km/óra
  2021.06.25., péntek  •  Vilmos napja
Megyei I. osztály: gólzáporos mérkőzést hozott a forduló rangadója

Megyei I. osztály: gólzáporos mérkőzést hozott a forduló rangadója

A Vasvár egyedüli vendégcsapatként tudott győzelmet aratni, miután már a félidőben háromgólos előnyre tett szert. A Répcelak, a Bük, valamint a Sárvár otthon diadalmaskodott, a többi találkozón viszont nem bírtak egymással a csapatok.

 

Húsvét hétvégéje dupla fordulót tartogat a megyei I. osztályban szereplő csapatok számára. A sűrű menetrend, az elmaradt mérkőzések pótlása miatt két nap alatt két mérkőzést is játszanak az együttesek. A mai napon, azaz pénteken is pattogott a labda a pályákon, de nem lesz ez másképp vasárnap sem, amikor szintén teljes fordulót rendeznek majd. 

 

Répcelaki SE - Szentgotthárdi VSE  1-0 (1-0)  Répcelak, vezette: Talabér

Répcelak: Tóth J. - Tóth Do, Vass, De Paula, Tokaji, Tóth Dá., Ódor (Tamási 67.) , Prystupa, Rácz, Havasi, Verasztó

Asszisztens edző: Tóth Zsolt

Szentgotthárd: Kapui - Polly, Báger, Papp, Osvald (Majczán 80.) , Nyári (Korpics 80.) , Dancsecz, Gécsek, Bedi, Andrejek, Gyécsek

Technikai vezető: Crnko Bogdan

Gólszerzők: Verasztó 16.

 

A fordulót megelőzően azonos pontszámmal álló csapatok összecsapásán egyetlen gól döntött, Verasztó Barnabás 16. percben szerzett találatának köszönhetően tartotta otthon a három pontot a Répcelak a rendkívül jó formában lévő Szentgotthárddal szemben. 

 

Király SE - Vép VSE 3-3 (0-1)  Szombathely, vezette: Vass

Király SE: Király - Szalay, Takács, Subicz, Kudron (Hertelendi 68.) , Kiss, Devecseri, Kovács (Kalmár 55.) , Halmosi, Németh, Hegedűs (Marton 87.)

Edző: Hegyi László

Vép: Bezdi B. - Görög, Kovács (Bene 87.) , Szalai R. (Varga 55.) , Bezdi Sz. (Szalai M. 79.) , Beke, Nagy, Takács Á., Balikó D., Takács M., Balikó M. (Illés 68.)

Edző: Török Richárd

Gólszerzők: Halmosi 2 (48., 64.), Németh 53., ill. Takács M. 2 (7., 82.), Balikó D. 57.

Kiállítva: Szalay 87. (Király SE)

 

A nagyon jó iramú találkozón mindkét csapat egyértelműen győzelmi célokkal lépett pályára. Igazi rangadóhoz méltó, gólokban és fordulatokban gazdag mérkőzést játszott egymással a két gárda, amelynek végül pontosztozkodás lett a vége.

 

Rábapatyi KSK - CVSE-Vulkán Fürdő  1-1 (1-1)  Rábapaty, vezette: Szabó I.

Rábapaty: Király - Fehér E., Piros D., Gosztolya (Nagy 85.) , Szabó, Csupor, Fehér K. (Farkas 61.) , Nardai, Balhási, Piros P., Könczöl

Edző: Enzsöl Gábor

CVSE: Hujbert - Marsai (Kocsis 85.) , Enyingi, Göntér, Szuh, Tóth (Gorácz 68.) , Dobson (Szabó 73.) , Keszei T. (Kovács 59.) , Manganelli, Keszei R., Galovich

Edző: Kelemen Kornél

Gólszerzők: Piros D. 31., ill. Tóth 30.

 

A mérkőzés első harminc percében inkább mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. Ezt követően viszont gyors gólváltás következett: Tóth révén a vendégek szerezték meg a vezetést, majd Piros Dominik válaszolt villámgyorsan a Rábapaty részéről. A fordulás után is kevés lehetőség alakult ki, így maradt az igazságos döntetlen.

 

Büki TK - Egyházasrádóci SE 2-0 (1-0)   Bük, vezette: Boda

Bük: Gábriel - Németh, Boldizsár (Czingráber 33.) , Wágner, Orbán (Horváth 74.) , Tóth (Czirók 59.) , Resch, Csonka (Kovács 74.) , Schimmer, Komálovics, Taródi (Plenár 74.)

Edző: Marton Róbert

Egyházasrádóc: Bali - Horváth (Németh M. 65.) , Péter, László, Molnár L., Molnár I., Kardos, Kazinczki (Budai 70.) , Németh K., Krajczár, Balogh

Technikai vezető: Krajczár Zsolt

Gólszerzők: Tóth 29., Orbán 70.

 

A hazaiak a helyzeteik alapján megérdemelten szerezték meg a számukra fontos három pontot a nagyot küzdő, lelkes egyházasrádóciak ellen. A házigazda mielőbbi gyógyulást kíván a vendégek korábban Bükön is játszó vezetőedzőjének, Lukács Edének.

 

Körmendi Football Club - Csörnöc Gyöngye Vasvár VSE  2-3 (0-3)   Körmend, vezette: Bedi

Körmend: Balogh - Takács (Németh B. 84.) , Köntés (Tompa 83.) , Buti, Péter, Németh M. (Czeglédi 40.) , Sály (Bajnok 62.) , Majtényi, Sipos, Tóth (Horváth 75.) , Török

Edző: Kurucz Ádám

Vasvár: Tóth - Bíró, Varga, Horváth, Berta, Vincze (Farkas 62.) , Elekes, Pásztor (Márton 49.) , Réfi, Sinkó (Pálla 85.) , Schermann

Edző: ifj. Sziffer István

Gólszerzők: Sipos 67., Török 77., ill. Réfi 2., Sinkó 34., Vincze 43.

 

Egy félidőnyi előnyt adott a hazai csapat a vendég Vasvár számára, aki köszönte szépen és három kontratámadást követően háromgólos előnyre tett szert. A második játékrészben összesen ennyi alkalommal lépte át a félpályát a vasvári csapat, de a Körmend csak két góllal tudott válaszolni az első félidőben bekapott háromra. A Vasvári csapat megérdemelten nyerte a találkozót. A mérkőzés elején történt minősíthetetlen hangnemű játékvezetői közjáték nem sportpályára való, a Körmendi FC elhatárolódik az ilyen viselkedéstől.

 

Lorry GM Kft Szarvaskend - Jánosháza VSE 2-2 (1-1)  Szarvaskend, vezette: Harcsár

Szarvaskend: Gáspár - Nagy Ádám (Pintér 79.) , Tóth G., Tóth A., CSILLAG, Jóna, Kovács, Nagy Ádám, Smolczer (Somogyi 46.) , KUNOVICS, Wolf

Edző: Tóth Gábor

Jánosháza: Tóth - Závecz, Huszár, Virág, Palkovits, Németh (Vágusz 68.) , Manganelli (Kecskés 14.) , Büki, Nagy, Balázsi, Székács

Edző: Molnár Károly

Gólszerzők: Tóth G. 33., Csillag 56., ill. Kecskés 15., Nagy 59.

 

A tartalékos hazai együttes jól kezdte a találkozót, a vezetést azonban ennek ellenére a Jánosháza szerezte meg a 15. percben. A szarvaskendiek nem estek össze, még a szünet előtt egalizálni tudtak, ami lélektanilag nagyon fontos volt számukra. A második félidőre nagy elánnal jött ki a házigazda, ennek eredményeként pedig a vezetést is megszerezte az 56. minutumban. A vendégek egy szép szabadrúgásgóllal tudtak válaszolni, így alakult ki a 2-2-es végeredmény. A hazai együttes az egy pontra mindenképpen rászolgált, de akár a győzelmet is megszerezhette volna. A játék összképe alapján igazságosnak mondható döntetlen született. 

 

Sárvár FC - Csepregi Sport Egyesület  2-1 (1-0)   Sárvár, vezette: Mónos

Sárvár: Velladics - Szabó R. (Bakonyi 91.) , Nagy, Potyi (Czöndör 46.) , Joó (Péter 73.) , Pap, Csákvári, Horváth, Szabó B. (Fülöp 92.) , Kovács, Harkai

Edző: Haraszti Zsolt

Csepreg: Taródi - Kótai, Steiner, Kossuth, Takács (Németh 78.) , Baranyai (Nika M. 52.) , Pócza (Horváth 88.) , Simon, Nika B., Merk, Lukács

Edző: Steiner Zsolt

Gólszerzők: Pap 5., Horváth 88., ill. Merk 59.

 

Jól kezdte a mérkőzést a hazai együttes, Pap révén már az 5. percben előnybe kerültek. Ezt követően is uralta a játékot a Sárvár, újabb gól azonban nem esett, így 1-0-s állással mentek a csapatok a pihenőre. A fordulás után valamelyest kiegyenlítettebbé vált a játék, az 59. percben pedig egy sarokrúgás után egyenlíteni tudott a vendég alakulat. A házigazda nagy erőket mozgósított a győzelemért, ez a hajrában egy szögletvariációt követően gólban is megmutatkozott, így alakult ki a 2-1-es végeredmény. 

 

Schott Lukácsháza SE - Kőszegi Lóránt FC 1-1 (1-1)  Lukácsháza, vezette: Németh

Lukácsháza: Kiss - Bolfán (Németh N. 46.) , Vörös, Gombás (Horváth 67.) , Szalai, Lengyel, Németh Cs. (Németh R. 46.) , Osztrosits, Gugcsó, Bősze, Dr. László

Edző: Sántha Szilárd

Kőszeg: Bán - Rákhely, Lintner, Csuka, Vörös, Kovács (Németh 79.) , Réti Mi., Szűcs, Rómer, Réti Ma., Fehér

Edző: Őri Gábor

Gólszerzők: Gugcsó 28., ill. Réti Mi. 31.

 

A két sok sebből vérző csapat találkozója nagy küzdelmet hozott. A hazaiak játékban valamivel többet mutattak, talán közelebb is álltak a győzelemhez, a játék összképe alapján azonban igazságos döntetlen született. Ebben nagy szerepe volt a lukácsháziak kapusának, aki büntetőt is hárított a találkozón.

 

A tabella ide kattintva kattintva érhető el.

 

Fotó: Király Sportegyesület

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

 

 

Savaria Fórum 30. évfolyam 23. szám - 2021.06.18.
Savaria Fórum 30. évfolyam 23. szám - 2021.06.18.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
16 éves lányt követett a szombathelyi vasútállomástól azért, hogy megerőszakolja
A Szombathelyi Járási Ügyészség szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal az erőszakos többszörös visszaeső, letartóztatásban lévő férfival szemben, aki azért követte a kiskorú sértettet Szombathelyen, 2020 szeptemberének egyik estéjén, hogy erőszakkal szexuális cselekményt végezzen vele, közölte a Vas Megyei Főügyészség.
Nem kell maszk a belső terekben
A kormányinfón újabb járványszabályok lazítását jelentették be.
Időjárás: két zivatarcella is mozog a nyugati határszélen, Ausztriában többféle leszakadt az ég
Steiermark és Alsó-Ausztria keleti részén alakultak zivatarok hétfő délután, írják osztrák meteorológiai híroldalak. A felhők Magyarország felé tartanak, az még kérdéses, hoznak-e csapadékot.
Futsal: esélyt sem adott a Berettyóújfalunak, bajnok a Haladás
A szombathelyi alakulat története első bajnoki címét szerezte, emellett pedig első csapatként tudott bajnokságot nyerni a Haladás 102 éves fennállása óta.
11. alkalommal düböröghet az AlteRába
Idén – egy év kihagyás után – ismét megrendezik az ország legnagyobb kerti partiját, az AlteRába Fesztivált július 13-tól 17-ig Körmenden, a Rába Szabadidőközpontban. Hegedüs Lászlóval, Hegével a szervezés nehézségeiről, az érvényes jogszabályokról és a bizakodásról beszélgettünk.
legfrissebbek
OKF: figyeljék a meteorológiai szolgálat riasztásait!
A katasztrófavédelem arra kér mindenkit, hogy figyelje a meteorológiai szolgálat riasztásait, viharjelzéseit. Többfelé 100 kilométer/órás szél is lehet.
Több helyen csaptak fel a lángok Rábapaty határában
Maradandó fogyatékossággal járó balesetet okozott Szentgotthárdon, felfüggesztett fogházat kapott
A Körmendi Járásbíróság maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset okozásának vétsége miatt 8 hónap – végrehajtásában 1 év próbaidőre felfüggesztett- fogházra, 300.000 forint pénzbüntetésre és 1 év 1 hónap közúti járművek vezetésétől eltiltásra ítélte a büntetlen előéletű vádlottat, közölte az ügyészség.
Patakmederben ragadt egy Jeep Balogunyomnál
Nem közlekedési baleset történt. A Jeep vezetője az offroad élmény kedvéért hajtott bele a Perint patakba, kihajtani azonban már nem tudott belőle.
Már Horvátországban is jelen van a fertőzőbb delta variáns
Szlovénia után Horvátország is bejelentette, hogy az országban jelen van az először Indiában azonosított, a korábbiaknál fertőzőbb delta variáns.