km/óra
  2024.02.26., hétfő  •  Géza, Vanda napja
Megyei I. osztály: a Bük, valamint a Körmend is otthon tartotta a három pontot

Megyei I. osztály: a Bük, valamint a Körmend is otthon tartotta a három pontot

A Kőszeg a Celldömölk, a Táplán a Vasvár otthonában tudott győzni, a Vép pedig a Haladás-Zanat ellen nyert rangadót. Nem született gól a Lukácsháza szentgotthárdi vendégjátékán.

 

Hat mérkőzés szerepelt a szombati felhozatalban a megyei I. osztályú bajnokság 28. fordulójában. Pályára lépett a Szentgotthárd, a Bük, a Celldömölk, a Körmend, valamint Vasvár,  a Haladás-Zanat pedig a Véppel játszott rangadót.

 

Szentgotthárdi VSE - SCHOTT Lukácsháza SE 0-0 (0-0)  Szentgotthárd, vezette: Kondor

Szentgotthárd: Kapui - Fábián, Komáromi (Papp 76.) , Nagy, Báger, Nyári, Dancsecz, Laczó, Sulics, Sipos (Horváth 79.) , Gyécsek

Edző: Robert Kercmar

Lukácsháza: Bán - Vörös, Gombás, Pungor (Keresztényi 61.) , Osztrosits (Németh Cs. 90.) , Gugcsó, Kovács, Rozmán (Takács 88.) , Dr. László (Lengyel 61.) , Bősze, Kondics (Németh N. 88.)

Edző: Horváth Ákos

 

Kiesési rangadót játszottak a csapatok, ahol mindkét együttesnek nagyon fontos volt a három pont megszerzése. A találkozón a hazaiak domináltak, több helyzetet alakítottak ki, egy-egy momentuma a vendégeknek is volt. Az összecsapás végül gól nélküli döntetlennel zárult.

 

Körmendi Football Club - Répcelaki SE-Sport 36 2-0 (2-0)   Körmend, vezette: Mórocz

Körmend: BALOGH - HORVÁTH, LAKOSI, Buti, KARVALICS (Bita 82.) , Köntés, Majtényi, László, Sipos, Zsoldos (Sály 68.) , Osvald (Tompa 90.) 

Edző: Kurucz Ádám

Répcelak: Kovács - Tóth, De Paula, Németh (Szabó D. 31.) , Verasztó, Ódor, Sipos, Horváth, Rácz, Tar, Szabó A.

Edző: Tóth Zsolt

Gólszerzők: Karvalics 16., Sipos 20.

 

Jól előkészített pályán, egy sportszerűen játszó ellenféllel szemben tett nagy előrelépést a hazai csapat.

 

Vasvár VSE - Vasi Bádogos Kft. Táplán SE 2-6 (2-3)  Vasvár, vezette: Németh

Vasvár: Tóth - Bíró, Sipos (Czövek M. 72.) , Horváth, Berta (Schermann 84.) , Vincze, Elekes, Réfi, Pálla (Németh 84.) , Czövek L., Márton

Edző: ifj, Sziffer István

Táplán: Gyécsek - Vidák, Farkas, Németh (Balikó 84.) , Gyurcsányi, Polyák, Huszár, Manganelli, Polgár, Horváth, Markó

Edző: Borbás János

Gólszerzők: Pálla 2 (27., 37.), ill. Vidák 2 (18., 78.), Németh 21., Polyák 32., Polgár 83., Balikó 91.

Kiállítva: Bíró 34. (Vasvár)

 

A hazaiak beszámolója szerint az egész mérkőzésen őket sújtották a hibás játékvezetői ítéletek, de tíz emberrel is helytálltak a minőségi játékosokat felvonultató Táplán ellen, amely az utolsó tíz percben biztosította be győzelmét.

 

Büki TK - Jánosháza VSE 3-2 (1-1)   Bük, vezette: Szabó I.

Bük: Kamondi - Czingráber, Czirók, Wágner (Tóth 76.) , Németh G., Schimmer, Komálovics, Mercs (Resch 68.) , Németh Z., Taródi, Németh J.

Edző: Marton Róbert

Jánosháza: Tóth - Péter, Virág, Kecskés, Horváth, Laczi, Szabó (Binder 80.) , Büki, Nagy, Balázsi, Székács

Edző: Vágusz Arnold

Gólszerzők: Czirók 2 (45., 92.), Németh G. 60., ill. Kecskés 44., Székács 51.

 

A találkozót a hazaiak kezdték jobban, a vezetést viszont a Jánosháza szerezte meg közvetlenül a szünet előtt. Itt még nem volt vége az első félidő eseményeinek, ugyanis szinte rögtön a középkezdést követően egalizált a Bük. A fordulás után aztán ismét a vendégek tudtak beköszönni, de erre is jött a hazai válasz. A bükiek a folytatásban hatalmas nyomást helyeztek a jánosházi kapura, rengeteg helyzetet dolgoztak ki, a győztes találatot végül a 92. percben sikerült megszerezniük. A házigazda egy jól futballozó, ám a végére láthatóan elfáradó Jánosháza ellen gyűjtötte be a három pontot. 

 

Haladás VSE-Zanati SE - Vép VSE 1-2  (1-1)   Szombathely, vezette: Bagoly

Haladás-Zanat: Luisser - Buzás, Hende (Simon 56.) , Varga, Perger, Pap, Szenczi, Németh G. (Németh E. 73.) , Péter, Szőts, Baumgartner

Edző: Szenczi Imre

Vép: Bezdi B. - Németh, Czeglédi, Bezdi Sz. (Wágner 92.) , Szalai M.,, Auer, Varga, Takács Á. (Varga 87.) , Balikó, Takács M., Berta (Pogácsás 84.)

Edző: Simon Miklós

Gólszerzők: Szenczi 22., ill. Takács Á. 2 (45., 49.)

Kiállítva: Takács M. 40. (Vép)

 

A találkozót aktívabban kezdték a hazaiak, helyzeteket dolgoztak ki, egy jobb oldalről belőtt labdát követően pedig a vezetést is sikerült megszerezniük. A gól után is lendületben maradt Szenczi Imre együttese, pörögtek az események: a házigazda kettős kapufát rúgott, a Vép egy utolsó emberként, gólhelyzetben elkövetett szabálytalanság miatt tíz emberre fogyatkozott, a játékrész végén azonban büntetőből egyenlíteni tudott, így 1-1-ről várták a folytatást a felek. A vendégek aztán a második játékrészben is betaláltak, ezt követően őrizték előnyüket, a második büntetőjüket viszont hárította a hazaiak kapusa. A szombathelyiek szerint az ő javukra viszont elmaradt egy jogos tizenegyes. A Vép végül egygólos győzelmet aratott.

 

CVSE-Vulkánfürdő - Kőszegi Lóránt FC 1-2 (0-1)  Celldömölk, vezette: Vass

CVSE: Hujbert - Enyingi, Göntér, Szabó R., Marsai Má., Tóth (Marsai Mi. 63.) , Gorácz, Keszei T., Horváth, Gábor (Szabó K. 60.) , Galovich

Edző: Kovács Balázs

Kőszeg: Németh M. - Kovács, Fehér, Csuka, Szabella (Kelemen 89.) , Prán (Krug 79.) , Németh O. (Őri 94.) , Réti, Szűcs, Kiss, Rácz

Edző: Őri Gábor

Gólszerzők: Gorácz 89., ill. Szabella 16., Kovács 50.

Kiállítva: Németh M. 78. (Kőszeg)

 

Két rendkívül tartalékos csapat mérkőzésén a lelkesebb, győzelmet jobban akaró együttes diadalmaskodott

 

A tabella állása ide kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
tematikus oldalak