km/óra
  2022.11.28., hétfő  •  Stefánia napja
Megyei I. osztály: először hullajtott pontokat a Répcelak, Rábapatyon nyert a Haladás-Zanat

Megyei I. osztály: először hullajtott pontokat a Répcelak, Rábapatyon nyert a Haladás-Zanat

A Szarvaskend zsinórban második mérkőzését nyerte meg, ezúttal a Csepreg ellen gyűjtötte be a három pontot.

 

Vasárnap is pattogott a labda a megyei labdarúgópályákon, három találkozót rendeztek az I. osztályban. A Vasvár együttese a Répcelakot fogadta, a Csepreg a Szarvaskendet látta vendégül, a Haladás-Zanat pedig Rábapatyon vizitált.

 

Vasvár VSE - Répcelaki SE  1-1 (1-1)   Vasvár, vezette: Árpád

Vasvár: Kántor - Elekes, Kónya, Bíró, Vincze, Czövek (Berta, 75.) , Tausz, Márton, Réfi, Pálla, Schermann (Varga, 72.)

Edző: ifj. Sziffer István

Répcelak: Rózsa - Vass, Tóth, Baranyai, Kovács (De Paula, 82.) , Ódor (Csányi, 72.) , Sipos, Kristóf, Rácz, Gaál, Tarcsay (Prystupa, 46.)

Edző: Tóth Zsolt

Gólszerzők: Elekes 21., Kristóf 46.

 

A végeredmény már az első félidőben kialakult. Az első játékrészben a hazaiak voltak veszélyesebbek a kapura, a másodikban viszont a vendégek. A mérkőzés összképe alapján igazságos döntetlen született.

 

Csepregi SE - Szarvaskend SE 1-3 (0-1)   Csepreg, vezette: Horváth

Csepreg: Takács - Kótai, Kossuth D., Nika M., SIMON, TAKÁCS (Németh, 66.) , Nagy (Kossuth K., 80) , Janzsó (Tájmel. 73.) , Nika B., Merk, Lukács

Edző: Steiner Zsolt

Szarvaskend: Esztergályos - Velekei (Wolf, 87.) , Csillag, Jóna, Németh (Somogyi, 80.) , Kis-Nemes, Földes, Törő, Tompa, Tuboly, Kopfer

Edző: Kovács Kálmán

Gólszerzők: Merk 67., ill. Törő 8., Velekei 61., Földes 77.

 

Jól kezdett a Csepreg, a vendégek azonban egy kontratámadás végén megszerezték a vezetést és már a 8. percben előnybe kerültek. A Szarvaskend főként hosszú felívelésekkel operált, ez nem igazán ízlett a hazaiaknak, a szünetig pedig már nem változott az eredmény. A fordulás után is hasonló volt a játék képe, a csepregiek becsülettel mentek előre, gólt viszont ismét a vendégek szereztek, amivel már 0-2 volt az állás. Merk Milán révén szépített a házigazda, de hamarosan jött a válasz a szarvaskendiektől, ezzel pedig ki is alakult az 1-3-as végeredmény. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a Csepreg büntetőt hibázott a 82. percben. A játék összképe alapján nem érdemtelenül nyert a Szarvaskend.

 

Rábapatyi KSK - Haladás VSE-Zanati SE 0-2 (0-1)   Rábapaty, vezette: Szabó III.

Rábapaty: László - Könczöl, Varga (Balhási, 88.) , Horváth (Zeke, 70.) , Dugovics (Halász, 78.) , Manganelli, Csupor, Németh (Gosztolya, 46.) , Csonka, Piros, Bakonyi

Edző: Marton Róbert

Haladás-Zanat: Horváth - Buzás (Zugonics, 88.) , Kovács, Simon, Szenczi (Koósz, 88.) , Tóth, Péter (Baumgartner, 88.) , Szőts, Varga, Sály (Likerecz, 78.) , Ferencz (Németh, 71.) 

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Varga 45., Tóth 55.

 

Az első játékrészben inkább mezőnyben folyt a játék, kevés helyzet alakult ki. A játékrész végén a vendégek egy a hazaiak által véleményesnek gondolt büntetővel megszerezték a vezetést, így ők mehettek előnnyel a szünetre. A folytatásban aztán növelte a különbséget a Haladás-Zanat, majd a Rábapaty hiába próbálkozott, csak kapufáig jutott, így a vendég csapat mindhárom bajnoki pontot begyűjtötte.

 

A tabella állása, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 31. évfolyam 43.szám - 2022.11.25.
Savaria Fórum 31. évfolyam 43.szám - 2022.11.25.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Busszal ütközött össze egy személyautó Szombathelyen, teljes útzár a Szelestey utcában
Tanár-diák demonstráció Szombathelyen: oktatás nélkül nincsen jövő
Hetek óta tartanak a tanár- és diákdemonstrációk szerte az országban, pénteken délután Szombathelyen rendeztek tanár-diák tüntetést a diákszervezetek. A Városháza előtt előbb több százan - zömében diákok - gyűltek össze, meghallgatták a felszólalókat, tanulókat, tanárokat, a szülők képviselőjét.
Most ezt kell tennünk – Jótékonysági bográcsozás egy tűzoltó gyógyulásáért
Jótékonysági bográcsozást tartottak szombaton azért, hogy támogatást gyűjtsenek a leukémiával küzdő szombathelyi tűzoltónak, Rimányi Márknak és családjának. Kollégái, barátai fogtak össze, hogy adományokkal segítsék a család megélhetését és bajtársuk gyógyulását. A rendezvény teljes sikerrel zárult, milliós nagyságrendű támogatás gyűlt össze a csapatok, a támogatók és az ételeket megvásárlók révén.
Megyei II. osztály, északi csoport: az Alsóújlak elvette az Uraiújfalu veretlenségét, első ízben nyert a Kemenesalja
A Gérce hat, az Újperint öt gólt szerezve nyert hazai környezetben az őszi szezonzárón, a Gencsapáti pedig a Spari ellen tartotta otthon a három pontot. A Kemenesmagasi a Szeleste ellen aratott egygólos győzelmet, a Bozsok a Bobát múlta felül.
A portékák mögött az ember – a Csoki-, gasztro- és kézműves napokra látogatók nemes ügyeket is támogattak
Erdélyi Rolikát, a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítványt és a Mák Dóri – DKM Alapítványt is támogatták azok, akik betértek a hétvégén a csoki-, gasztro- és kézműves vásárba. A Haladás Sportcsarnok VIP-termében 41 standon kínáltak kézműves termékeket  az alkotók az advent, a karácsony ihletésében.
legfrissebbek
Háztűz egy állatkegyeleti parknál, Szombathelyen
Jelenleg utómunkálatokat végeznek.
Futsal: hátrányból fordítva nyert rangadót Kecskeméten a Haladás
Vas Ádám a Rubeola elleni találata után ezúttal duplázni tudott, de Luiggi Longo is góllal vette ki a részét a zöld-fehérek 3-1-es sikeréből.
Elindult a Magyar Katolikus Egyház Instagram- és TikTok-oldala
A közösségi oldalakon az egyház híreit, eseményeit, közleményeit találják meg az odalátogatók.
Kétszer is a levegőbe lőttek Keszthelyen
Több bűncselekmény miatt is felelnie kell a szlovák állampolgárságú férfinak, akit a rendőrök őrizetbe vettek.
Átnevezte a majomhimlőt a WHO, mert az eredeti elnevezés rasszista
Az Egészségügyi Világszervezet mpoxot csinált a monkeypoxból, mert azt minden nyelven könnyen meg lehet jegyezni.