km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Megyei I. osztály: két hazai győzelmet, valamint egy döntetlent tartogatott a vasárnapi nap

Megyei I. osztály: két hazai győzelmet, valamint egy döntetlent tartogatott a vasárnapi nap

A Táplán gólgazdag mérkőzésen tudott nyerni a Répcelak ellen, de a Vép is otthon tartotta a három pontot, méghozzá a Vasvárt legyőzve. Az Egyházasrádóc és a Rábapaty összecsapása pontosztozkodással zárult.

 

Három mérkőzés maradt vasárnapra a megyei I. osztály 21. fordulójából. A Vép a Vasvárt, az Egyházasrádóc a Rábapatyot fogadta, míg a Táplán a Répcelak gárdáját látta vendégül.

 

Vép VSE - Vasvár VSE 2-1 (1-0)  Vép, vezette: Mónos

Vép: Bezdi B. - Németh, Berta (Dala 62.) , Szalai M., Bezdi Sz., Balikó, Illés (Szalai R. 73.) , Auer (SZIJÁRTÓ 73.) , Varga, Czeglédi, Takács

Edző: Simon Miklós

Vasvár: Tóth - Bíró, Horváth, Vincze, Fülöp (Németh 73.) , Elekes, Pásztor (Berta 46.) , Réfi, Pálla, Czövek, Márton

Edző: ifj. Sziffer István

Gólszerzők: Takács 3., Szijártó 85., ill. Fülöp 52.

 

Jól kezdte a mérkőzést a hazai együttes, Takács révén már a 3. percben előnybe is tudott kerülni. A vezetés megszerzése után sem lassított a Vép, sorra dolgozta ki a helyzeteket, ám csak a kapufát sikerült eltalálnia, így a szünetig már nem változott az eredmény. A fordulás után aztán az öltözőben maradt a házigazda, ezt egyenlítéssel büntette meg a Vasvár, ami viszont riadót fújt a vépieknek: a hazaiak magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, fokozták a nyomást, a csereként beállt Szijártó Bálint fejesével pedig a három pontot is sikerült begyűjteniük.

 

Egyházasrádóci SE - Rábapatyi KSK 2-2 (0-0)  Egyházasrádóc, vezette: Bíró

Egyházasrádóc: Gáspár - Szendrődi, Péter, Vilics, Molnár L. (Horváth 63.) , Molnár I. (Kenesei 80.) , Németh, Mészáros, Molnár G., Krajczár, Varga

Edző: Simon Attila

Rábapaty: Viczmándi - Csonka, Meicz (Piros 63.) , Horváth, Dugovics, Vajda, Csupor, Kovács, Illés (Németh 69.) , Varga (Balhási 63.) , Könczöl

Edző: Nagy Dániel

Gólszerzők: Varga 2 (47,. 61.), ill. Csonka 53., Piros 77.

 

Hideg, szeles idő fogadta a csapatokat, ahol az idő előrahaladtával a vendégek kerültek némi mezőnyfölénybe, ez viszont gólban nem mutatkozott meg, így 0-0-ról várták a felek a folytatást. A második játékrész elején aztán egy büntetőnek köszönhetően a rádóciak szerezték meg a vezetést, amire azonban gyorsan érkezett a Rábapaty válasza, kezdődhetett minden elölről. Nem sokáig volt egyenlő az állás, a 61. percben Varga Áron szerezte meg második gólját, ezzel pedig ismét a hazaiaknál volt a lépéselőny. A vendégek nem adták könnyen magukat, a 77. minutumban ismét egalizáltak, és bár az utolsó percekben a kapufa, valamint a rábapatyi kapus kellett ahhoz, hogy ne találjon be ismét az Egyházasrádóc, az eredmény nem változott, 2-2-vel ért véget a mérkőzés. 

 

Vasi Bádogos Kft. Táplán SE - Répcelaki SE-Sport 36  6-3 (4-1)  Táplánszentkereszt, vezette: Árpád

Táplán: Gyécsek - Vidák, Farkas, Németh (Varga 61.) , Gyurcsányi, Manganelli Zs., Huszár, Manganelli A. (Gombos 85.) , Polgár, Horváth, Balikó

Edző: Borbás János

Répcelak: Kovács - Tóth, Baranyai, Szabó D., Verasztó, Ódor (Csontár 70.) , Sipos, Horváth, Rácz, Tar, Szabó A.

Edző: Tóth Zsolt

Gólszerzők: Horváth 18., Manganelli A. 29., Vidák 3 (38., 87., 89.), Balikó 40., ill. Rácz 43., Tóth 50., Sipos 85.

 

A hazaiak 4-1-es előnyre tettek szert az első félidőben, ezt követően viszont egy olyan második félidő következett, amelyben a vendégek nagyon beszorították őket és sorra hagyták ki a ziccereiket. A Répcelak ugyan zárkózott, a Táplán viszont még kétszer betalált a hajrában, kialakítva ezzel a 6-3-as végeredményt.

 

A tabella állása, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Ennyibe kerülnek idén a jegyek a karneválra
Nem vitte el a részeg lányt a taxis, ököllel esett az autónak a barátnője
Egy szórakozóhelyhez kértek taxit vasárnap hajnalban a szombathelyi Szinyei Merse Pál utcába. A kiérkező autónak egy szinte önkívületi állapotban földön fekvő nőt kellett volna elszállítania.
Embert gázolt a vonat Táplánszentkeresztnél
A Szombathelyről 6:17-kor Zalaszentivánba elindult 9812 sz. személyvonat Hatmajor forgalmi kitérőnél ismeretlen személyt gázolt, közölte a GYSEV.
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!