km/óra
  2023.12.04., hétfő  •  Borbála, Barbara napja
Újévi Operettgála
Vackor karácsonya
Megyei I. osztály: hatgólos mérkőzésen győzte le a Vép a Táplánt

Megyei I. osztály: hatgólos mérkőzésen győzte le a Vép a Táplánt

Lüktető, jó iramú, magas színvonalú futballt hozott a 12. forduló egyetlen vasárnapi összecsapása.

 

Egyetlen mérkőzést rendeztek vasárnap a megyei I. osztályú bajnokságban, a Táplánszentkereszt együttese a Vép gárdáját fogadta.

 

Vasi Bádogos Kft. Táplán SE - Vép VSE 2-4 (0-1)  Táplánszentkereszt, vezette: Héra

Táplán: Gyécsek - Mercs (Fürdős, 85.) , Vidák, Farkas, Gyurcsányi (Gombos, 54.) , Dala (Neudl, 78.) , Huszár, Manganelli, Polgár, Rosner, Markó

Edző: Borbás János

Vép: Bezdi B. - Németh, Szalai R. (Balikó, 85.) , Szalay (Kiss, 46.) , Bezdi Sz. (Berta, 85.) , Niksz (Pogácsás, 85.) , Illés (Szijártó, 82.) , Szalai M., Szendrődi, Czeglédi, Takács

Edző: Simon Miklós

Gólszerzők: Vidák 2 (70., 91.), ill. Niksz 2 (15., 75.), Illés 81., Bezdi Sz. 84.

 

A találkozón a Vép szerezte meg a vezetést, amit meg is őrzött az első félidőben, a kimondottan jól futballozó hazaiak csak kapufáig jutottak. A második félidő első részében is támadásban maradt a Táplán, sokat birtokolta a labdát és sikerült is kiegyenlítenie. A hazaiak mentek előre a győzelemért, a vendégek viszont kíméletlenül kihasználták a kontráikat, így elvitték a pontokat. Jó mérkőzést játszottak a felek, méltó hírverése volt az amatőr futballnak. További pozitívum a játékvezető teljesítménye, aki nem akart főszereplő lenni, hagyta a csapatokat futballozni, engedte a folyamatos játékot, amikor szükség volt rá, akkor lépett előre, ezáltal nyújtott kiemelkedőt.

 

A tabella, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Adventi vásár Szombathely 2023: óriáskerék, Mikulás-kunyhó és ragyogó Mikulásbusz
Minden idők leglátványosabb szombathelyi adventi vására lesz az idei – derült ki a péntek délelőtti sajtótájékoztatón. A már hagyományosnak számító Óriáskerék mellett lesz Mikulás-kunyhó, csillogó-villogó Mikulásbusz, meséket sugárzó LED-fal, és ezer méternyi fényfüzér ragyogja majd be a Fő teret.
Bojár Gábor: Varga Mihály és Nagy Márton is tudják, hogy ez baromság
Ezt mondta az akkumulátorgyárakra építő magyar gazdaságpolitikáról Bojár Gábor, Széchényi- és Gábor Dénes-díjas Graphisoft-alapító, aki vállalkozói tapasztalatait megosztani érkezett a szombathelyi egyetemre, de a beszélgetés közben szóba került az is, hogy mit vett át tőle Steve Jobs, melyik jelenet példaértékű számára az Eldorádóból, és hogy miben különbözött az állam szerepvállalásáról alkotott elképzelésük már 1995-ben is a miniszterelnökkel.
legfrissebbek
2024 tavaszán elkezdődik a Csaba utca felújítása
Jövőre felújítják Szombathely egyik legrosszabb állapotú utcáját, a Csaba utcát. Erről Putz Attila (Éljen Szombathely!), a keleti várorész önkormányzati képviselője adott hírt, amikor azt írta, hogy ma megtörtént az első tervegyeztetés az ügyben.
Szombathely közlekedéssel kapcsolatos kihívásaira kerestek megoldást a városházán
December 4-én, hétfőn délután rendezték meg az EIT Urban Mobility TICER projekt gálarendezvényét a szombathelyi városháza nagytermében.
Maxi-Dubajt álmodott Orbán Viktor Rákosrendezőre
A Burzs Kalifa beruházójával építtetne új milleneumi városközpontot Rákosrendező pályaudvar 130 hektáros, állami tulajdonú, jelenleg rozsdaövezeti besorolású területén a kormány. Ezt Lázár János építési és közlekedési minszter jelentette be.
Még nem véglegesek az új választókerületi határok Szombathelyen
A népesség csökkenése miatt Szombathelyen módosítani kellett a választókerületeket, a jegyző elkészítette az új felosztást. A kihirdetés után 15 napig volt lehetőség a jogorvoslatra, városunkban a a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a Társaság a Szabadságjogokért és a Választási Földrajz segítségével megtámadta a jegyzői határozatot. A törvényszék megsemmisítette a beosztást, mert az nem tartalmazott érdemi indoklást, írja a telex.hu.
Heroint szállított a HA-SKA jelzésű gépen, őrizetbe vették a legendás magyar pilótát
8.1 millió eurót érő heroinnal bukott le Dublinban két magyar férfi múlt pénteken, a helyi nyomozók szerint az idősebb pilóta Európa-szerte hozta-vitte a heroin-, kokain- és kannabisz-szállítmányokat.