km/óra
  2024.04.22., hétfő  •  Csilla, Noémi napja
Megyei II. osztály, déli csoport: tíz gólt hozott a Gyöngyöshermán-Szentkirály - Őriszentpéter összecsapás, a Tanakajd is hazai pályán tudott nyerni

Megyei II. osztály, déli csoport: tíz gólt hozott a Gyöngyöshermán-Szentkirály - Őriszentpéter összecsapás, a Tanakajd is hazai pályán tudott nyerni

A Rum, a Bajánsenye, a Csákánydoroszló és a Körmend is idegenből távozott három ponttal, a Nádasd rábatótfalui vendégjátékán pedig pontosztozkodás született.

 

Gyöngyöshermán-Szentkirály SE - Őriszentpéter SE 6-4 (1-3)  Szombathely, vezette: Horváth

Gyöngyöshermán-Szentkirály: Olasz - Tóth, Nagy, Bihun, Kis Z. (Balázs, 72.), Hegedűs (Fülöp, 76.), Jantos, Bakos (Dénes, 46.), Bazsó, Kis L. (Horváth, 52.), Séfer

Őriszentpéter: Tarafás - Szabó D., Farkas, Kaszás, Szalai, Kósa, Sály, Tamaskó (Horváth, 46.), Szabó S. (Szemán, 61.), Szép, Németh

Gólszerzők: Bazsó 3 (16., 62., 90.), Hegedűs 2 (51., 56.), Nagy 61., ill. Farkas 8., Kósa 23., Tamaskó 31., Sály 65.

Kiállítva: Tarafás 59. (Őriszentpéter)

 

Rendkívül izgalmas és fordulatos mérkőzést láthattak a nézők, melyen végül a hazai gárda diadalmaskodni tudott. A találkozó egy korai vendég góllal kezdődött, azonban arra a hazai csapat gyorsan reagálni tudott. A folytatásban a vendégek akarata érvényesült, a félidőre 3-1-es vendég vezetéssel vonultak le a csapatok. A második játékrész a hazai együttesnek sikerült jobban, gyorsan meglett az egyenlítés, majd a vendégek kapusát kiállították, így már a lélektani előny is a hermániaknál volt. Hamar jött is két újabb találat, azonban az őriszentpéteri csapat nem adta fel, így három perc múlva jött is a felelet. Végül a 90. percben egy újabb hazai találattal kialakult a 6-4-es végeredmény. A házigazda gratulál a vendég együttesnek, amely küzdésből is jelesre vizsgázott.

 

Rábatótfalui SE - Horváth Ranch Kft. Nádasd 2-2 (1-1)   Szentgotthárd-Rábatótfalu, vezette: Pázsi

Rábatótfalu: Szukics - Keresztúri (Erős, 87.), Kovács G., Papp (Falb, 53.), Domján, Sütő, Dancsecs, Kovács Á. (Akl, 69.), Dobos, Náricza, Anderkó (Lovenyák, 46.)

Nádasd: Rejtli - Kovács (Szabó, 57.), Péter, Zsoldos, Varga, Meskó M., Mesics, Pálmai, Meskó E., Burka, Lónai

Gólszerzők: Dobos 11., Papp 48., ill. Meskó M. 7., Meskó E. 50.

Kiállítva: Dancsecs 29. (Rábatótfalu)

 

Két gyors gólváltást és pontosztozkodást hozott a Nádasd rábatótfalui vendégjátéka.

 

Tanakajd TC - Egyházasrádóci Sportegyesület 3-2 (3-1)   Tanakajd, vezette: Imre

Tanakajd: Marcz L. - Gombkötő, Kölkedi, Marcz G., Orsós, Varga, Hittaller, Marcz M., Preiczer, Nagy, Szalai (Szűcs, 89.)

Egyházasrádóc: Bali - Merőtei, Németh Martin (Németh G., 46.), Bányik, Varga (Szijj, 46.), Krajczár, Fejes, Németh Marcell, Mészáros, Filipovits, Zimonyi (Balikó, 67.)

Gólszerzők: Marcz G. 9., Gombkötő 26., Varga 39., ill. Németh Marcell 37., Szijj 60.

 

A tanakajdiak jó játékkal rukkoltak elő, 3-1-re vezettek a szünetben, az Egyházasrádóc pedig már csak kozmetikáznit tudott az eredményen.

 

Pinkavölgye-Felsőcsatári KSK - TUTITEXTIL-Körmend VSE 1-2 (0-0)  Felsőcsatár, vezette: Ódor

Pinkavölgye-Felsőcsatár: Sásdi - Szabó, Horváth, Pehr, Vajda (Krajczár, 86.), Csák, Schmalzl, Donadi, Böhm, Hábetler (Kopácsi, 70.), Virág, 

Körmend: Kecskés -  Horváth D., Papp, Horváth Á., Tóth (Takács, 86.), Simon, Kiss (Frühvirth, 75.), Szatmáry, Petrovics, Vilics, Szabó

Gólszerzők: Csák 50., ill. Horváth Á. 47., Kiss 52.

Kiállítva: Donadi 63., Böhm 85. (mindketten Pinkavölgye-Felsőcsatár)

 

A második játékrész elején gyakorlatilag öt perc alatt kialakult a találkozó végeredménye, a három pontot a vendégek tudták begyűjteni. 

 

Szentpéterfai SE - Rum KSC 1-2 (0-1)  Szentpéterfa, vezette: Pintér

Szentpéterfa: Sákovits - Török, Wágner K., Pataki, Gaál, Skrapits D., Wágner R., Homor, Hoós, Páll (Major, 76.), Skrapits I. (Völgyi, 51.)

Rum: Lepár - Székely (Rövid, 90.), Pupp, Bíró, Kámán (Reznyák, 80.), Varga, Koronczai (Molnár, 20.), Tárkányi, Rosta, Kovács, Horváth

Gólszerzők: Völgyi 75., ill. Bíró 39., Rosta 49.

 

A vendégek egygólos előnyre tettek szert az első játékrészben, s mivel a második felvonás elején szerzett találatukra csupán egy hazai válasz érkezett, három ponttal távoztak Szentpéterfáról.

 

Telekes MEDOSZ SE - Bajánsenye SE 0-2 (0-0)   Telekes, vezette: Busi

Telekes: Blaskovics - Valkóczi, Dézsi, Orsós, Görcsi (Osbáth, 83.), Czövek, Osvald, Kónya M., Németh, Vincze (Szakter, 70.), Kónya Sz.

Bajánsenye: Kalamár - Bacsák, Varga, Hodács (Horváth Z., 54.), Horváth M., Kosár, Kovács, Fábián, Propszt, Horváth A. (Koczor, 54.), Horváth B.

Gólszerzők: Kovács 77., Kosár 91.

 

Viharos erejű szèlben került megrendezésre a Telekes Bajánsenye elleni hazai mérkőzése. Az első játèkrèszben egyik csapatnak sem sikerült betalálnia, pedig mindkét oldalon akadtak lehetősègek. A kèt gárda azonos játèkerőt kèpviselt, döntetlen színezetűnek tűnt a meccs az első fèlidőben. A vendègek hosszú labdákkal próbáltak a hazaiak védelme mögè kerülni, ők azonban zártan védekeztek ès gyors kontrákkal próbáltak helyzeteket kialakítani. A második felvonásban egymás után két nagy helyzete is volt a telekesieknek, ezek kimaradtak ès ahogy ez lenni szokott, ez meg is bosszúlta magát.: egy szöglet utáni kapu elötti keveredèsből sikerült gólt szereznie a Bajánsenyènek szűk negyedórával a meccs vège előtt. A házigazdának nem volt más választása, feljebb kellett tolnia védelmi vonalát, mindent megtett az egyenlítésért. A 92.percben aztán egy labdavesztès után egy előrevágott labdát a vendègek játèkosa egy az egyben vihetett a Telekes hálóőrére, meg is szerezte második találatát a Bajánsenye, beállìtva ezzel a 0-2-es vègeredmènyt. A jobb helyzetkihasználás döntötte el a három pont sorsát.

 

Petőfi SE Vasszécseny - Csákánydoroszlói KSE 0-6 (0-5)   Vasszécseny, vezette: Szabó

Vasszécseny: Asztalos - Virág, Gál, Karai, Dankó, Zsolnai, Németh, Kiss, Szakács, Varga, Vadász

Csákánydoroszló: Tóth - Sáfár (Takács Á., 46.), Török, Pandur, Őr (Biczó, 55.), Dudás, Sárközi, Könye-Balla, Takács Sz., Urbán, Németh

Gólszerzők: Őr 2 (11., 39.), Németh 2 (22., 33.), Urbán 44., Takács Sz. 64.

 

A mérkőzés előtt a Csákánydoroszló csapata volt az esélyes, amit az első félidőben bizonyított is, öt gólt szerezve eldöntötte a három pont sorsát. A második etapra valamennyire sikerült rendezni sorait a hazai csapatnak, helyzetei is adódtak, ugyanúgy, ahogy a vendég csapatnak is, amely egy büntetőből szerzett találattal állították be a végeredményt.

 

A csoport állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Áprilisi nyárra téli zimankó: kifehéredett a Kőszegi-hegység csúcsa
Kifehéredett az Írottkő kedden délelőtt: az Astromet Facebook-oldal élő videóban jelentkezett be a Kőszegi-hegységből, jég- és hódara, illetve hó hullott a nulla fok körüli hőmérsékleten.
Több száz motor várható a vasárnapi motoros felvonuláson Szombathelyen
Hagyományosan felvonulással indítják a szezont a vasi motorosok. Mutatjuk a tervezett útvonalat, ahol április 21-én, vasárnap várható a látványos konvoj felbukkanása, írja a 112press.hu.
Mutatjuk, mikor és hol folytatódnak az útfelújítások Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április harmadik hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani hétvégén és a jövő héten.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.