km/óra
  2023.02.02., csütörtök  •  Karolina, Aida napja
Megyei II. osztály, déli csoport: a Szarvaskend, valamint a Szentpéterfa is négyet rúgva nyert hazai környezetben

Megyei II. osztály, déli csoport: a Szarvaskend, valamint a Szentpéterfa is négyet rúgva nyert hazai környezetben

A Csákánydoroszló idegenben aratott négygólos sikert, a Vasszécseny és a Rum pedig egyaránt háromszor vette be ellenfele kapuját és gyűjtötte be a bajnoki pontokat. Nem bírt egymással a Gyöngyöshermán-Szentkirály és a Nádasd

 

Gyöngyöshermán-Szentkirály SE - Horváth Ranch Kft. Nádasd 1-1 (0-0)  Szombathely, vezette: Horváth

Gyöngyöshermán-Szentkirály: Geicsnek - Sütő, Kopácsi, Németh, Szabó, Hegedűs, Dénes, Bazsó (Illés 43.) , Balázs (Goda 88.) , Bihun, Szekeres

Nádasd: Rejtli - Rosta (Németh Be. 81.) , Kalamár, Varga, Meskó, Tuboly, Németh Bo., Balogh (Horváth 81.) , Burka, Csenterics, Gerencsér

Gólszerzők: Sütő 85., ill. Horváth 90.

 

Rendkívül sportszerű, közönségszórakoztató mérkőzést láthattak a Gyöngyöshermánba kilátogató szurkolók. Mindkét csapat nagyot küzdött, igazságos döntetlen született. 

 

Bajánsenye SE - Rum KSC 2-3 (1-1)  Bajánsenye, vezette: Szabó I.

Bajánsenye: Kalamár - Stunya (Hodács 60.) , Bacsák, Kucsera, Szabó, Horváth M. (Vörös 73.) , Kosár, Bakó, Kovács (Fábián 60.) , Horváth Z., Horváth B.

Rum: Kozma - Székely, Horváth, Preiczer, Bíró, Molnár R. (Tárkányi 66.) , Kovács, Koronczai (Molnár M. 94.) , Rosta, Horváth, Pásti

Gólszerzők: Kosár 5., Bakó 85., ill. Bíró 2 (25., 92.), Horváth 59.

 

Egy rendkívül kiegyenlített mérkőzésen a hazaiak döntő pillanatban kihagyták a ziccert, a rumiak viszont berúgták, ez pedig három pontot eredményezett a vendégeknek. Fortuna ezúttal nem volt a Bajánsenye együttesével.

 

Rábatótfalui SE - Csákánydoroszlói KSE 0-4 (0-1)  Szentgotthárd-Rábatótfalu, vezette: Boda

Rábatótfalu: Szukics - Keresztúri (Pukhely 76.) , Náricza, Csákvári, Domján, Sütő, Szakács (Anderkó 46.) , Düh, Kovács Á. (Kovács M. 46.) , Falb (Muszka 56.) , Könye

Csákánydoroszló: Baba - Danyi, Draskovics (Kolosits 28.) , Török, Makai, Dedics, Horváth (Dihen 63.) , Sárközi, Albert, Takács, Urbán (Lónai 70.)

Gólszerzők: Makai 2 (10., 54.), Urbán 50., Takács 70.

 

A listavezető vendégek egy korai gólnak köszönhetően egygólos előnyre tudtak szert tenni az első félidőben, majd a szünet után gyakorlatilag 15 perc alatt eldöntötték a három pont sorsát és magabiztos, 4-0-ás győzelmet arattak.

 

Lorry GM Kft. Szarvaskend - Tanakajd TC   Szarvaskend, vezette: Harcsár

Szarvaskend: Esztergályos - Dobos (Nagy R. 69.) , Csillag, Jóna, Németh, Földes, Nagy Á., Somogyi, Kunovics, Kopfer (Szakály 83.) , Wolf

Tanakajd: Marcz L. - Svób, Gombkötő, Marcz D. (Móricz 49.) , Neubauer, Süle, Pál, Kalmár, Marcz M., Nagy, Varga (Tóth 80.)

Gólszerzők: Marcz M. 26. (öngól), Svób 51. (öngól), Csillag 2 (81., 87.)

 

Küzdelmes mérkőzést játszottak a felek, a vendégek főként védekezésre rendezkedtek be, az elején pedig nem is igazán találta ennek ellenszerét a Szarvaskend. A jég egy megpattanó átlövés után tört meg, amellyel sikerült előnybe kerülnie a hazaiaknak az első félidőben. A fordulás után aztán több lehetősége adódott a szarvaskendieknek, ezekből még hármat ki tudtak használni, így összességében négygólos győzelmet arattak a nem túl nézőbarát időjárásban lejátszott találkozón.

 

Őriszentpéter SE - Petőfi SE Vasszécseny 1-3 (1-1)   Őriszentpéter, vezette: Szabó I.

Őriszentpéter: Tarafás - Szabó D., Mihály, Kaszás, Németh (Mihályka 86.) , Sály, Kósa, Horváth L., Kulcsár (Horváth A. 46.) , Szabó S., Szép

Vasszécseny: Pungor - Joó, Kontics (Boda 56.) , Maczek (Virág 67.) , Szalay (Kiss 92.) , Viszked, Bori, Sásdi, Kámán, Varga, Fritz (Horváth 82.)

Gólszerzők.: Kósa 3., ill. Joó 45., Viszked 2 (73., 92.)

 

Az előző két héthez képest tompábban és enerváltabban játszó hazaiak gyorsan vezetést szereztek egy védekezési hibát kihasználva, amit az első félidő zárásaként a vendégek egy szöglet utáni találattal egalizáltak. A második félidőben is hasonlóan folyt a játék, helyzetek a hazai, majd a vendég kapu előtt, amik nem hoztak eredményt, aztán a félidő derekán a vendégek egy labdaszerzésből gólt szereztek. Az egyenlítés reményében kockáztató szentpéteriek csak lehetőségekhez jutottak, de a slusszpoén a vasszécsenyieké lett, így ezúttal döntetlen nem született, hanem a vendégek elvitték a pontokat az Őrségből.

 

Szentpéterfai SE - Pinkavölgye-Felsőcsatári KSK 4-0 (2-0)  Szentpéterfa, vezette: Talabér

Szentpéterfa: Sákovits - Udvardi, Török, Wágner K., Horváth (Varga 85.) , Skrapits, Garger (Jurasits 76.) , Farkas Henrik, Németh, Gaál (Farkas Henrik Milán) , Hoós

Pinkavölgye-Felsőcsatár: Szabó - Czlenner, Horváth L., Horváth Sz., Krancz K., Schmalzl, Böhm, Cseri, Hábetler, Horváth M. (Pock 85.) , Windisch (Krajczár 59.) 

Gólszerzők: Skrapits 28., Horváth 3 (28., 48., 69.)

 

Mindkét együttes erősen tartalékos, felforgatott összeállításban lépett pályára, ennek ellenére a hazaiak magabiztos győzelmet arattak.

 

A tabella ide kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Évnyitó nyugdíjas összejövetelt tartottak a déli városrészen
A déli várorész nyugdíjas klubja összeállította a következő hónapok eseménynaptárát is, írják közösségi oldalukon.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.
Életveszélyesen megsérült egy gyalogos Táplánszentkeresztnél - KIA ütötte el a 87-esen
A munkából hazatérő asszonyt a 87-es főút szélén tette ki a dolgozókat szállító taxi. A nő át akart kelni a túloldalra, de egy Szombathely felé tartó KIA elütötte. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, írja a 112press.hu.
Az elbocsátások ellen demonstráltak a tanárok Szombathelyen
Ismét demonstráltak a tanárok Szombathelyen: ezúttal a Paragvári Iskola előtt azért emelték fel a szavukat, mert az iskola egyik oktatója, Szecsődi Tímea fenyegető hangvételű levelet kapott a tankerülettől amiatt, hogy részt vett a polgári engedetlenségi akcióban.
Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
legfrissebbek
Júniusban véget ér a járvány Ausztriában
A szövetségi kormány tegnapi ülésén döntött a koronavírus elleni intézkedések befejezésének ütemtervéről – majdnem pontosan három évvel az első megerősített ausztriai esetek után. A szabályokat a nyárig fokozatosan kell kivezetni, és Ausztria június 30-án visszatér a „normál működéshez“, írja az orf.at.
Menesztették a szombathelyi 112-es Hívásfogadó Központ vezetőjét
Szakmai nap a komplex rehabilitáció jegyében
A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont 2023. február 7-én szakmai konferenciát rendez. A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont február 7-én, kedden szakmai konferenciát rendez. Az esemény első felében a rehabilitáció szerepét járják körbe városi, sportolói és egyetemi szempontból. Az esemény további részében tudományos előadásokon vizsgálják meg, hogyan segíthet a rehabilitáció az ortopédiai betegállátásban vagy a csontritkulás kezelésében. A rendezvény online is követhető. A rendezvény online is követhető.
Eltűnnek a régóta tárolt vasúti anyagok a körmendi állomásról
Az idei évben megkezdődik az ún. minősítetlen vasúti anyagok osztályozása, értékesítése, illetve elszállítása a körmendi vasútállomásról. Erről állapodott meg a város polgármestere, az MNV Zrt., valamint a GYSEV Zrt. képviselője a helyszínen tartott bejáráson, olvasható a vasúttársaság közleményében.
Mentesülhetnek a fel nem használt földgázért fizetendő kötbér alól az önkormányzati cégek
Az önkormányzati szövetségek javaslatára a jövőben a helyhatóságok cégeinek is csak a korábban lekötött földgáz-mennyiség 60 százalékát kell kötelezően átvenniük. Ezzel lényegében egységesen 40 százalékra nő a szerződéseikben legfeljebb 25 százalékos szinten rögzített alsó toleranciasáv. Így mások mellett egyes települési távhőszolgáltatóknak sem kell kötbért fizetniük a nagyobb tételben fel nem használt földgáz miatt - jelentette be csütörtöki közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM).