km/óra
  2022.05.27., péntek  •  Hella napja
Megyei II. osztály, déli csoport: a Gyöngyöshermán-Szentkirályé az egyetlen idegenbeli győzelem

Megyei II. osztály, déli csoport: a Gyöngyöshermán-Szentkirályé az egyetlen idegenbeli győzelem

A Nádasd magabiztosan tartotta otthon a pontokat a Körmend elleni rangadón, de a Tanakajd is hazai környezetben tudott nyerni és hosszú idő után újra győzelemnek örülhetett. A Pinkavölgye-Felsőcsatár a Rábatótfalut, a Szentpéterfa az Őriszentpétert múlta felül, a Rum és a Szarvaskend viszont nem bírt egymással.

 

Bajánsenye SE - Gyöngyöshermán-Szentkirály SE 0-3 (0-3)  Bajánsenye, vezette: Molnár

Bajánsenye: Kalamár - Bacsák, Horváth J., Horváth B. (Marton 87.) , Hodács, Luter, Kosár, Fábián, Kovács (Simon 70.) , Stunya, Vörös

Gyöngyöshermán-Szentkirály: Szabó B. - Kopácsi, Kis, Németh (Hegedűs 63.) , Szabó A. (Horváth 62.) , Kondor, Bazsó, Bihun, Tima, Szekeres, Séfer

Gólszerzők: Németh 1., Bazsó 13., Kopácsi 44.

 

Az erősen tartalékos hazai csapat felett háromgólos győzelmet aratott a rutinos vendég együttes. A Bajánsenye szeretné megköszönni a játékosoknak, hogy a nehéz helyzet ellenére is kitartottak a csapat mellett. 

 

Horváth Ranch Kft. Nádasd - TUTITEXTIL-Körmend VSE 6-2 (2-1)  Nádasd, vezette: Rácz

Nádasd: Rejtli - Varga M. (Szabó Z. 29.) , Meskó Á., Kalamár, Meskó M., Tuboly, Németh Bo., Szabó D., Gerencsér (Zsoldos 83.) , Burka, Csenterics (Varga K. 72.) 

TUTITEXTIL-Körmend: Sály - Velekei, Horváth Á., Popovics, Törő, Szakasics, Petrovics, Sákovits (Jóna 79.) , Kazinczki (Horváth A. 71.) , Vilics, Szabó

Gólszerzők: Tuboly 3 (15., 43., 64.), Meskó M. 2 (68., 86.), Gerencsér 82., ill. Popovics 7., Velekei 47.

 

A 65. percig kiegyenlített mérkőzést játszott egymással a két jó erőkből álló együttes, a harmadik gól után azonban a vendégek akarata alábbhagyott, ezt pedig kihasználták a nádasdiak. 

 

Tanakajd TC - Telekes MEDOSZ SE 4-1 (3-1)  Tanakajd, vezette: Monostori

Tanakajd: Marcz L. - Svób, Kölkedi, Marcz G. (Kovács 50.) , Marcz D. (Varga 50.) , Neubauer, Pál, Kalmár, Filakovszky, Marcz M., Könczöl

Telekes: Tóth (Szakter 46.)  - Pénzes, Németh T., Németh M., Blaskovics, Czövek, Osvald, Kónya, Vincze, Horváth (Büki 46.) , Osbáth

Gólszerzők: Kölkedi 8., Filakovszky 25., Kalmár 43., Marcz M. 88., ill. Kónya 32.

 

A Tanakajd hosszú nyeretlenségi sorozatot szeretett volna megtörni, ez sikerült is, 4-1-es győzelmével otthon tartotta a három pontot. 

 

Pinkavölgye-Felsőcsatári KSK - Rábatótfalui SE 3-1 (0-0)   Felsőcsatár, vezette: Szabó

Pinkavölgye-Felsőcsatár: Tieber - Czlenner (Windisch 89.) , Podlaviczki, Horváth L., Pehr, Horváth Sz., Szabó (Terentii 76.) , Krancz Gy. (Krancz K. 46.) , Schmalzl (Krajczár 85.) , Böhm, Cseri

Rábatótfalu: Szukics - Náricza, Csákvári, Sütő, Németh (Horváth 61.) , Falb (Pukhely 73.) , Düh, Kovács, Kóczán L., Sulics, Kóczán P.

Gólszerzők: Horváth Sz. 2 (49., 60.), Pehr 93., ill. Sulics 85.

Kiállítva: Cseri 53. (Pinkavölgye-Felsőcsatár), ill. Kóczán P. 53., Sulics 94. (Rábatótfalu)

 

Kis csúszással kezdődött az összecsapás, a borongós, esős novemberi délután pedig kevés nézőt csalt ki. A hazai csapat zsinórban a harmadik győzelmére készült, ennek megfelelően nagy elánnal vetette bele magát a mérkőzésbe. A második félidőben aztán sikerült felőrölnie a jó erőkből álló vendégeket és begyűjtenie a három pontot. A három piros lap egy kissé túlzás volt a hazaiak szerint, kemény, ám sportszerű mérkőzést vívtak a felek. A Felsőcsatár tehát győzelemmel hangolt a Gyöngyöshermán-Szentkirály elleni rangadóra. 

 

Rum KSC - Lorry GM Kft. Szarvaskend SE 2-2 (1-1)  Rum, vezette: Harcsár

Rum: Lepár - Székely, Gyurkó B., Preiczer, Bíró, Horváth Á., Horváth T., Koronczai, Pásti, Gyurkó A., Molnár

Szarvaskend: Esztergályos - Velekei, Dobos, Csillag, Jóna, Földes, Nagy Ádám, Somogyi (Nagy Ádám 74.) , Kis-Nemes, Kopfer, Wolf

Gólszerzők: Gyurkó A. 21., Koronczai 89., ill. Velekei 37., Dobos 81.

 

Fordulatos mérkőzést, négygólos döntetlent hozott a két, tavaly még I. osztályban szereplő gárda összecsapása. 

 

Szentpéterfai SE - Őriszentpéter SE 4-1 (2-1)  Szentpéterfa, vezette: Boda

Szentpéterfa: Páll - Török, Tóth (Wágner Sz. 46.) , Horváth, Skrapits (Baranyai 85.) , Garger, Farkas, Wágner R., Gaál (Udvardi 64.) , Hoós B., Hoós Á.

Őriszentpéter: Tarafás - Ozsváth, Szabó D., Őr, Szabó S., Németh, Sály, Mihályka, Kulcsár, Tamaskó, Szép

Gólszerzők: Farkas 16., Skrapits 38., Garger 71., Wágner R. 83., ill. Németh 43.

 

A hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a három pontot a sportszerű Őriszentpéterrel szemben. 

 

A csoport állása ide kattintva érhető el.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: magabiztosan nyert és bajnok lett a Sárvár
Hat találkozóból négyen gólképtelenek maradtak a hazai csapatok, a Sárváron kívül a Haladás-Zanat tudta otthon tartani mindhárom bajnoki pontot.
Csaknem 400 fiatal táncolt együtt a Fő téren (képgaléria)
Csaknem 400 fiatal táncolta el Johann Strauss Denevér című operettjéből a négytételes francia négyest ma a Fő téren. Két év kihagyás után ismét megrendezte az AGORA a Quadrille Európai Táncfesztivált, melynek kizárólagos hazai helyszíne Szombathely.
Ne hívj rendőrt, sokat ittam! – kérte a BMW sérült sofőrje, majd elmenekült a helyszínről
Nagy csattanásra ébredtek több háznál az acsádi Béke utcában és többen azonnal kiszaladtak az utcába megnézni, hogy mi történt. Addigra egy vérző fejű ember szállt ki a betonáteresznek ütközött roncsból.
A nagy halászléharc – Szegedi kontra bajai
A hal ősi ókeresztény szimbólum. Krisztus és a megtért ember jelképe, ünnepnapokon pedig Jézus csodatetteit és a belé vetett hitet jelenti. Szenteste számos országban kerül hal az asztalra a legkülönbözőbb formában, nálunk a halászlé vált hagyománnyá. Hogy a bajai vagy a szegedi a jobb, ízlés dolga, lényeg, hogy jól elkészítve mindkettő finom.
Megyei I. osztály: mindkét vasárnapi mérkőzésen döntetlen született
A Vép pontvesztésével biztossá vált a Celldömölk harmadik helye, a Bük nehéz helyzetből mentett pontot a Táplán otthonában.
legfrissebbek
Vasúti csapórudat tört le a pótkocsival a 86-os főúton
A Szombathelyi Járásbíróság előkészítő ülésen közlekedés biztonsága ellen elkövetett vétség miatt 100.000 forint pénzbüntetésre ítélt egy büntetlen előéletű férfit, közölte az ügyészség.
Ukrajnai háború - Zelenszij: a nagyhatalmak "flörtölnek" Oroszországgal ahelyett, hogy megszorongatnák 
Vadim Szkibickij, az ukrán katonai hírszerzés helyettes vezetője egy interjúban kifejezte véleményét, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök kész elhúzódó háborút folytatni Ukrajna ellen, legalább az év végéig, de talán még annál tovább is.
Visszaáll a normál látogatófogadás a hazai börtönökben
A látogatófogadásra ismét négy kapcsolattartó érkezhet a fogvatartottakhoz az ország valamennyi büntetés-végrehajtási intézetében és újra lehetőség nyílik a büntetés-végrehajtási intézeten kívüli kapcsolattartásra is.
A közgyűlést értékelték a frakciók: a SZOVA új vezérigazgatója mindenkinél téma volt
Közös megegyezéssel távozik a SZOVA éléről dr. Németh Gábor vezérigazgató, helyére Kovács Cecíliát, a Sportközpont és Sportiskola vezetőjét nevezte ki a közgyűlés. Június 1-től pedig Molnár Miklós lesz a Szombathelyi Távhőszolgáltató igazgatója. Tegnap zárt ülésen döntöttek személyi ügyekről a képviselők. A mai sajtótájékoztatókon erről, valamint a költségvetésről és a Fadrusz János utca felújításáról esett a legtöbb szó.
Megnyílnak a tűzoltóságok gyereknap alkalmából vasárnap
A szombathelyi, a sárvári és a körmendi tűzoltóság is várja a gyerekeket.