Kiállítva: Kollarics 83. (Pecöl)

 

Nagy elánnal vetette bele magát a mérkőzésbe a Kemenesalja, helyzeteket dolgozott ki, a vezetést egy öngólnak köszönhetően mégis a Pecöl szerezte meg. A vendégek aztán a második félidő első tíz percében kétszer is betaláltak, a házigazda viszont tudott innen is fel tudott állni, s 3-3-ra mentette a találkozót. A semleges nézők számára egy remek összecsapást játszott a két együttes büntetővel, kiállítással, hat góllal, emellett a Kemenesalja gratulál a játékvezetéstől ezzel a mérkőzéssel visszavonuló Molnár Tibornak.

 

Bozsoki SE - Uraiújfalu SE 2-0 (2-0)  Bozsok, vezette: Farkas

Bozsok: Farkas - Bigner, Kratochwill, Kalmár, Nagy (Szalai 68.) , Pál (Kaposi 77.) , Dévényi, Dobány (Németh 91.) , Hankó (Marti 85.) , Tompek, Kiss

Uraiújfalu: Horváth - Szabó M., Gallen, Szabó B., Kollárits (Csete 85.) , Tóth (Burka 62.) , Pungor, Kovács (Keszei 62.) , Fehér, Agg, Németh (Gáspár 62.)

Gólszerzők: Dobány 3., Pál 22.

Kiállítva: Bigner 88. (Bozsok)

 

A szép számú közönség előtt lejátszott mérkőzésen remekül kezdtek a hazaiak, már a 3. percben megszerezték a vezetést, majd a nagy akarattal játszó Bozsok még az első félidőben növelni tudta előnyét. A második felvonásban magasabb fokozatba kapcsolt a vendég, viszont nem tudta feltörni a hazaiak masszív védelmét.

 

Csepregi Sport Egyesület - Sitke KKSE 12-1 (4-0)  Csepreg, vezette: Busi

Csepreg: Jakatics (Törzsök 46.)  - Tájmel (Baranyai 54.) , Steiner M., Kossuth, Nika M. (Takács 60.) , Simon, Pócza, Nagy, Lukács (Merk 60.) , Steiner C., Németh (Kovács 60.)

Sitke: Kelemen D. - Gaál, Bagoly, Lakatos (Imre Ge. 46.) , Gyürü, Papp, Sulyok, Kelemen B., Pencz, Németh, Imre Gá.

Gólszerzők: Nagy 2 (2., 70.), Pócza 8 (14., 27., 48., 53., 56., 66., 71., 74.), Lukács 32., Steiner C. 59., ill. Pencz 62.

 

A listavezető gyorsan megszerezte a vezetést, majd ezt követően is lendületben maradt, sorra dolgozta ki a helyzeteket, melyekből még hármat sikerült gólra váltania az első negyvenöt perc végéig. A fordulás után sem igazán változott a játék képe, a Csepreg akarata érvényesült, a vendégek pedig fáradni látszottak. A hazaiak még nyolc alkalommal találtak be a második játékrészben, győzelmüket pedig édesanyját elvesztő ifistájuknak, Takács Bencének szeretnék ajánlani.

 

Elektromol Spari FC - Újperinti SE 3-3 (1-2)   Szombathely, vezette: Gróf

Elektromol Spari: Horváth - Schmidt, Dienes, Tóth, Varsányi (Sipos 68.) , Pulai (Varga 74.) , Bolfán (Barbalits 60.) , Láda, Németh V., Jónás, Németh R.

Újperint: Szlámer - Tóth, Sásdi (Horváth 65.) , Hazafi (Iszak 65.) , Nyári, Kovács G., Jagodits, Szmolek (Csercsics 65.) , Hegedűs, Kovács A. (Szabó 65.) , Kiss

Gólszerzők: Pulai 40., Németh R. 56., Tóth 78., ill. Kiss 2 (10., 16.), Nyári 75.

 

A találkozót a vendégek kezdtek jobban, hamar kétgólos előnyre tettek szert, ám ezt követően, ahogy teltek a percek, egyre inkább felvette a játék ritmusát a Spari, Pulai találatával pedig szépíteni is tudtak. A második játékrészben aztán kétszer is egyenlítettek a hazaiak, és nagyot küzdve akár a győzelmet is megszerezhették volna, összességében igazságos döntetlen született. 

 

CONOIL Merseváti SE - Sé Honvéd SE 2-2 (2-2)  Mersevát, vezette: Rácz

Mersevát: Patyi - Horváth Zs. (Horváth T. 85.) , Horváth A., Pethő (Dénes 74.) , Csite, Győrvári, Vizi, Szabó, Nagy (Gönye 59.) , Balogh, Czupor (Orbán 59.)

Sé: Földi - Szalay, Séfer, Kovács, Werderits, Muzsai (Boldizsár 60.) , Fichtacher, Tóth, Kiss Máté (Molnár 64.) , Kiss Márton, Uri (Kiss Mihály 46.) 

Gólszerzők: Horváth Zs. 2 (8., 12.), ill. Kovács 28., Werderits 31.

 

Jó iramban indult a találkozó, a hazaiak már a 12. percben kétgólos előnynek örülhettek, ám ez nem tartott sokáig, ugyanis a Sé még az első félidő derekán, három perc alatt ledolgozta hátrányát. A második játékrészben is gyűrték egymást a csapatok, gól azonban már nem esett, a vendégek egy büntetőt is elhibáztak. Összességében igazságos pontosztozkodás született. 

 

Alsóújlaki Sport Club - Gencsapáti KSE 2-0 (2-0)   Alsóújlak, vezette: Sály

Alsóújlak: Gábor - Gampel Do. (Tóth 50.) , Kaposi, Varga K., Pados (Papp 83.) , Varga Á., Varga N. (Káldi I. 66.) , Káldi M. (Toldi 71.) , Gampel Dá. (Hancz 62.) , Varga R.

Gencsapáti: Horváth Gy. - Petrőczi, Horváth Á. (Szigetvári 58.) , Janzsó (Czika 81.) , Kovács Gé. (Németh 88.) , Mester, Bokor, Egyed (Tóth 37.) , Lőrincz, Kovács Gá., Tar

Gólszerzők: Varga R. 2., Gampel Do. 10.

 

Az Alsóújlak hazai pályán mindenképpen szeretett volna támadólag fellépni és három ponttal gazdagodni. Ennek szellemében is kezdték az összecsapást, tíz perc után két szép találattal 2-0-ás előnyre tettek szert, ezt követően pedig ugyanúgy lendületben maradtak, helyzeteket dolgoztak ki, épp ezért nem gondolták volna, hogy ez lesz a találkozó végeredménye is egyben. Sok lehetőséget puskázott el a hazai gárda, ami bosszantó volt számukra, de győzelmük nem forgott veszélyben a sportszerű mérkőzésen. Az alsóújlakiak gratulálnak ifjúsági csapatuknak, akik ezúttal is remekül futballoztak. 

 

Gérce-Vásárosmiske KSE - Söpte Sport Egyesület 4-2 (3-2)   Gérce, vezette: Szabó I.

Gérce: Lengyel - Németh, Pethő, Lerik, Mórocz, Major, Nunkovics (László 84.) , Kovács, Csonka, Kövesdi, Kiss (Komáromi 70.) 

Söpte: Gombor - Mester, Kovács, Léhmann (Udvardi 72.) , Horváth, Rómer, Hujber (Farkas 82.) , Koronczai, Vámos, Koszokovits, Fogl (Molnár 85.)

Gólszerzők: Pethő 14., Kiss 28., Kovács 35., Major 86., ill. Rómer 8., Vámos 27.

 

A Gérce két vereség után szerette volna begyűjteni mindhárom bajnoki pontot, amely végül egy gólgazdag mérkőzés végén sikerült is a hazai csapatnak. 

 

A csoport állása ide kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

 

Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
tematikus oldalak