km/óra
  2021.09.21., kedd  •  Máté, Mirella napja
Megyei II. osztály, északi csoport: csak a Pecöl tudott idegenben nyerni

Megyei II. osztály, északi csoport: csak a Pecöl tudott idegenben nyerni

Továbbra is megállíthatatlan a Zanati KSE-HVSE, amit ezúttal az Uraiújfalu csapata bánt. A Kemenesalja, a Sé, valamint a Gérce is fölényes győzelmet aratott, a Sitke pedig hosszú idő után örülhetett újra három pontnak. Az Alsóújlak és a Söpte nem bírt egymással, a Bozsok viszont nagy csatában legyűrte a Gencsapátit.

 

Kemenesalja Futball Club - ÖTE Ikervár FC 3-0 (3-0)  Kemenesalja, vezette: Kedves

Kemenesalja: Bakos - Belegrai, Őri, Dobson (Kolompár 54.) , Szakál (Iván 68.) , Czöndör (Smidéliusz 75.) , Lőrincz M., Pethő, Ölbei, Varga (Bodor 83.) , Lőrincz G.

Ikervár: Takács - Németh D., Németh M. (Asztalos 79.) , Vincze Z., Németh P., Vincze T., Horváth, Molnár, Varga, Schimmer (Móricz 64.) , Németh R.

Gólszerzők: Dobson 1., Szakál 20., Czöndör 30.

Kiállítva: Iván 81. (Kemenesalja)

 

A rendkívül sportszerű mérkőzésen a három pont sorsát már az első játékrészben eldöntötte a Kemenesalja. A második játékrészben jobb helyzetkihasználással akár még tovább is növelhették volna előnyüket a hazaiak, ám a magabiztos győzelem így sem forgott veszélyben. A házigazdánál mindenki jó teljesítményt nyújtott. 

 

Zanati KSE-Haladás VSE - Uraiújfalu SE 8-0 (2-0)  Szombathely, vezette: Szabó

Zanati KSE-HVSE: Szentgyörgyvári - Szőts, VARGA, Ferencz, MARÁCZI, PERGER, SZENCZI, Edelényi (Németh G. 11.) , Berta, Bódi (Németh E. 46.) , Nemes (Janek 53.)

Uraiújfalu: Horváth (Niczki 81.)  - Szabó, Varga, Agg, Gallen A. (Vajnai 70.) , Csete (Simon 65.) , Pungor, Gallen I., Tóth, Németh, Kollárits

Gólszerzők: Szenczi 4 (15., 48., 83., 86.), Ferencz 2 (39., 81.), Maráczi 62., Németh G. 76.

 

Az első félidőben nem igazán működött olajozottan a hazai gépezet, ám ennek ellenére is megnyugtató előnyre tudtak szert tenni. A fordulás után aztán már egyértelműen magára talált a házigazda, futószalagon dolgozta ki a helyzeteket, ezek közül pedig még hatot sikerült értékesíteniük. Kicsivel élesebb kapu előtti játékkal akár két számjegyű is lehetett volna a különbség, de a szombathelyi siker így sem forgott veszélyben egy percig sem. 

 

Sitke KKSE - Elektromol Spari FC 2-0 (1-0)  Sitke, vezette: Sály

Sitke: KELEMEN D. - Imre Gá., POÓS, Tóbiás (Viczmándi 76.) , SZITA, Imre Ge., Sulyok, KELEMEN B., Németh, Bakonyi (Horváth G. 80.) , Horváth B.

Elektromol Spari: Gyetvay - BARANYAI, Dienes, Jónás, Pulai, Nyári (Sipos 66.) , TÓTH, NÉMETH V., SCHMIDT, Németh R., Molnár (Barbalits 43.)

Gólszerzők: Poós 2 (35., 70.)

 

A hazai csapat négy vereséget követően a jó formában lévő Sparit fogadta. A sportszerű, ám meglehetősen alacsony szinvonalú mérkőzésen mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, de gólt csak a sitkeiek tudtak szerezni,két pontrúgásból. Mindkét alakulat küzdött becsülettel, a lehetőségeit jobban kihasználó házigazda megérdemelt győzelmet aratott.
 

 

Gérce-Vásárosmiske KSE - CONOIL Merseváti SE 4-1 (2-1)  Gérce-Vásárosmiske, vezette: Talabér

Gérce-Vásárosmiske: Komáromi Z. - Németh, Máthé, Major (Fehér 83.) , Lerik, Mórocz (Pethő 59.) , Sali, Nunkovics (Komáromi A. 83.) , Kovács, Csonka, Kövesdi

CONOIL Mersevát: Patyi - Molnár, Dénes M. (Pásti 59.) , Tanai, Győrvári, Orbán, Horváth, Gáncs (Czupor 59.) , Sebestyén, Nagy, Dénes B.

Gólszerzők: Lerik 1., Mórocz 35., Major 2 (56., 72.), ill. Sebestyén 40.

 

A múlt heti, Pecöl elleni vereség után ezúttal javítani tudott a Gérce és magabiztos játékkal győzte le a Mersevát együttesét. 

 

Szeleste-Pósfa SE - Pecöl KMSE 0-1 (0-0)   Szeleste, vezette: Szabó III.

Szeleste: Kovács M. - Tóth, Fülöp, Nagy D. (Kovács A. 69.) , Riba, Horváth (Csizmazia 65.) , Nagy Á., Varga, Kovács R., Földi, Szele

Pecöl: Takács - Kurucz, Czeglédi, Farkas E. (Németh 90.) , Oszkó, Farkas A., Illés, Hóbor (Fülöp 46.) , Horváth, Gyürü, Márok

Gólszerző: Illés 80.

 

Sok hiányzója ellenére a hazai csapat jobban játszott a Pecölnél, akik egy jól eltalált távoli lövéssel mégis be tudták gyűjteni a három pontot.

 

Honvéd Sé SE - Ölbő Községi SE 5-0 (2-0)  Sé, vezette: Szejke

Honvéd Sé: Földi - Séfer (Vámos 69.) , Kovács, Werderits, Muzsai (Deutsch-Szalai 69.) , Farkas (Szalay 46.) , Soós, Horváth, Vándori, Kámán (Sümegi 58.) , Nemes

Ölbő: Varga - Tóth Al, Tóth At., Tóth T. (Ádám 25.) , Tóth G., Kovács, Bozi, Vasadi, Palaczky, Bertha, Gecse

Gólszerzők:  Muzsai 9., Kámán 13., Horváth 54., Sümegi 65., Vámos 75.

Kiállítva: Gecse 72. (Ölbő)

 

Két egymással baráti viszonyt ápoló, más-más gondokkal küzdő csapat találkozott egymással. Amíg a hazaiak több meghatározó játékosa vált hetekre harcképtelenné, addig a vendégek az életükért küzdenek. A séiek hamar az ellenfelük tudtára adták, hogy számukra csak a győzelem elfogadható, hiszen a tízedik percben már két góllal vezettek. Ezek után lassítottak a tempón, meddő mezőnyfölényben játszottak, helyzeteiket kihagyták. Ugyanakkor a vendégek is tudatták, hogy pályán vannak, próbálták megbecsülni a labdát és jó néhány kontrát vezettek, eredménytelenül. A második félidőben a házigazda tovább fokozta a nyomást, de kezdetben ez nem járt eredményességgel. Aztán egy nagyszerű szabadrúgás kombinációt és két szép támadást is góllal fejeztek be, végleg eldöntve ezzel a találkozót. Mindemellett azt is meg kell említeni, hogy a szórványos vendégtámadások után a hazaiak kapusának többször is bravúrt kellett bemutatnia. Összességében a hazai győzelem egy pillanatig nem volt kérdéses és ilyen arányban is megérdemelt, a szebb napokat látott, többre hívatott vendégcsapat ellen.

 

Alsóújlaki Sport Club - Söpte Sport Egyesület 1-1 (1-0)  Alsóújlak, vezette: Szabó I.

Alsóújlak: RÓNAFALVI - GAMPEL DO. (Takács 85.) , Kaposi, VARGA K., Pados, Nagy (Gampel Dá. 68.) , Varga Á., Tárkányi (Varga N. 52.) , KÁNTOR, Ódor, VARGA R.

Söpte: Márffi - Kertes, Mester (Németh B. 87.) , Németh M., Kovács, Léhmann, Pungor, Vámos, Varga (Sulyok 71.) , Kálmán (Prisznyák 82.) , Koronczai

Gólszerzők: Tárkányi 18., ill. Németh M. 50.

 

Igazi rangadóra volt kilátás az Alsóújlak Söpte elleni találkozóján vasárnap délután. Hajtós, izgalmas mérkőzést játszott egymással a két csapat, amely hűen tükrözte a felek eddigi teljesítményét. Mindkét alakulat futballozni szeretett volna, ez pedig nagyon jó hatással volt az összecsapásra. Az első félidei játék alapján az Alsóújlak érdemelte volna meg a három pontot, a fordulás után azonban a vendégek rendezték a sorokat és nagy erőket mozgósítottak az egyenlítés érdekében. Az 1-1 igazságos eredmény, mind a két gárda rendkívül felkészült volt, nagy fegyelem és szervezett játék mellett. Hazai oldalról kicsit keserű maradt a szájíz, mivel két véleményes szituációban is néma maradt a játékvezető sípja.

 

Bozsoki SE - Gencsapáti KSE 3-2 (0-2)   Bozsok, vezette: Farkas

Bozsok: Miklós - Kratochwiill, Kalmár, Nagy (Dobány 76.) , Jagodics, Pál (Szárnyas 90.) , Kovács (Dévényi 46.), Szalai, Kaposi (Nemes 46.) , Kiss, Marti

Gencsapáti: Horváth - Janzsó (Egyed 81.) , Kovács P. (Petrőczi 59.) , Fogl (Csonka 75.) , Mester, Dancs, Molnár (Tar 62.) , Bokor, Lőrincz, Szigetvári, Kovács G.

Gólszerzők: Marti 61., Szalai 65., Dobány 88., ill. Dancs 5., Fogl 45.

Kiállítva: Dévényi 77., Kalmár 80. (mindkettő Bozsok)

 

A Bozsoki csapat erejét mutatja, hogy kétgólos hátrányból, kettős emberhátrányban sikerült győztesen elhagyniuk a pályát. A hazai csapatból mindenkit ki kell emelni hozzáállása és küzdeni tudása miatt. 
 

 

A csoport állása ide kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

Savaria Fórum 30. évfolyam 33. szám - 2021.09.17.
Savaria Fórum 30. évfolyam 33. szám - 2021.09.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Lecsapnak az oladi autórongálókra
A rendőrség, a közterület-felügyelet és a polgárőrök már a kezükbe vették az oladi városrészen elterjedt autórongálások ügyének megoldását.
Dr. Vincze Magdolna szombathelyi gyermekorvos szerint: "Ritka, hogy ilyen sokan betegednek meg"
Jellemzően 4-8 gyerek hiányzik most az óvodás csoportokból és az iskolai osztályokból felsőlégúti megbetegedések miatt Szombathelyen.
Január elsejéig hosszabbítanák meg a veszélyhelyzetet
A kormány a delta-mutáns terjedése miatt tesz a hosszabbításra javaslatot a parlamentnek.
122 osztály került karanténba Bécsben a tanév első hetében
A 2021/22-es tanév első hetében 270 tanuló és 39 pedagógus koronavírus-tesztje lett pozitív Bécs iskoláiban. Így 122 intézményben került legalább egy osztály karanténba. Christoph Wiederkehr oktatási tanáncsnok szerint minden a várakozások szerint alakul, olvasható az orf.at-n.
Ausztriában emelkedik a koronavírus-fertőzés miatt kórházban ápoltak száma
Ausztriában a napi új koronavírusos megbetegedések számának emelkedése - késleltetve ugyan, de - magával hozta a kórházban ápoltak és az intenzív kezelésre szorulók számának növekedését is - derül ki az egészségügyi hatóságok legfrissebb, hétfőn nyilvánosságra hozott adataiból.
legfrissebbek
NKK: növekszik a szennyvíz koronavírus-koncentrációja
Lassan, de továbbra is növekszik a szennyvíz koronavírus-koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a legfrissebb adatokat ismertetve hétfőn a honlapján.
Gól a Lövölde térről a mennyei megyeiben: kezdőrúgásból talált be a bucsui játékos
A második félidő elején elvégzett kezdőrúgásból talált be a hazai kapuba Podani Gábor, a vendégek játékosa a Balogunyom-Bucsu (4-2) megyei III. osztályú meccsen.
Futsal: remek mérkőzésen vette el a DEAC veretlenségét a Haladás
A rendkívül kiélezett, sok fordulatot hozó találkozón a szombathelyiek hátrányból tudtak fordítani, a győztes találatot Henrique szerezte.
Elegük lett a montenegrói vendéglátósoknak
Tiltakoznak a montenegrói cégtulajdonosok, mert a kormány bevezette, hogy a vendéglátóhelyek mellett a plázákba lépéskor is oltási igazolást kell felmutatni – adta hírül az MTI.
Húsz fok alatt marad a keddi hőmérséklet
A közepesen és erősen felhős időszakok között rövidebb napos időszakok lesznek a jellemzőek.