km/óra
  2023.02.02., csütörtök  •  Karolina, Aida napja
Megyei I. osztály: egy hazai, valamint egy vendég siker született a második forduló pénteki mérkőzésein

Megyei I. osztály: egy hazai, valamint egy vendég siker született a második forduló pénteki mérkőzésein

A Haladás VSE-Zanati SE fölényes győzelmet aratott a Sárvár ellen, a Répcelak pedig idegenben tört borsot a Celldömölki VSE orra alá.

 

Az ünnepi hétvége miatt rendhagyó módon pénteken is rendeztek mérkőzéseket a megyei I. osztályban, két találkozóra is sor került. A Haladás VSE-Zanati SE a tavalyi bajnok Sárvárt látta vendégül, a Celldömölk pedig a Répcelak együttesét fogadta.

 

Haladás VSE-Zanati SE - Sárvár FC 11-1 (7-0)   Szombathely, vezette: Héra

Haladás-Zanat: Horváth (Kamondi, 46.)  - Buzás (Simon, 46.) , Szőts (Hende, 46.) , Varga (Koósz, 67.) , Kovács, Pap (Németh, 60.) , Ferencz, Szenczi, Tóth, Péter, Sály

Vezetőedző: Szenczi Imre

Sárvár: Viganó (Dénes, 79.)  - Toldi, Németh Á. (Németh B., 46.) , Fülöp, Sinka, Szemes, Takács (Károlyi 71.) , Fider, Czirók (Szakos, 46.) , Tokaji, Taródi (Szabó, 79.)

Vezetőedző: Nagy Dániel

Gólszerzők: Buzás 18., Ferencz 5 (22., 25., 64., 67., 79.), Szenczi 2 (30., 81.), Pap 2 (39., 41.), Tóth 44., ill. Tokaji 84.

 

A hazai együttes már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát, végül tizenegy gólig jutott és magabiztos győzelmet aratott.

 

CVSE-Vulkánfürdő - Répcelaki SE 0-1 (0-0)  Celldömölk, vezette: Horváth

CVSE: Hujbert - Marsai Mi. (Berecz, 86.) , Enyingi, Marsai Má., Gorácz, Keszei T., Horváth (Tóth, 57.) , Galovich, Czöndör, Keszei, Németh

Vezetőedző: Kovács Balázs

Répcelak: Rózsa - Vass, Tóth, Baranyai, Kovács, Ódor, Sipos, Rácz, Gaál, Tarcsay, Tar (De Paula. 77.)

Vezetőedző: Tóth Zsolt

Gólszerző: Vass, 84.

Kiállítva: Enyingi, 93. (CVSE)

 

Mindkét csapat sok játékosát nélkülözte ezen a mérkőzésen, talán ezért, talán a nagy páratartalom miatt nem volt minőségi játék az első félidőben, főleg hazai oldalon, az egy-két lehetőség is inkább a vendégek előtt adódott. A második játékrészben megpróbált változtatni mentalitásán a hazai gárda, kicsit fel is pörgött, de hatékony igazából nem tudott lenni,   nagyon messze volt múlt heti teljesítményétől a CVSE. A vendég csapat kivárta a második félidőben az egyetlen lehetőségét, amivel élni is tudott, így az egygólos meccsen sikerült megszereznie a három pontot.

 

A tabella állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Évnyitó nyugdíjas összejövetelt tartottak a déli városrészen
A déli várorész nyugdíjas klubja összeállította a következő hónapok eseménynaptárát is, írják közösségi oldalukon.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.
Életveszélyesen megsérült egy gyalogos Táplánszentkeresztnél - KIA ütötte el a 87-esen
A munkából hazatérő asszonyt a 87-es főút szélén tette ki a dolgozókat szállító taxi. A nő át akart kelni a túloldalra, de egy Szombathely felé tartó KIA elütötte. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, írja a 112press.hu.
Az elbocsátások ellen demonstráltak a tanárok Szombathelyen
Ismét demonstráltak a tanárok Szombathelyen: ezúttal a Paragvári Iskola előtt azért emelték fel a szavukat, mert az iskola egyik oktatója, Szecsődi Tímea fenyegető hangvételű levelet kapott a tankerülettől amiatt, hogy részt vett a polgári engedetlenségi akcióban.
Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
legfrissebbek
Júniusban véget ér a járvány Ausztriában
A szövetségi kormány tegnapi ülésén döntött a koronavírus elleni intézkedések befejezésének ütemtervéről – majdnem pontosan három évvel az első megerősített ausztriai esetek után. A szabályokat a nyárig fokozatosan kell kivezetni, és Ausztria június 30-án visszatér a „normál működéshez“, írja az orf.at.
Menesztették a szombathelyi 112-es Hívásfogadó Központ vezetőjét
Szakmai nap a komplex rehabilitáció jegyében
A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont 2023. február 7-én szakmai konferenciát rendez. A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont február 7-én, kedden szakmai konferenciát rendez. Az esemény első felében a rehabilitáció szerepét járják körbe városi, sportolói és egyetemi szempontból. Az esemény további részében tudományos előadásokon vizsgálják meg, hogyan segíthet a rehabilitáció az ortopédiai betegállátásban vagy a csontritkulás kezelésében. A rendezvény online is követhető. A rendezvény online is követhető.
Eltűnnek a régóta tárolt vasúti anyagok a körmendi állomásról
Az idei évben megkezdődik az ún. minősítetlen vasúti anyagok osztályozása, értékesítése, illetve elszállítása a körmendi vasútállomásról. Erről állapodott meg a város polgármestere, az MNV Zrt., valamint a GYSEV Zrt. képviselője a helyszínen tartott bejáráson, olvasható a vasúttársaság közleményében.
Mentesülhetnek a fel nem használt földgázért fizetendő kötbér alól az önkormányzati cégek
Az önkormányzati szövetségek javaslatára a jövőben a helyhatóságok cégeinek is csak a korábban lekötött földgáz-mennyiség 60 százalékát kell kötelezően átvenniük. Ezzel lényegében egységesen 40 százalékra nő a szerződéseikben legfeljebb 25 százalékos szinten rögzített alsó toleranciasáv. Így mások mellett egyes települési távhőszolgáltatóknak sem kell kötbért fizetniük a nagyobb tételben fel nem használt földgáz miatt - jelentette be csütörtöki közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM).