km/óra
  2024.05.29., szerda  •  Magdolna napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Megyei I. osztály: a hazai csapatok örülhettek szombaton

Megyei I. osztály: a hazai csapatok örülhettek szombaton

A Haladás VSE-Zanati SE a Jánosháza ellen aratott magabiztos sikert, amivel veretlen őszt zárt, a Söpte a Szentgotthárdot, a Répcelak a Körmendet győzte le egy góllal.

 

Záróakkordjához érkezett a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, utolsó alkalommal szálltak harcba a csapatok az idei esztendőben a bajnoki pontokért. Az eredeti menetrend szerint szombaton és vasárnap egyaránt négy-négy mérkőzésre került volna sor, a szombatra kiírt Király SE - Büki TK összecsapás azonban elmaradt, a két együttes egy későbbi időpontban pótolja majd a találkozót. A szombati "étlapon" így aztán a Körmend répcelaki vendégjátéka, a listavezető Haladás-Zanat Jánosháza elleni ütközete, valamint a Söpte-Szentgotthárd mérkőzés szerepelt. 

 

Répcelaki SE - Körmendi FC-Vasi Sekolo Kft. 1-0 (0-0)  Répcelak, vezette: Héra

Répcelak: Rózsa - Vass, Tóth, Kovács, Ódor, Sipos, Csányi, Rácz, Gaál, Prystupa, Tar (Horváth, 72.)

Edző: Tóth Zsolt

Körmend: Balogh Á. - Molnár, Lakosi, Karvalics, Köntés (Krajczár, 84.) , László, Majczán (Németh, 66.) , Sipos (Bita, 75.) , Nagy (Buti, 66.) , Zsoldos (Balogh A., 75.) , Berning

Edző: Kurucz Ádám

Gólszerző: Vass 65.

 

A házigazda megérdemelt győzelmet aratott a mezőnyben jól futballozó, ám kapura nem igazán veszélyes Körmend ellen. Nem a látványos, szép játék, sokkal inkább a küzdelem dominált az összecsapáson, az akarat pedig egygólos sikert ért a Répcelak számára.

 

Söpte SE - Kiswire Szentgotthárdi VSE 1-0 (1-0)  Söpte, vezette: Imre

Söpte: Kovács N. - KOVÁCS E., Rómer, NÉMETH, Mester, HUJBER (Lengyel, 86.) , Kondákor (Marton, 70.) , Vámos, Varga (Molnár, 64.) , Koszokovits, Fogl (Horváth, 70.)

Edző: Lengyel Miklós

Szentgotthárd: Kapui - Komáromi, Osvald (Sipos G., 71.) , Sipos B. (László, 68.) , Nagy, Dancsecz, Bedi, Gécsek, Sulics, Takács, Gyécsek

Edző: Robert Kercmar

Gólszerző: Hujber 30.

 

Két ellentétes félidőt játszottak a csapatok. Az első játékrészben a Söpte dominált, a fordulás után viszont a Szentgotthárd akarata érvényesült, ez viszont teret és lehetőséget adott a veszélyes söptei kontráknak. A házigazda végül Hujber Gábor 30. percben szerzett góljával otthon tartotta a három bajnoki pontot.

 

Haladás VSE-Zanati SE - Jánosháza VSE 8-0 (3-0)  Szombathely, vezette: Horváth

Haladás-Zanat: Horváth (Molnár, 66.)  - Buzás, Szőts, Varga, Kovács, Pap, Ferencz (Simon, 46.) , Szenczi, Tóth M. (Pataki, 66.) , Péter (Zugonics, 59.) , Sály (Németh, 66.)

Edző: Szenczi Imre

Jánosháza: Pethő - Péter M., Szép, Vágusz, Piri, Kiss, Büki, Szabó, Péter D., Benkő, Balázsi

Edző: Bodor Tibor

Gólszerzők: Sály 3., Pap 5 (12., 35., 65., 82., 88.), Szenczi 51., Simon 58.

 

A hidegben, hóesésben lejátszott bajnokin a hazaiak egymás után dolgozták ki a helyzeteket, rengeteg gólszerzési lehetőséget alakítottak ki, melyekből nyolcat értékesítettek, így magabiztos, 8-0-s győzelemmel és veretlenül zárták az őszt.

 

A tabella állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Fotó: Haladás VSE-Zanati SE

 

Malomsoki Cintia

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Vágányzár a Szombathely – Celldömölk, valamint Szombathely – Csorna vonalszakaszon
A Szombathely - Csorna állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a vágányzárban érintett vonatok mentrendje az alábbiak szerint módosul:  
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
legfrissebbek
Rendőrautónak hajtott Mercedesével, majd elmenekült az ittas sofőr
Szabálytalanul közlekedett az autójával a városban a sofőr, ezért állították meg a rendőrök azt a külföldi rendszámú Mercedest, amely pár pillanattal később nekihajtott az egyik rendőrautónak, majd elrobogott a helyszínről - írja a 112press.
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft.
Az Illés Sport Alapítványt Halmai Gábor kuratóriumi elnök képviselte - adta hírül szerdán honlapján az Illés Akadémia.
Májusban is összeülnek a képviselők
Kilenc napirendi pontot nyilvánosan, további kettőt zárt ajtók mögött tárgyalnak a képviselők a májusi közgyűlésen. Beszámoló hangzik el az idei út- és járdafelújítási programról, és első alkalommal módosítják az idei költségvetést. A csütörtökön 9 órakor kezdődő ülést élőben követhetik folyamatosan frissülő cikkünkben, a Szombathelyi Televízió műsorán és Facebook-oldalán.
Szociális témákban ütköztette véleményét három képviselőjelölt a Szombathelyi Televízió stúdiójában
Pénzbeli támogatások, önkormányzati bérlakás rendszer, hajléktalan- és idősellátás - szociális témákban ütköztette véleményét három képviselőjelölt a Szombathelyi Televízió stúdiójában hétfőn. A vitát dr. Czeglédy Csaba, a Szociális és Lakás Bizottság elnöke, független képviselőjelölt kezdeményezte, mellette Danka Lajos, a Mi Hazánk polgármester- és képviselőjelöltje, valamint dr. László Győző alpolgármester, az Éljen Szombathely képviselőjelöltje foglalt helyet.
Benke és Krivacsevics távozik a Falcótól
Távozik a magyar bajnok Falco-Vulcano Energia KC Szombathely férfi kosárlabdacsapatától a válogatott Benke Szilárd és Krivacsevics Márkó.