km/óra
  2024.05.29., szerda  •  Magdolna napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Megyei I. osztály: potyogtak a gólok a vasárnapi játéknapon

Megyei I. osztály: potyogtak a gólok a vasárnapi játéknapon

Rábapatyon az utolsó szűk negyed órában indult be a gólgyártás, a Szarvaskend-Vép összecsapáson pedig az első játékrész hajrájában három perc alatt három találat is esett. A Rum fordulatos meccsen játszott gólgazdag döntetlent a Kőszeggel.

 

A vasárnapi napon három mérkőzéssel zárult a megyei I. osztály 20. fordulója. A Kőszeg Rumba, a Vép Szarvaskendre látogatott, a Rábapaty pedig a Bük együttesét látta vendégül. 

 

Rum KSC - Kőszegi Lóránt FC 3-3 (2-2)  Rum, vezette: Mónos

Rum: Busi - Csonka, Székely, Markó (Máthé 67.) , Schimmer, Németh (Molnár 82.) , Szabó, Leitgeb, Tar, Horváth, Pásti

Edző: Lepár Attila

Kőszeg: Bán - Rákhely, Lintner, Toldi, Fehér A. (Szűcs 84.) , Csák, Kovács, Réti (Gugcsó 72.) , Rómer, Fehér D., Szolyák

Edző: Őri Gábor

Gólszerzők: Schimmer 16., Horváth 2 (21., 58.), ill. Csák 3 (35., 45., 71.)

 

Az első félidő derekára már kétgólos előnyre tett szert a hazai együttes, ám ez az elmúlt mérkőzések alapján nem számított túl jó előjelnek a későbbiekre nézve. A rumiak félelme be is igazolódott, a Kőszeg egyenlíteni tudott, a mérkőzés pedig újra nyílttá vált. Horváth Ádám kiváló teljesítményének köszönhetően aztán újra a Rumnál volt az előny, a 71. percben azonban Csák Dominik megszerezte csapata és önmaga harmadik gólját, ezzel pedig kialakult a 3-3-as végeredmény. A mérkőzés képe alapján a házigazda rumiak álltak közelebb a győzelemhez. 

 

Lorry GK Kft Szarvaskend - Vép VSE 1-5 (1-3) Szarvaskend, vezette: Marácz

Szarvaskend: Gáspár - VELEKEI, Csillag, Jóna, Németh (Nagy R. 83.) , FÖLDES, Smolczer, Görcsi, KUNOVICS (Nagy Ádám 83.) , Kopfer (Nagy Ádám 83.) , Wolf (Somogyi 58.)

Edző: Tóth Gábor

Vép: Bezdi B. - Görög, Kovács (Bene 65.) , SZALAI R. (Szalai M. 77.) , Bezdi Sz. (Török 83.) , NAGY, Varga, Takács Á. (Beke 74.) , BALIKÓ D., TAKÁCS M. (Illés 72.) , BALIKÓ M.

Edző: Török Richárd

Gólszerzők: Kunovics 43., ill. Bezdi Sz. 7., Takács M. 42., Szalai R. 2 (45., 68.), Nagy 76.

 

A két csapat összecsapását esélyeshez méltóan a vépiek kezdték jobban, Bezdi találatával pedig már a 7. percben meg is szerezték a vezetést. Ezt követően aztán meglehetősen kapkodóvá vált a játék, a hazaiak pedig egy nagy helyzettel, valamint kapufával jelezték, hogy bizony nem adják könnyen a három pontot. A játékrész hajrájára aztán rendesen felpörögtek az események: három perc alatt három találat esett, mindez 1:2-es elosztásban, így 1-3-as állással mehettek pihenőre a csapatok. A fordulás után főként mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, és bár a házigazdának egy büntetőnek köszönhetően megvolt a lehetősége, hogy kozmetikázza az eredményt, ez nem sikerült, a Vép pedig érvényesítette a papírformát és magabiztos győzelmet aratott. 

 

Rábapatyi KSK - Büki TK 2-1 (0-0)  Rábapaty, vezette: Papp

Rábapaty: Király - Fehér, Dugovics, Gosztolya (Farkas 46.) , Szabó, Csupor, Nardai, Kovács (Balhási 46.) , Piros, Németh (Vadász 72.) , Könczöl

Edző: Enzsöl Gábor

Bük: Kamondi - Koronczai, Németh, Orbán (Czirók 56.) , Tóth (Taródi 56.) , Resch, Csonka, Schimmer, Komálovics, Czingráber (Horváth 56.) , Savanyó (Boldizsár 80.)

Edző: Marton Róbert

Gólszerzők: Vadász 81., Dugovics 90., ill. Komálovics 78.

Kiállítva: Piros 37. (Rábapaty)

 

A hazai együttes meglehetősen álmosan kezdte a találkozót, ráadásul egy szabálytalanság miatt a 37. percben meg is fogyatkozott. Fordulás után is inkább a vendégek domináltak, de Dugovics révén a Rábapaty is veszélyeztetett. A mérkőzés utolsó szakaszára aztán felpörögtek az események: a 78. minutumban a bükiek szereztek vezetést, Vadász azonban gyorsan egalizálni tudott. Az utolsó percben aztán büntetőhöz jutott a házigazda, amit értékesített is, így 2-1-es győzelmet könyvelhetett el.

 

A forduló teljes eredménysora, valamint a tabella az alábbi linkre kattintva érhető el.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Vágányzár a Szombathely – Celldömölk, valamint Szombathely – Csorna vonalszakaszon
A Szombathely - Csorna állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a vágányzárban érintett vonatok mentrendje az alábbiak szerint módosul:  
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
legfrissebbek
Rendőrautónak hajtott Mercedesével, majd elmenekült az ittas sofőr
Szabálytalanul közlekedett az autójával a városban a sofőr, ezért állították meg a rendőrök azt a külföldi rendszámú Mercedest, amely pár pillanattal később nekihajtott az egyik rendőrautónak, majd elrobogott a helyszínről - írja a 112press.
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft.
Az Illés Sport Alapítványt Halmai Gábor kuratóriumi elnök képviselte - adta hírül szerdán honlapján az Illés Akadémia.
Májusban is összeülnek a képviselők
Kilenc napirendi pontot nyilvánosan, további kettőt zárt ajtók mögött tárgyalnak a képviselők a májusi közgyűlésen. Beszámoló hangzik el az idei út- és járdafelújítási programról, és első alkalommal módosítják az idei költségvetést. A csütörtökön 9 órakor kezdődő ülést élőben követhetik folyamatosan frissülő cikkünkben, a Szombathelyi Televízió műsorán és Facebook-oldalán.
Szociális témákban ütköztette véleményét három képviselőjelölt a Szombathelyi Televízió stúdiójában
Pénzbeli támogatások, önkormányzati bérlakás rendszer, hajléktalan- és idősellátás - szociális témákban ütköztette véleményét három képviselőjelölt a Szombathelyi Televízió stúdiójában hétfőn. A vitát dr. Czeglédy Csaba, a Szociális és Lakás Bizottság elnöke, független képviselőjelölt kezdeményezte, mellette Danka Lajos, a Mi Hazánk polgármester- és képviselőjelöltje, valamint dr. László Győző alpolgármester, az Éljen Szombathely képviselőjelöltje foglalt helyet.
Benke és Krivacsevics távozik a Falcótól
Távozik a magyar bajnok Falco-Vulcano Energia KC Szombathely férfi kosárlabdacsapatától a válogatott Benke Szilárd és Krivacsevics Márkó.