km/óra
  2022.05.27., péntek  •  Hella napja
Megyei I. osztály: két hazai siker a vasárnapi mérkőzéseken

Megyei I. osztály: két hazai siker a vasárnapi mérkőzéseken

A Táplán gólzáporos mérkőzésen győzte le a Vasvár együttesét, a Haladás-Zanat pedig bár sokáig jól tartotta magát, vereséget szenvedett a Vép otthonában.

 

 

Vasi Bádogos Kft. Táplán SE - Vasvár VSE 5-3 (2-1)  Táplánszentkereszt, vezette: Bíró

Táplán: Gyécsek - Karda, Vidák, Gombos (Polgár 74.) , Németh (Fürdős 90.) , Jantos, Polyák, Manganelli, Polgár, Horváth, Mikovics (Versegi 84.)

Edző: Borbás János

Vasvár: Tóth - Bíró, Varga, Berta, Vincze, Fülöp, Elekes, Dávid (Schermann 68.) , Réfi, Pálla, Czövek

Edző: ifj. Sziffer István

Gólszerzők: Manganelli 2 (36., 87.), Vidák 3 (44., 54., 65.), ill. Varga 2 (27., 50.), Elekes 78.

 

Egy rendkívül fordulatos, élvezetes, közönségszórakoztató mérkőzésen a rutin, valamint a jobb helyzetkihasználás döntött a táplániak javára. A vendégek is minden dicséretet megérdemelnek, szimpatikusan és jól futballoztak. 

 

Vép VSE - Haladás VSE-Zanati SE 2-0 (0-0)  Vép, vezette: Sebesi

Vép: Bezdi B. - Varga, Szalai, Bezdi Sz. (Szijártó 77.) , Beke, BALIKÓ, Illés (Takács Á. 66.) , Auer (Németh Á. 46.) , Czeglédi, TAKÁCS M., NÉMETH M. (Pogácsás  85.)

Edző: Simon Miklós

Haladás-Zanat: Luisser - Buzás, Pap, Perger, Szakály (Németh 56.) , Iván, Péter, Szőts, Baumgartner, Varga, Ferencz

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Németh M. 64., Takács M. 76.

 

Igazi rangadónak ígérkezett a Vép - Zanat-Haladás összecsapás. Ennek megfelelően nagy elánnal vetették bele magukat a csapatok a párharcba. A vezetés megszerzéséhez a hazaiak álltak közelebb, a kaput azonban nem sikerült bevenniük. A második játékrészben aztán két jól elvégzett pontrúgás után kétszer is betalált a Vép, így 2-0-ás győzelmet aratott és otthon tartotta a három pontot. 

 

A tabella, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva érhető el.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: magabiztosan nyert és bajnok lett a Sárvár
Hat találkozóból négyen gólképtelenek maradtak a hazai csapatok, a Sárváron kívül a Haladás-Zanat tudta otthon tartani mindhárom bajnoki pontot.
Csaknem 400 fiatal táncolt együtt a Fő téren (képgaléria)
Csaknem 400 fiatal táncolta el Johann Strauss Denevér című operettjéből a négytételes francia négyest ma a Fő téren. Két év kihagyás után ismét megrendezte az AGORA a Quadrille Európai Táncfesztivált, melynek kizárólagos hazai helyszíne Szombathely.
Ne hívj rendőrt, sokat ittam! – kérte a BMW sérült sofőrje, majd elmenekült a helyszínről
Nagy csattanásra ébredtek több háznál az acsádi Béke utcában és többen azonnal kiszaladtak az utcába megnézni, hogy mi történt. Addigra egy vérző fejű ember szállt ki a betonáteresznek ütközött roncsból.
A nagy halászléharc – Szegedi kontra bajai
A hal ősi ókeresztény szimbólum. Krisztus és a megtért ember jelképe, ünnepnapokon pedig Jézus csodatetteit és a belé vetett hitet jelenti. Szenteste számos országban kerül hal az asztalra a legkülönbözőbb formában, nálunk a halászlé vált hagyománnyá. Hogy a bajai vagy a szegedi a jobb, ízlés dolga, lényeg, hogy jól elkészítve mindkettő finom.
Orbán: Ukrajna megtámadása agresszió
A miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatót tart három nappal a választások után.
legfrissebbek
Vasúti csapórudat tört le a pótkocsival a 86-os főúton
A Szombathelyi Járásbíróság előkészítő ülésen közlekedés biztonsága ellen elkövetett vétség miatt 100.000 forint pénzbüntetésre ítélt egy büntetlen előéletű férfit, közölte az ügyészség.
Ukrajnai háború - Zelenszij: a nagyhatalmak "flörtölnek" Oroszországgal ahelyett, hogy megszorongatnák 
Vadim Szkibickij, az ukrán katonai hírszerzés helyettes vezetője egy interjúban kifejezte véleményét, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök kész elhúzódó háborút folytatni Ukrajna ellen, legalább az év végéig, de talán még annál tovább is.
Visszaáll a normál látogatófogadás a hazai börtönökben
A látogatófogadásra ismét négy kapcsolattartó érkezhet a fogvatartottakhoz az ország valamennyi büntetés-végrehajtási intézetében és újra lehetőség nyílik a büntetés-végrehajtási intézeten kívüli kapcsolattartásra is.
A közgyűlést értékelték a frakciók: a SZOVA új vezérigazgatója mindenkinél téma volt
Közös megegyezéssel távozik a SZOVA éléről dr. Németh Gábor vezérigazgató, helyére Kovács Cecíliát, a Sportközpont és Sportiskola vezetőjét nevezte ki a közgyűlés. Június 1-től pedig Molnár Miklós lesz a Szombathelyi Távhőszolgáltató igazgatója. Tegnap zárt ülésen döntöttek személyi ügyekről a képviselők. A mai sajtótájékoztatókon erről, valamint a költségvetésről és a Fadrusz János utca felújításáról esett a legtöbb szó.
Megnyílnak a tűzoltóságok gyereknap alkalmából vasárnap
A szombathelyi, a sárvári és a körmendi tűzoltóság is várja a gyerekeket.