km/óra
  2021.07.27., kedd  •  Olga, Liliána napja
Megyei II. osztály, déli csoport: két mérkőzésen is 13 gól esett az utolsó fordulóban

Megyei II. osztály, déli csoport: két mérkőzésen is 13 gól esett az utolsó fordulóban

Ezt leszámítva is potyogtak a találatok, a Körmend, valamint a Vasszécseny is hétgólos mérkőzésen tudott nyerni. A Szentpéterfa a Rábatótfalut, a Felsőcsatár a Tanakajdot győzte le.

 

Bajánsenye SE - Csákánydoroszló KSE 4-9 (0-1)   Bajánsenye, vezette: Monostori

Bajánsenye: Kalamár - Bacsák, Kucsera, Koltai, Horváth B., Luter, Kosár, Fábián, Horváth Z., Simon, Vörös

Csákánydoroszló: Dévai - Danyi, Kis-Nemes (Heigli 66.) , Draskovics, Makai, Horváth Á., Urbán, Horváth D. (Dedics 19.) , Takács, Albert, Sárközi

Gólszerzők: Koltai 52., Fábián 60., Horváth Z. 84., Kosár 89., ill. Albert 2 (30., 82.), Draskovics 3 (47., 50., 64.), Urbán 3 (57., 77., 92.), Makai 66.

 

A több meghatározó játékosát is nélkülözni kényszerülő hazaiak kissé enerváltan, fásultan futballoztak, ez pedig a csákánydoroszlóiak győzelmét eredményezte. 

 

Club Walnut Nádasd - Viszák KSE 12-1 (9-0)   Nádasd, vezette: Ódor

Nádasd: Rejtli (Doktor 47.)  - Varga, Pálmai, Csenterics, Kalamár, Meskó M., Tuboly, Németh Bo. (Szabó 47.) , Burka (Kádár 61.) , Németh Be. (Gorza 46.) , Gerencsér

Viszák: Tarafás - Tóth, Benkő A., Horváth J., Németh I. (Vajda 80.) , Horváth B. (Orbán 80.) , Agg, Németh A., Pomper (Herczeg 67.) , Seres, Benkő M. (Sipos 67.)

Gólszerzők: Meskó M. 7. (3., 23., 25., 31., 39., 43., 59.), Benkő A. 2 (14., 87., öngól), Gerencsér 2 (20., 29.), Gorza 52., ill, Horváth J. 74.

 

A Nádasdnak egy ezer sebből vérző, ám rendkívül szimpatikus csapat ellen sikerült győzelmet aratnia a sportszerű mérkőzésen. A csapat a győzelmet a szurkolóknak, támogatókknak ajánlja. Külön gratuláció jár a klubtól Meskó Márknak a hét gólhoz, valamint a gólkirályi címhez, a csapatnak pedig az egész éves teljesítményhez. 

 

Felsőcsatári KSK - Tanakajd TC 2-1 (1-1)   Felsőcsatár, vezette: Sály

Felsőcsatár: Moór - Czlenner, Simon, Horváth L., Böhm, Kopácsi, Schmalzl, Tieber (Horváth Sz. 13.) , Cseri, Varga, Windisch

Tanakajd: Marcz L. - Svób, Kölkedi, Marcz G., Süle (Kovács 66.) , Pál, Kalmár, Filakovszky, Marcz M. (Mészáros 71.) , Könczöl (Varga 66.) , Kis

Gólszerzők: Cseri 33., Horváth Sz. 82., ill. Kalmár 24.

 

A dobogóért szinte a bajnokság végéig harcban lévő Tanakajd látogatott Felsőcsatárra. A vendégeknek a vezetést is sikerült megszerezniük, ám szűk tíz perccel később egyenlíteni, a hajrában pedig fordítani tudott a hazai alakulat, amely így begyűjtötte a három pontot. 

 

Petőfi SE Vasszécseny - Gyöngyöshermán-SZSE 4-3 (2-1)   Vasszécseny, vezette: Monostori

Vasszécseny: Farkas - Joó, Horváth, Kiss K. (Viszked 53.) , Kiss B. (Kontics 60.) , Németh (Vilics 78.) , Orsós (Szalai 65.) , Balikó (Kiss P. 58.) , Sásdi, Varga, Vadász

Gyöngyöshermán-SZSE: Geicsnek - Horváth (Péntek 69.) , Bihun, Dalmi, Kis (Goda 86.) , Hegedűs (Orbán 46.) , Németh, Dénes, Kondor, Illés, Balázs (Németh 64.) 

Gólszerzők: Horváth 2 (13., 19.), Orsós 34., Vadász 82., ill. Németh 2 (36,. 52.), Kondor 54.

 

A hazai csapat harminc perc alatt eldönthette volna a találkozó sorsát, a vendégek viszont a második félidő elején hamar ledolgozták kétgólos hátrányukat. A 84. perc azonban meghozta a győztes vasszécsenyi gólt, amelynek köszönhetően megérdemelt győzelmet aratott a házigazda. 

 

Táplán SE - TUTITEXTIL-Körmend VSE 3-4 (0-3)   Táplánszentkereszt, vezette: Bíró

Táplánszentkereszt: Molnár - Stieber, Balázs (Káldi 66.) , Rajzinger, Jantos, Farkas, Polyák, Polgár, Mikovics, Horváth, Versegi (Németh 71.)

Körmend: Sály - Sipos, Papp (Horváth D. 93.) , Horváth Á., Meixner (Szakonyi 64.) , Törő, Szatmáry (Körmendi 76.) , Petrovics, Sákovits, Vilics, Szabó

Gólszerzők: Versegi 61., Farkas 80., Polyák 94., ill. Sipos 1., Szatmáry 24., Meixner 44., Vilics 62.

Kiállítva: Horváth 15. (Táplánszentkereszt), ill. Petrovics 78. (Körmend)

 

A győzelem ugyan nem sikerült a Táplánnak az utolsó fordulóban a remek játékerőt képviselő Körmend ellen, a bajnoki cím megszerzése viszont igen. A hazaiak szeretnének köszönetet mondani mindenkinek, aki bármilyen módon is segítette abban a csapatot, hogy megszerezze az aranyérmet. 

 

Szentpéterfa - Rábatótfalui SE 5-2 (2-0)   Szentpéterfa, vezette: Szabó III.

Szentpéterfa: Páll - Wágner K., Horváth, Skrapits (Mersits 46.) , Garger, Farkas, Wágner R. (Udvardi 62.) , Wágner Sz. (Hoós 46.) , Jurasits, Frányi, Keringer (Gaál 20.)

Rábatótfalu: Szukics - Keresztúri, Náricza, Kovács (Sipos 55.) , Szakács, Domján Do., Sütő, Domján Dá., Düh, Horváth (Bouti 79.) , Csenterics

Gólszerzők: Wágner K. 15., Horváth 2 (23., 52.), Farkas 2 (67,. 77.), ill. Csenterics 2 (77., 90.)

Kiállítva: Sütő 84. (Rábatótfalu)

 

Jól kezdett a Szentpéterfa, amely egy szép távoli lövéssel a vezetést is megszerezte a 15. percben. Az előnyt még a szünet előtt sikerült megdupláznia a házigazdának, a fordulás után pedig újabb három alkalommal tudták bevenni ellenfelük kapuját. A találkozó 5-2-es végeredményt és szép hazai sikert hozott, Keringer Zsolt így győzelemmel búcsúzhatott az együttestől.

 

A csoport végeredménye ide kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

Savaria Fórum 30. évfolyam 27. szám - 2021.07.16.
Savaria Fórum 30. évfolyam 27. szám - 2021.07.16.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
14 éves lányt keres a szombathelyi rendőrség
Kisbabájával a kezében kért segítséget a balesetet szenvedett nő Szombathely határában
Csütörtökön történt személyi sérüléses közlekedési baleset Szombathely és Gyöngyösfalu között, a 87-es főúton. Álló Volvóba rohant egy Suzuki, az okozó elvesztette az eszméletét.
Gyújtsatok ma egy gyertyát Rozikámért! – Egy édesanya kérése
Pontosan egy éve történt az elmúlt évek talán legmegrázóbb közlekedési balesete Vas megyében, idézi fel a 112press.
Nemet mondtak a magyar helyreállítási tervre
Az Európai Bizottság nem hagyja jóvá a magyar helyreállítási tervet, amíg a kormány nem nyújt az unió által elvárt garanciákat.
Szombathely az egészségipar fellegvárává válhat
A tervezett egészségipari fejlesztésekről és az ehhez kapcsolható uniós forrásokról tartott közös sajtótájékoztatót Bokányi Adrienn tanácsnok, Ujhelyi István, az MSZP Európai Parlamenti képviselője és Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője ma délelőtt a Városháza előtti téren. Elhangzott: mindhárman igyekeznek saját területükön tenni azért, hogy Szombathely az egészségipar fellegvárává váljon a jövőben.
legfrissebbek
Tizenhárman fulladtak bele az idén a Balatonba
Az eddigi halálesetek többsége nagy melegben, partközelben, kis vízben történt; idős emberek lettek rosszul, vagy a nem megfelelő úszástudás és a vízbiztonság hiánya vezetett tragédiához. 
Újranyithat a vízminőség miatt bezárt négy velencei-tavi strand
A jelenlegi eredmények szerint nem igazolt, hogy a szennyvíz a csatornarendszerből került volna a tó vizébe.
Márton Anna negyedik lett női kardban 
Márton Anna vereséget szenvedett a bronzmérkőzésen a női kardozók hétfői egyéni versenyében a tokiói olimpián, ezzel a negyedik helyen végzett. 
Elkezdődött az őzek násza
Őznász idején a bakok kergetik a sutákat és más, konkurens bakokat, miközben jóval figyelmetlenebbek, mint az év más időszakában. 
Szombaton rendezik a Strandok éjszakáját, hajnalig tart nyitva több vasi és zalai létesítmény is.
A Zalakarosi Fürdő, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, a Bükfürdő Thermal and Spa is csatlakozott a programhoz.