km/óra
  2023.02.02., csütörtök  •  Karolina, Aida napja
Megyei I. osztály: győzelmének köszönhetően előzött a Vép, a Sárvár pedig tovább növelte előnyét

Megyei I. osztály: győzelmének köszönhetően előzött a Vép, a Sárvár pedig tovább növelte előnyét

Előbbi a Körmend együttesét múlta felül, a listavezető pedig Egyházasrádócról távozott három ponttal.

 

Két mérkőzés volt a vasárnapi programban a megyei I. osztályú bajnokságban. Az éllovas Sárvár Egyházasrádócra látogatott, míg a Vép a Körmendet fogadta.

 

Vép VSE - Körmendi Football Club 1-0 (1-0)  Vép, vezette: Bíró

Vép: BEZDI B. - Németh, Viszket (Berta 78.) , Czeglédi, Bezdi Sz. (Varga 92.) , Illés (Takács Á. 64.) , Szalai, Auer, Varga, Balikó, Takács M.

Edző: Simon Miklós

Körmend: BALOGH - Lakosi (Majczán 53.) , Krajczár (Németh 80.) , Karvalics, Köntés, Sály (Bita 62.) , MAJTÉNYI, László, Horváth, Sipos, Belső (BUTI 38.) 

Edző: Kurucz Ádám

Gólszerzők: Balikó 11.

 

Parázs hangulatú mérkőzésen a hazai csapat keményen megdolgozott a Körmend ellen a győzelemért. A találkozón Fortuna több alkalommal is a Rába-partiakkal volt, a Vép két büntetőt is elvégezhetett, amiből végül egyet sikerült értekesíteni. A házigazda végig irányította a mérkőzést, az utolsó pillanatokban viszont Bezdi Balázs bravúrjára volt szükség, hogy a Körmend ne tudjon pontot szerezni ezen a délutánon.

 

Egyházasárdóci SE - Sárvár FC 0-2 (0-1)   Egyházasrádóc, vezette: Németh

Egyházasrádóc: Gáspár - Márovics, Péter, Vilics, Molnár L. (Molnár G. 80.) , Németh, Kenesei, Szendrődi, Krajczár, Halász (Mészáros 70.) , Varga

Edző: Simon Attila

Sárvár: Velladics - Kovács Bá., Tóth, Illés, Potyi (Toldi 84.) , Vass, Tokaji, Csákvári (Fülöp 41.) , Horváth, Szabó, Kovács Be. (Takács 75.)

Edző: Haraszti Zsolt

Gólszerzők: Csákvári 14., Horváth 56.

 

A listavezető mindkét félidőben bevette egy-egy alkalommal az egyházasrádóci kaput, így 2-0-ás győzelemmel távozott, amivel megszilárdította első helyét a tabellán.

 

A tabella állása, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Évnyitó nyugdíjas összejövetelt tartottak a déli városrészen
A déli várorész nyugdíjas klubja összeállította a következő hónapok eseménynaptárát is, írják közösségi oldalukon.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.
Életveszélyesen megsérült egy gyalogos Táplánszentkeresztnél - KIA ütötte el a 87-esen
A munkából hazatérő asszonyt a 87-es főút szélén tette ki a dolgozókat szállító taxi. A nő át akart kelni a túloldalra, de egy Szombathely felé tartó KIA elütötte. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, írja a 112press.hu.
Az elbocsátások ellen demonstráltak a tanárok Szombathelyen
Ismét demonstráltak a tanárok Szombathelyen: ezúttal a Paragvári Iskola előtt azért emelték fel a szavukat, mert az iskola egyik oktatója, Szecsődi Tímea fenyegető hangvételű levelet kapott a tankerülettől amiatt, hogy részt vett a polgári engedetlenségi akcióban.
Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
legfrissebbek
Júniusban véget ér a járvány Ausztriában
A szövetségi kormány tegnapi ülésén döntött a koronavírus elleni intézkedések befejezésének ütemtervéről – majdnem pontosan három évvel az első megerősített ausztriai esetek után. A szabályokat a nyárig fokozatosan kell kivezetni, és Ausztria június 30-án visszatér a „normál működéshez“, írja az orf.at.
Menesztették a szombathelyi 112-es Hívásfogadó Központ vezetőjét
Szakmai nap a komplex rehabilitáció jegyében
A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont 2023. február 7-én szakmai konferenciát rendez. A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont február 7-én, kedden szakmai konferenciát rendez. Az esemény első felében a rehabilitáció szerepét járják körbe városi, sportolói és egyetemi szempontból. Az esemény további részében tudományos előadásokon vizsgálják meg, hogyan segíthet a rehabilitáció az ortopédiai betegállátásban vagy a csontritkulás kezelésében. A rendezvény online is követhető. A rendezvény online is követhető.
Eltűnnek a régóta tárolt vasúti anyagok a körmendi állomásról
Az idei évben megkezdődik az ún. minősítetlen vasúti anyagok osztályozása, értékesítése, illetve elszállítása a körmendi vasútállomásról. Erről állapodott meg a város polgármestere, az MNV Zrt., valamint a GYSEV Zrt. képviselője a helyszínen tartott bejáráson, olvasható a vasúttársaság közleményében.
Mentesülhetnek a fel nem használt földgázért fizetendő kötbér alól az önkormányzati cégek
Az önkormányzati szövetségek javaslatára a jövőben a helyhatóságok cégeinek is csak a korábban lekötött földgáz-mennyiség 60 százalékát kell kötelezően átvenniük. Ezzel lényegében egységesen 40 százalékra nő a szerződéseikben legfeljebb 25 százalékos szinten rögzített alsó toleranciasáv. Így mások mellett egyes települési távhőszolgáltatóknak sem kell kötbért fizetniük a nagyobb tételben fel nem használt földgáz miatt - jelentette be csütörtöki közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM).