km/óra
  2024.04.22., hétfő  •  Csilla, Noémi napja
Megyei I. osztály: gólzáporos mérkőzést hozott a forduló rangadója

Megyei I. osztály: gólzáporos mérkőzést hozott a forduló rangadója

A Vasvár egyedüli vendégcsapatként tudott győzelmet aratni, miután már a félidőben háromgólos előnyre tett szert. A Répcelak, a Bük, valamint a Sárvár otthon diadalmaskodott, a többi találkozón viszont nem bírtak egymással a csapatok.

 

Húsvét hétvégéje dupla fordulót tartogat a megyei I. osztályban szereplő csapatok számára. A sűrű menetrend, az elmaradt mérkőzések pótlása miatt két nap alatt két mérkőzést is játszanak az együttesek. A mai napon, azaz pénteken is pattogott a labda a pályákon, de nem lesz ez másképp vasárnap sem, amikor szintén teljes fordulót rendeznek majd. 

 

Répcelaki SE - Szentgotthárdi VSE  1-0 (1-0)  Répcelak, vezette: Talabér

Répcelak: Tóth J. - Tóth Do, Vass, De Paula, Tokaji, Tóth Dá., Ódor (Tamási 67.) , Prystupa, Rácz, Havasi, Verasztó

Asszisztens edző: Tóth Zsolt

Szentgotthárd: Kapui - Polly, Báger, Papp, Osvald (Majczán 80.) , Nyári (Korpics 80.) , Dancsecz, Gécsek, Bedi, Andrejek, Gyécsek

Technikai vezető: Crnko Bogdan

Gólszerzők: Verasztó 16.

 

A fordulót megelőzően azonos pontszámmal álló csapatok összecsapásán egyetlen gól döntött, Verasztó Barnabás 16. percben szerzett találatának köszönhetően tartotta otthon a három pontot a Répcelak a rendkívül jó formában lévő Szentgotthárddal szemben. 

 

Király SE - Vép VSE 3-3 (0-1)  Szombathely, vezette: Vass

Király SE: Király - Szalay, Takács, Subicz, Kudron (Hertelendi 68.) , Kiss, Devecseri, Kovács (Kalmár 55.) , Halmosi, Németh, Hegedűs (Marton 87.)

Edző: Hegyi László

Vép: Bezdi B. - Görög, Kovács (Bene 87.) , Szalai R. (Varga 55.) , Bezdi Sz. (Szalai M. 79.) , Beke, Nagy, Takács Á., Balikó D., Takács M., Balikó M. (Illés 68.)

Edző: Török Richárd

Gólszerzők: Halmosi 2 (48., 64.), Németh 53., ill. Takács M. 2 (7., 82.), Balikó D. 57.

Kiállítva: Szalay 87. (Király SE)

 

A nagyon jó iramú találkozón mindkét csapat egyértelműen győzelmi célokkal lépett pályára. Igazi rangadóhoz méltó, gólokban és fordulatokban gazdag mérkőzést játszott egymással a két gárda, amelynek végül pontosztozkodás lett a vége.

 

Rábapatyi KSK - CVSE-Vulkán Fürdő  1-1 (1-1)  Rábapaty, vezette: Szabó I.

Rábapaty: Király - Fehér E., Piros D., Gosztolya (Nagy 85.) , Szabó, Csupor, Fehér K. (Farkas 61.) , Nardai, Balhási, Piros P., Könczöl

Edző: Enzsöl Gábor

CVSE: Hujbert - Marsai (Kocsis 85.) , Enyingi, Göntér, Szuh, Tóth (Gorácz 68.) , Dobson (Szabó 73.) , Keszei T. (Kovács 59.) , Manganelli, Keszei R., Galovich

Edző: Kelemen Kornél

Gólszerzők: Piros D. 31., ill. Tóth 30.

 

A mérkőzés első harminc percében inkább mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. Ezt követően viszont gyors gólváltás következett: Tóth révén a vendégek szerezték meg a vezetést, majd Piros Dominik válaszolt villámgyorsan a Rábapaty részéről. A fordulás után is kevés lehetőség alakult ki, így maradt az igazságos döntetlen.

 

Büki TK - Egyházasrádóci SE 2-0 (1-0)   Bük, vezette: Boda

Bük: Gábriel - Németh, Boldizsár (Czingráber 33.) , Wágner, Orbán (Horváth 74.) , Tóth (Czirók 59.) , Resch, Csonka (Kovács 74.) , Schimmer, Komálovics, Taródi (Plenár 74.)

Edző: Marton Róbert

Egyházasrádóc: Bali - Horváth (Németh M. 65.) , Péter, László, Molnár L., Molnár I., Kardos, Kazinczki (Budai 70.) , Németh K., Krajczár, Balogh

Technikai vezető: Krajczár Zsolt

Gólszerzők: Tóth 29., Orbán 70.

 

A hazaiak a helyzeteik alapján megérdemelten szerezték meg a számukra fontos három pontot a nagyot küzdő, lelkes egyházasrádóciak ellen. A házigazda mielőbbi gyógyulást kíván a vendégek korábban Bükön is játszó vezetőedzőjének, Lukács Edének.

 

Körmendi Football Club - Csörnöc Gyöngye Vasvár VSE  2-3 (0-3)   Körmend, vezette: Bedi

Körmend: Balogh - Takács (Németh B. 84.) , Köntés (Tompa 83.) , Buti, Péter, Németh M. (Czeglédi 40.) , Sály (Bajnok 62.) , Majtényi, Sipos, Tóth (Horváth 75.) , Török

Edző: Kurucz Ádám

Vasvár: Tóth - Bíró, Varga, Horváth, Berta, Vincze (Farkas 62.) , Elekes, Pásztor (Márton 49.) , Réfi, Sinkó (Pálla 85.) , Schermann

Edző: ifj. Sziffer István

Gólszerzők: Sipos 67., Török 77., ill. Réfi 2., Sinkó 34., Vincze 43.

 

Egy félidőnyi előnyt adott a hazai csapat a vendég Vasvár számára, aki köszönte szépen és három kontratámadást követően háromgólos előnyre tett szert. A második játékrészben összesen ennyi alkalommal lépte át a félpályát a vasvári csapat, de a Körmend csak két góllal tudott válaszolni az első félidőben bekapott háromra. A Vasvári csapat megérdemelten nyerte a találkozót. A mérkőzés elején történt minősíthetetlen hangnemű játékvezetői közjáték nem sportpályára való, a Körmendi FC elhatárolódik az ilyen viselkedéstől.

 

Lorry GM Kft Szarvaskend - Jánosháza VSE 2-2 (1-1)  Szarvaskend, vezette: Harcsár

Szarvaskend: Gáspár - Nagy Ádám (Pintér 79.) , Tóth G., Tóth A., CSILLAG, Jóna, Kovács, Nagy Ádám, Smolczer (Somogyi 46.) , KUNOVICS, Wolf

Edző: Tóth Gábor

Jánosháza: Tóth - Závecz, Huszár, Virág, Palkovits, Németh (Vágusz 68.) , Manganelli (Kecskés 14.) , Büki, Nagy, Balázsi, Székács

Edző: Molnár Károly

Gólszerzők: Tóth G. 33., Csillag 56., ill. Kecskés 15., Nagy 59.

 

A tartalékos hazai együttes jól kezdte a találkozót, a vezetést azonban ennek ellenére a Jánosháza szerezte meg a 15. percben. A szarvaskendiek nem estek össze, még a szünet előtt egalizálni tudtak, ami lélektanilag nagyon fontos volt számukra. A második félidőre nagy elánnal jött ki a házigazda, ennek eredményeként pedig a vezetést is megszerezte az 56. minutumban. A vendégek egy szép szabadrúgásgóllal tudtak válaszolni, így alakult ki a 2-2-es végeredmény. A hazai együttes az egy pontra mindenképpen rászolgált, de akár a győzelmet is megszerezhette volna. A játék összképe alapján igazságosnak mondható döntetlen született. 

 

Sárvár FC - Csepregi Sport Egyesület  2-1 (1-0)   Sárvár, vezette: Mónos

Sárvár: Velladics - Szabó R. (Bakonyi 91.) , Nagy, Potyi (Czöndör 46.) , Joó (Péter 73.) , Pap, Csákvári, Horváth, Szabó B. (Fülöp 92.) , Kovács, Harkai

Edző: Haraszti Zsolt

Csepreg: Taródi - Kótai, Steiner, Kossuth, Takács (Németh 78.) , Baranyai (Nika M. 52.) , Pócza (Horváth 88.) , Simon, Nika B., Merk, Lukács

Edző: Steiner Zsolt

Gólszerzők: Pap 5., Horváth 88., ill. Merk 59.

 

Jól kezdte a mérkőzést a hazai együttes, Pap révén már az 5. percben előnybe kerültek. Ezt követően is uralta a játékot a Sárvár, újabb gól azonban nem esett, így 1-0-s állással mentek a csapatok a pihenőre. A fordulás után valamelyest kiegyenlítettebbé vált a játék, az 59. percben pedig egy sarokrúgás után egyenlíteni tudott a vendég alakulat. A házigazda nagy erőket mozgósított a győzelemért, ez a hajrában egy szögletvariációt követően gólban is megmutatkozott, így alakult ki a 2-1-es végeredmény. 

 

Schott Lukácsháza SE - Kőszegi Lóránt FC 1-1 (1-1)  Lukácsháza, vezette: Németh

Lukácsháza: Kiss - Bolfán (Németh N. 46.) , Vörös, Gombás (Horváth 67.) , Szalai, Lengyel, Németh Cs. (Németh R. 46.) , Osztrosits, Gugcsó, Bősze, Dr. László

Edző: Sántha Szilárd

Kőszeg: Bán - Rákhely, Lintner, Csuka, Vörös, Kovács (Németh 79.) , Réti Mi., Szűcs, Rómer, Réti Ma., Fehér

Edző: Őri Gábor

Gólszerzők: Gugcsó 28., ill. Réti Mi. 31.

 

A két sok sebből vérző csapat találkozója nagy küzdelmet hozott. A hazaiak játékban valamivel többet mutattak, talán közelebb is álltak a győzelemhez, a játék összképe alapján azonban igazságos döntetlen született. Ebben nagy szerepe volt a lukácsháziak kapusának, aki büntetőt is hárított a találkozón.

 

A tabella ide kattintva kattintva érhető el.

 

Fotó: Király Sportegyesület

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

 

 

Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Áprilisi nyárra téli zimankó: kifehéredett a Kőszegi-hegység csúcsa
Kifehéredett az Írottkő kedden délelőtt: az Astromet Facebook-oldal élő videóban jelentkezett be a Kőszegi-hegységből, jég- és hódara, illetve hó hullott a nulla fok körüli hőmérsékleten.
Több száz motor várható a vasárnapi motoros felvonuláson Szombathelyen
Hagyományosan felvonulással indítják a szezont a vasi motorosok. Mutatjuk a tervezett útvonalat, ahol április 21-én, vasárnap várható a látványos konvoj felbukkanása, írja a 112press.hu.
Mutatjuk, mikor és hol folytatódnak az útfelújítások Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április harmadik hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani hétvégén és a jövő héten.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.