km/óra
  2024.02.26., hétfő  •  Géza, Vanda napja
Megyei I. osztály: győzelemmel zárta az idényt a Bük

Megyei I. osztály: győzelemmel zárta az idényt a Bük

Marton Róbert együttese 4-1-es sikert aratott a Répcelak ellen, így a hetedik helyen zárta az idényt.

 

Egy mérkőzést már pénteken lejátszottak a megyei I. osztály utolsó fordulójából, a Bük a Répcelak együttesét fogadta.

 

Büki TK - Répcelaki SE-Sport 36 4-1 (2-0)  Bük, vezette: Marácz

Bük: Kamondi (Gábriel 46.)  - Németh T., Czirók (Kostyál 81.) , Czingráber, Németh G., Tóth, Schimmer, Mercs (Tóth 66.) , Németh Z., Horváth (Resch 46.) , Németh J. (Taródi 66.)

Edző: Marton Róbert

Répcelak: Kovács (Németh 46.)  - Tóth, Baranyai (Szabó B. 81.) , De Paula (Szabó D. 33.) , Verasztó, Ódor, Sipos, Rácz (Csontár 68.) , Prystupa, Tar, Szabó

Edző: Tóth Zsolt

Gólszerzők: Németh T. 5., Czirók 41., Németh J. 63., Taródi 85., ill. Tar 56.

 

A mérkőzés elején egy sarokrúgás után szerzett vezetést a büki csapat, amely ezt követően is fölényben játszott és főleg a saját térfelén szerzett labdákból alakított ki lehetőségeket. A támadó harmadban aztán sok rossz passz jellemezte a hazaiak, így sokáig nem sikerült tovább növelni az előnyt. A játékrész végén aztán egy szöglet utáni fejesből megszületett a második büki találat, a házigazda így megnyugtató előnnyel vonulhatott pihenőre. A második játékrészben váratlanul szépítettek a vendégek, örömük azonban nem tartott sokáig, ugyanis hamarosan ismét kétgólos volt a Bük előnye, ráadásul egy újabb hazai gól végleg eldöntötte a mérkőzés sorsát. A hazai gárda megérdemelt győzelmet aratott és az utolsó négy mérkőzésén 10 pontot gyűjtve szerezte meg az előkelő hetedik helyet. A találkozón a bükiek szurkolóikkal karöltve jótékonysági gyűjtést szerveztek, amivel remélhetőleg hozzájárulnak a két fiú, Lackó és Dominik gyógykezeléséhez.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
tematikus oldalak