km/óra
  2022.08.13., szombat  •  Ipoly napja
Megyei I. osztály: nyerni tudott Rábapatyon a Király SE

Megyei I. osztály: nyerni tudott Rábapatyon a Király SE

A vendégek a második félidőben döntötték el a három pont sorsát.

 

Rábapatyi KSK - Király SE 0-2 (0-0)  Rábapaty, vezette: Sebesi

Rábapaty: Király - Csonka, Balhási, Horváth, Dugovics, Vajda, Csupor, Kovács, Piros, Németh (Illés 65.) , Könczöl (Varga 25.)

Edző: Nagy Dániel

Király SE: Horváth - Szalay, Auer, Takács (Kalmár 87.) , Subicz, Kudron (Kovács 81.) , Reseterits (Kiss 87.) , Halmosi, Németh D. (Németh G. 85.) , Vigh (Vargyas 90.) , Schimmer

Edző: Hegyi László

Gólszerzők: Halmosi 58., Németh D. 80.

 

Egy jó formában lévő Király SE látogatott Rábapatyra a megyei I. osztály 22. fordulójának egyetlen vasárnapi mérkőzésén. A találkozó első félidejében kiegyenlített játék folyt a pályán, mindkét oldalon akadtak lehetőség, gól viszont nem esett, így 0-0-ás állásról várhatták a csapatok a folytatást. A második felvonást a vendégek kezdték jobban, az 58. percben Halmosi révén pedig a vezetést is sikerült megszerezniük. A folytatásban is Király SE futballozott veszélyesebben, több alkalommal is bravúrt kellett bemutatnia a hazaiak hálóőrének. Az utolsó tíz perchez érkezve aztán még egy alkalommal be tudtak találni a szombathelyiek, akik így 2-0-ás győzelemmel térhettek haza Rábapatyról.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Joskar-Ola Napok 2022: koncertek, gyermekprogramok, bemutatók a hétvégén
Pénteken kezdődött a Joskar-Ola Napok programsorozata koncertekkel, bemutatókkal, vidámparkkal és gasztrotérrel. 
Megerősítik Toronyban a lignitbányászatot tiltó helyi rendeletet
Nincs folyamatban bányászati koncessziós pályázat, ami érintené Torony község körzetét - ezt a választ adta a Technológiai és Ipari Minisztérium Balassa Péter országgyűlési képviselő kérdésére, kell-e attól tartani, hogy lignitbánya nyílik Vas megyében. A toronyiak szerint azonban ez semmire sem biztosíték. A következő testületi ülésen megerősítik a bányászatot tiltó helyi rendeletet.
Olaszországban a nyári szezon csúcsnapjait élik a mostani hétvégén
Alig maradt üres szoba a szállodákban és bérelhető napernyő a strandokon Olaszországban az augusztus 15-i Nagyboldogasszony ünnepe előtti hétvégén, amely a pandémia előtti idegenforgalmi adatokat idézi a CNA kereskedelmi szövetség adatai szerint.
Kiadták a figyelmeztetést: zápor, zivatar, jégeső is lehet
Szombaton Magyarország egész területén elsőfokú, citromsárga figyelmeztetés van érvényben, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Szünetel hétfőn a melegvíz-szolgáltatás a Váci Mihály utcában és környékén