km/óra
  2024.03.02., szombat  •  Lujza napja
Megyei I. osztály: egy hazai, valamint egy vendég győzelem a 18. forduló vasárnapi mérkőzésein

Megyei I. osztály: egy hazai, valamint egy vendég győzelem a 18. forduló vasárnapi mérkőzésein

A Táplán a Kőszeg ellen folytatta tavaszi győzelmi sorozatát, a Vasvár pedig két vereség után tudott nyerni a Rábapaty otthonában.

 

Vasárnap is pattogott a labda megyei pályákon, két mérkőzéssel folytatódtak az I. osztály küzdelmei. A Táplán a Kőszeg gárdáját fogadta, míg a Rábapaty a Vasvárt látta vendégül.

 

Vasi Bádogos Kft. Táplán SE - Kőszegi Lóránt FC 5-1 (3-1)   Táplánszentkereszt, vezette: Németh

Táplán: Gyécsek - VIDÁK, Horváth, FARKAS, Manganelli Zs. (Németh T. 92.) , Gyurcsányi (Somlai 86.) , Huszár, MANGANELLI A., Polgár, Markó, Németh B. (Varga 71.)

Edző: Borbás János

Kőszeg: Németh M. - Lintner, Kovács, Szabella, Németh O., Prán (Molnár 29.) , Rákhely, Szűcs, Kiss, Fehér (Őri 81.) , Rácz

Edző: Őri Gábor

Gólszerzők: Vidák 2 (20., 90.), Németh B. 2 (23., 41.), Manganelli A. 53., ill. Kovács 32.

 

A hazaiak végig kézben tartották, irányították a mérkőzést, s magabiztosan gyűjtötték be a három pontot. 

 

Rábapatyi KSK - Vasvár VSE 2-3 (1-3)  Rábapaty, vezette: Harcsár

Rábapaty: Varga (Piros 54.)  - Horváth, Tóth, Vajda (Meicz 67.) , Csupor, Illés, Csonka, Balhási, Németh, Könczöl, Király

Edző: Nagy Dániel

Vasvár: Tóth - Bíró, Varga, Horváth, Vincze, Fülöp (Elekes 72.) , Dávid, Réfi (Schermann 85.) , Pálla (Németh 90.) , Czövek (Berta 65.) , Márton

Edző: ifj. Sziffer István

Gólszerzők: Csonka 23., Csupor 61., ill. Fülöp 2 (6., 41.), Pálla 44.

Kiállítva: Horváth 90. (Vasvár)

 

A találkozót a vendégek kezdték jobban, akik a 6. percben egy távoli lövéssel a vezetést is megszerezték. A hazaiak nem estek össze a bekapott gól után, egy okos találattal pedig az egyenlítés is összejött számukra, ezt követően viszont két megingást is kihasznált a Vasvár, amely így 3-1-es vezetéssel mehetett a szünetre. A második játékrészben a Rábapaty erejéből csak a szépítésre futotta, a hazaiak így továbbra is várnak első tavaszi győzelmükre.

 

A tabella, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre  kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 33. évfolyam 8. szám - 2024.03.01.
Savaria Fórum 33. évfolyam 8. szám - 2024.03.01.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Piszok drága lesz idén egy gombóc fagyi
Emelkedtek a költségek, drágább az alapanyag és a béreket is emelni kellett, ezért akár 600-650 Forint is lehet tavasztól a fagyi gombóconként.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Lomtalanítás Szombathely 2024 - tavaszi időpontok és helyszínek
A SZOVA Nonprofit Zrt. meghirdeti a lomtalanítást Szombathelyen 2024-ben is. A város egyes részein, a tavalyi évhez hasonlóan idén is, nagyrészt úgynevezett bejelentéses rendszerben, illetve házhoz menő módon végezik el a lom, hulladék gyűjtését.
Isten éltesse, Gáti Oszkár!
Ma 75 esztendős. 1949. február 21-én született Gáti Oszkár Jászai Mari-díjas magyar színész, írja a Paprikablog Facebook-oldala.
Kegyelmi botrány: Novák és Varga lemondásától Magyar Péter Partizán-interjújáig - repedezik a NER?
Csak kapkodták a fejüket, valósággal beleszédültek a hírfogyasztók az elmúlt napok hazai közéleti történéseibe, szombaton lemondott a köztársasági elnök, Novák Katalin, és a volt igazságügy miniszter, Varga Judit, akinek exférje, Magyar Péter olyan interjút adott vasárnap este a Partizánnak, hogy Rogán Antalnak és propaganda-felelős stábjának biztosan túlóráznia kellett. Összefoglaltuk, hogy mi történt hétfő estig a kegyelmi botrányban.
legfrissebbek
A korai gyümölcsöket veszélyezteti a jövő héten érkező lehűlés és fagy
Az elmúlt hetekben sorra dőltek meg a melegrekordok, a növények a tavaszt érezve fejlődésnek indultak, de a jövő hét közepén előre láthatólag lehűlés és fagy érkezik, ami veszélyezteti a korai csonthéjasokat - írta a HungaroMet Zrt csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
Itt nézheti meg, hogy a megvásárolni kívánt termék érintett-e a zsugorinflációban
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) március 1-én indított adatbázisában kikereshető, hogy melyik terméknek mennyivel csökkent a kiszerelése.
Porcukor helyett tisztítószerrel ízesítették a gyerekek reggelijét a Mesevölgy Óvodában
Több gyerek rosszul lett szerda délelőtt a pilisborosjenői Mesevölgy Óvodában, ahol a reggeli tálalása közben összekeverhették a porcukrot a tisztítószeres zacskóval, értesült a Bors.
Közgyűlési értékelők - Nemény András: Büszkék lehetünk a költségvetésre!
Elfogadta a közgyűlés a város idei költségvetését. Ebben szerepel többek között az út- és járdafelújítási program folytatása, a 16 éven aluliak ingyenes közlekedése és a nyugdíjasok tízezer forintos támogatása is. Erről, illetve az SZKKA támogatásáról és a kegyelmi botrány szombathelyi fejezetéről esett a legtöbb szó az ülést követő sajtótájékoztatókon.
A család jogi védelme lesz az idei Vasi Jogásznap fókuszában
A Magyar Jogász Egylet Vas Vármegyei Szervezete és Vas Vármegye Önkormányzata pénteken sajtótájékoztatón ismertette a XXVII. Vasi Jogásznap programját.