km/óra
  2024.02.21., szerda  •  Eleonóra napja
Megyei I. osztály: pótolt mérkőzést nyert a Király SE a Jánosháza otthonában

Megyei I. osztály: pótolt mérkőzést nyert a Király SE a Jánosháza otthonában

A vendégek 3-0-s győzelmet arattak a MOL Magyar Kupa-fordulójuk miatt elhalasztott összecsapáson.

 

Jánosháza VSE - Király SE 0-3 (0-1)   Jánosháza, vezette: Bagoly

Jánosháza: Pethő - Bodor (Szabó T., 63.) , Szép, Lempeg, Piri (Balogh, 76.) , Sebestyén (Vágusz, 68.) , Kiss, Büki, Szabó K., Péter, Benkő

Edző: Bodor Tibor

Király SE: Horváth - Velekei, Reseterits (Baranyai, 73.) , Németh (Kudron, 63.) , Kiss, Rózsás (Takács, 63.) , Horváth, Csákvári (Tamás, 73.) , Kovács, Vigh, Schimmer

Edző: Hegyi László

Gólszerzők: Horváth 39., Velekei 60., Kovács 62.

 

A hazai csapat védekezésre rendezkedett be, ami nem igazán ízlett a jó erőkből álló vendégeknek. Az első játékrész végén aztán egy megingás után előnybe kerültek a szombathelyiek, amit a fordulás után még kettővel megtoldottak. A Jánosháza gratulál a Király SE-nek.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
„Ami szép, ami jó, és amit el kell viselni” – interjú Rimányiné Kiss Anikó táncpedagógussal
Múlt hónapban töltötte be 90. életévét Rimányiné Kiss Anikó táncpedagógus. A legendás Savaria Táncegyüttes alapítójával, aki sosem bánta meg, hogy a színpad helyett a tanítást választotta, otthonában beszélgettünk.
Lemondott Novák Katalin, utoljára szólt államfőként
Tisztelt és számomra oly kedves magyar emberek határon innen és túl! Most Önökhöz szólok. Nem a politikusokhoz, a politikacsinálókhoz, hanem azokhoz, akiknek a szolgálatára két évvel ezelőtt felesküdtem.
Elhunyt a Virológiai Nemzeti Laboratórium fiatal vezetője
Tragikus hirtelenséggel, 46 éves korában meghalt Jakab Ferenc virológus, egyetemi tanár, a Pécsi Tudományegyetem innovációs rektorhelyettese, a Virológiai Nemzeti Laboratórium vezetője.
Kegyelmi botrány: Novák és Varga lemondásától Magyar Péter Partizán-interjújáig - repedezik a NER?
Csak kapkodták a fejüket, valósággal beleszédültek a hírfogyasztók az elmúlt napok hazai közéleti történéseibe, szombaton lemondott a köztársasági elnök, Novák Katalin, és a volt igazságügy miniszter, Varga Judit, akinek exférje, Magyar Péter olyan interjút adott vasárnap este a Partizánnak, hogy Rogán Antalnak és propaganda-felelős stábjának biztosan túlóráznia kellett. Összefoglaltuk, hogy mi történt hétfő estig a kegyelmi botrányban.