km/óra
  2023.12.04., hétfő  •  Borbála, Barbara napja
Újévi Operettgála
Vackor karácsonya
Megyei I. osztály: a vendégek örülhettek a vasárnapi mérkőzéseken

Megyei I. osztály: a vendégek örülhettek a vasárnapi mérkőzéseken

A Söpte a Csepreg, a Répcelak a Táplán otthonából távozott három ponttal.

 

Két találkozó maradt vasárnapra a megyei I. osztály 14. fordulójából. A Csepreg gárdája a Söptét fogadta, a Táplán pedig a Répcelakot látta vendégül.

 

Csepregi SE - Söpte SE 0-3 (0-2)  Csepreg, vezette: Bíró

Csepreg: Takács Kr. - Tájmel (Tóth, 78.) , Kossuth D., Nika M., Simon, Takács Ke. (Kossuth K., 61.) , Nagy, Nika B., Merk, Steiner (Lukács, 78.) , Németh (Janzsó, 65.)

Edző: Steiner Zsolt

Söpte: Kovács N. - Molnár (Rómer, 59.) , Kovács E., Németh, Mester, Hujber, Kondákor, Vámos, Varga, Koszokovits (Marton, 73.) , Fogl (Horváth, 68.)

Edző: Lengyel Miklós

Gólszerzők: Vámos 35., Mester 2 (46., 79.)

 

A hiányzókkal tűzdelt hazaiak ezúttal nem találták önmagukat, játékban, s talán valamelyest akaratban is föléjük nőtt a Söpte, a Csepreg gratulál a vendégeknek és sok sikert kíván nekik a továbbiakban.

 

Vasi Bádogos Kft. Táplán SE - Répcelaki SE 0-1 (0-0)  Táplánszentkereszt, vezette: Boda

Táplán: Gyécsek - Farkas, Mercs (Gombos, 74.) , Huszár, Gyurcsányi (Polyák, 56.) , Polgár, Dala, Rosner, Manganelli, Szakasics, Vidák

Edző: Borbás János

Répcelak: Rózsa - Vass, Tóth, Kovács, Ódor, Sipos, Csányi, Rácz, Gaál, Tarcsay (Catomio, 93.) , Tar (Horváth, 86.)

Edző: Tóth Zsolt

Gólszerző: Kovács 54.

Kiállítva: Polgár 53. (Táplán)

 

Jól kezdte a mérkőzést a Táplán, sorra alakította ki a helyzeteket, amiket azonban el is puskázott. Az idő előrehaladtával a vendégek is magukra találtak, nekik is adódtak lehetőségeik, majd ismét a hazaiak jártak közelebb a gólszerzéshez, de 0-0-val mentek pihenőre a csapatok. Következett a második etap, majd egy a hazaiak megítélése szerint leshelyzetben lévő játékost húzott vissza a táplániak védője, aki a kiállítás sorsára jutott, ráadásul a megítélt szabadrúgásból büntetett is a vendég. A tíz emberrel is nagy mezőnyfölényben játszó és nagyot küzdő hazaiaknak nem sikerült gólt szerezniük.

 

A tabella, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Adventi vásár Szombathely 2023: óriáskerék, Mikulás-kunyhó és ragyogó Mikulásbusz
Minden idők leglátványosabb szombathelyi adventi vására lesz az idei – derült ki a péntek délelőtti sajtótájékoztatón. A már hagyományosnak számító Óriáskerék mellett lesz Mikulás-kunyhó, csillogó-villogó Mikulásbusz, meséket sugárzó LED-fal, és ezer méternyi fényfüzér ragyogja majd be a Fő teret.
Bojár Gábor: Varga Mihály és Nagy Márton is tudják, hogy ez baromság
Ezt mondta az akkumulátorgyárakra építő magyar gazdaságpolitikáról Bojár Gábor, Széchényi- és Gábor Dénes-díjas Graphisoft-alapító, aki vállalkozói tapasztalatait megosztani érkezett a szombathelyi egyetemre, de a beszélgetés közben szóba került az is, hogy mit vett át tőle Steve Jobs, melyik jelenet példaértékű számára az Eldorádóból, és hogy miben különbözött az állam szerepvállalásáról alkotott elképzelésük már 1995-ben is a miniszterelnökkel.
legfrissebbek
2024 tavaszán elkezdődik a Csaba utca felújítása
Jövőre felújítják Szombathely egyik legrosszabb állapotú utcáját, a Csaba utcát. Erről Putz Attila (Éljen Szombathely!), a keleti várorész önkormányzati képviselője adott hírt, amikor azt írta, hogy ma megtörtént az első tervegyeztetés az ügyben.
Szombathely közlekedéssel kapcsolatos kihívásaira kerestek megoldást a városházán
December 4-én, hétfőn délután rendezték meg az EIT Urban Mobility TICER projekt gálarendezvényét a szombathelyi városháza nagytermében.
Maxi-Dubajt álmodott Orbán Viktor Rákosrendezőre
A Burzs Kalifa arab beruházójával építtetne új milleneumi városközpontot Rákosrendező pályaudvar 130 hektáros, állami tulajdonú, jelenleg rozsdaövezeti besorolású területén a kormány. Ezt Lázár János építési és közlekedési minszter jelentette be.
Még nem véglegesek az új választókerületi határok Szombathelyen
A népesség csökkenése miatt Szombathelyen módosítani kellett a választókerületeket, a jegyző elkészítette az új felosztást. A kihirdetés után 15 napig volt lehetőség a jogorvoslatra, városunkban a a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a Társaság a Szabadságjogokért és a Választási Földrajz segítségével megtámadta a jegyzői határozatot. A törvényszék megsemmisítette a beosztást, mert az nem tartalmazott érdemi indoklást, írja a telex.hu.
Heroint szállított a HA-SKA jelzésű gépen, őrizetbe vették a legendás magyar pilótát
8.1 millió eurót érő heroinnal bukott le Dublinban két magyar férfi múlt pénteken, a helyi nyomozók szerint az idősebb pilóta Európa-szerte hozta-vitte a heroin-, kokain- és kannabisz-szállítmányokat.