km/óra
  2024.02.28., szerda  •  Ákos, Bátor napja
Megyei I. osztály: mindkét vasárnapi mérkőzésen a vendégek örülhettek

Megyei I. osztály: mindkét vasárnapi mérkőzésen a vendégek örülhettek

A tabella első, valamint második helyezettje is pályára lépett. A Király SE az Egyházasrádócot, a Sárvár pedig a Rábapatyot győzte le.

 

Vasárnap is pattogott a labda a megyei pályákon, ugyanis két mérkőzéssel zárult a pontvadászat 28. fordulója. Az Egyházasrádóc a Király SE-t fogadta, a Rábapaty pedig a listavezető Sárvárral csapott össze.

 

Egyházasrádóci SE - Király SE 0-3 (0-1)  Egyházasrádóc, vezette: Boda

Egyházasrádóc: Gáspár - Szendrődi, Vilics, Molnár L. (Zimonyi 86.) , Molnár I. (Horváth 71.) , Németh, Kenesei (Bányik 60.) , Mészáros, Molnár G. (Fejes 71.) , Krajczár, Varga

Edző: Simon Attila

Király SE: Tóth - Szalay, Auer (Reseterits 62.) , Takács, Subicz, Kalmár (Vargyas 71.) , Tamás (Kovács 46.) , Németh G. (Kiss 71.) , Németh D., Vigh (Devecseri 46.) , Schimmer

Edző: Hegyi László

Gólszerzők: Takács 35., Schimmer 60., Vargyas 81.

 

Két ellentétes célokért küzdő együttes találkozott egymással, a jó erőkből álló vendégek megérdemelt győzelmet arattak.

 

Rábapatyi KSK - Sárvár FC 1-4 (1-0)  Rábapaty, vezette: Rácz

Rábapaty: Király - Csonka, Varga, Horváth, Dugovics, Csupor, Kovács, Vajda, Illés, Piros, Könczöl

Edző: Nagy Dániel

Sárvár: Velladics - Kovács Bá., Ódor (Takács 82.) , Illés (Fülöp 84.) , Potyi, Fider, Tokaji (Tóth 82.) , Horváth, Szabó (Czöndör 59.) , Kovács Be., Szemes (Vass 78.)

Edző: Haraszti Zsolt

Gólszerzők: Dugovics 28., ill. Ódor 2 (47., 63.), Tokaji 55., Fülöp 85.

 

A listavezető, bajnokesélyes Sárvár együttesét fogadta a Rábapaty gárdája. A mérkőzés első felében inkább mezőnyben folyt a játék, majd a 28. percben egy formás kontrát követően Dugovics révén a hazaiak szereztek vezetést. Az 1-0-s fordulás után a vendégek két fejesgóllal megfordították a találkozó állását, majd még két találatot szereztek, így megérdemelt győzelmet arattak. 

 

A tabella állása, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
tematikus oldalak
legfrissebbek
Időseknek és fogyatékkal élőknek segít 10 ezer forinttal az önkormányzat
Valamennyi nyugdíjasnak és valamennyi egészségkárosodás okán ellátásban részesülőnek tízezer forintos segítséget nyújt idén az önkormányzat Szombathelyen. Erről is tárgyalnak a képviselők a közgyűlésen.
Csütörtökön ismét összeülnek a képviselők
Megalkotják a város idei költségvetését, várhatóan elfogadják a 16 éven aluli szombathelyiek ingyenes utazásáról szóló javaslatot, továbbá döntenek a nyugdíjasok és egészségkárosodás miatt juttatásra jogosultak egyszeri, tízezer forintos támogatásáról. A februári közgyűlésen 11 napirendi pontot nyilvánosan, kettőt zárt ajtók mögött tárgyalnak a képviselők. A csütörtökön 9 órakor kezdődő testületi ülést élőben követhetik honlapunkon frissülő cikkünkben, a Szombathelyi Televízió műsorán és Facebook-oldalán.
Gőzerővel épül a Barátság utcai parkoló
Ha minden jól alakul, március 20. környékére el is készül.
Előzésben lévő WV perdített sorompónak egy kanyarodó Mercedest Szombathely határában
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 86-os főúton, Szombathely határában, a BPW kamion alkatrészeket árusító boltja előtt - írja a 112press.
Ferenc pápa kórházba ment kivizsgálásra
Róma egyik központi kórházába ment kivizsgálásra Ferenc pápa szerdán, miután továbbra is gyengélkedik influenzás megbetegedés miatt - jelentette az ANSA olasz hírügynökség.