km/óra
  2024.05.29., szerda  •  Magdolna napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Megyei I. osztály: a vendégek örülhettek a vasárnapi mérkőzéseken

Megyei I. osztály: a vendégek örülhettek a vasárnapi mérkőzéseken

A Söpte a Csepreg, a Répcelak a Táplán otthonából távozott három ponttal.

 

Két találkozó maradt vasárnapra a megyei I. osztály 14. fordulójából. A Csepreg gárdája a Söptét fogadta, a Táplán pedig a Répcelakot látta vendégül.

 

Csepregi SE - Söpte SE 0-3 (0-2)  Csepreg, vezette: Bíró

Csepreg: Takács Kr. - Tájmel (Tóth, 78.) , Kossuth D., Nika M., Simon, Takács Ke. (Kossuth K., 61.) , Nagy, Nika B., Merk, Steiner (Lukács, 78.) , Németh (Janzsó, 65.)

Edző: Steiner Zsolt

Söpte: Kovács N. - Molnár (Rómer, 59.) , Kovács E., Németh, Mester, Hujber, Kondákor, Vámos, Varga, Koszokovits (Marton, 73.) , Fogl (Horváth, 68.)

Edző: Lengyel Miklós

Gólszerzők: Vámos 35., Mester 2 (46., 79.)

 

A hiányzókkal tűzdelt hazaiak ezúttal nem találták önmagukat, játékban, s talán valamelyest akaratban is föléjük nőtt a Söpte, a Csepreg gratulál a vendégeknek és sok sikert kíván nekik a továbbiakban.

 

Vasi Bádogos Kft. Táplán SE - Répcelaki SE 0-1 (0-0)  Táplánszentkereszt, vezette: Boda

Táplán: Gyécsek - Farkas, Mercs (Gombos, 74.) , Huszár, Gyurcsányi (Polyák, 56.) , Polgár, Dala, Rosner, Manganelli, Szakasics, Vidák

Edző: Borbás János

Répcelak: Rózsa - Vass, Tóth, Kovács, Ódor, Sipos, Csányi, Rácz, Gaál, Tarcsay (Catomio, 93.) , Tar (Horváth, 86.)

Edző: Tóth Zsolt

Gólszerző: Kovács 54.

Kiállítva: Polgár 53. (Táplán)

 

Jól kezdte a mérkőzést a Táplán, sorra alakította ki a helyzeteket, amiket azonban el is puskázott. Az idő előrehaladtával a vendégek is magukra találtak, nekik is adódtak lehetőségeik, majd ismét a hazaiak jártak közelebb a gólszerzéshez, de 0-0-val mentek pihenőre a csapatok. Következett a második etap, majd egy a hazaiak megítélése szerint leshelyzetben lévő játékost húzott vissza a táplániak védője, aki a kiállítás sorsára jutott, ráadásul a megítélt szabadrúgásból büntetett is a vendég. A tíz emberrel is nagy mezőnyfölényben játszó és nagyot küzdő hazaiaknak nem sikerült gólt szerezniük.

 

A tabella, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Vágányzár a Szombathely – Celldömölk, valamint Szombathely – Csorna vonalszakaszon
A Szombathely - Csorna állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a vágányzárban érintett vonatok mentrendje az alábbiak szerint módosul:  
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
legfrissebbek
Rendőrautónak hajtott Mercedesével, majd elmenekült az ittas sofőr
Szabálytalanul közlekedett az autójával a városban a sofőr, ezért állították meg a rendőrök azt a külföldi rendszámú Mercedest, amely pár pillanattal később nekihajtott az egyik rendőrautónak, majd elrobogott a helyszínről - írja a 112press.
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft.
Az Illés Sport Alapítványt Halmai Gábor kuratóriumi elnök képviselte - adta hírül szerdán honlapján az Illés Akadémia.
Májusban is összeülnek a képviselők
Kilenc napirendi pontot nyilvánosan, további kettőt zárt ajtók mögött tárgyalnak a képviselők a májusi közgyűlésen. Beszámoló hangzik el az idei út- és járdafelújítási programról, és első alkalommal módosítják az idei költségvetést. A csütörtökön 9 órakor kezdődő ülést élőben követhetik folyamatosan frissülő cikkünkben, a Szombathelyi Televízió műsorán és Facebook-oldalán.
Szociális témákban ütköztette véleményét három képviselőjelölt a Szombathelyi Televízió stúdiójában
Pénzbeli támogatások, önkormányzati bérlakás rendszer, hajléktalan- és idősellátás - szociális témákban ütköztette véleményét három képviselőjelölt a Szombathelyi Televízió stúdiójában hétfőn. A vitát dr. Czeglédy Csaba, a Szociális és Lakás Bizottság elnöke, független képviselőjelölt kezdeményezte, mellette Danka Lajos, a Mi Hazánk polgármester- és képviselőjelöltje, valamint dr. László Győző alpolgármester, az Éljen Szombathely képviselőjelöltje foglalt helyet.
Benke és Krivacsevics távozik a Falcótól
Távozik a magyar bajnok Falco-Vulcano Energia KC Szombathely férfi kosárlabdacsapatától a válogatott Benke Szilárd és Krivacsevics Márkó.