km/óra
  2024.02.26., hétfő  •  Géza, Vanda napja
Megújult az AGORA online jegyrendszere

Megújult az AGORA online jegyrendszere

Nincs szükség többé az online megvásárolt jegyek papíralapú belépőre való váltására, megújult az AGORA Savaria Nonprofit Kft. online jegyrendszere - írja közleményében az AGORA.

 

Régóta felmerülő igény valósulhatott meg, az AGORA saját szervezésű rendezvényeire az online vásárolt belépőket ezentúl nem szükséges papír alapú jegyre váltani, az emailben érkező e-jegyet nyomtatva vagy okostelefonon megnyitva is fel lehet használni. A szombathelyi kulturális intézmény online jegyrendszerén, a http://jegy.agorasavaria.hu/ oldalon keresztül vásárolt belépőjegyeket a telefonon felmutatva is érvényesíteni lehet az adott rendezvényre való belépéskor.


Az elektronikus jegyet a tranzakciót követően emailben kapja meg a vevő a megadott email-címre. Az e-ticketet az előadásra való belépéskor akár okostelefonon, akár nyomtatott formában is be lehet mutatni. A jegyen lévő QR-kód az adott rendezvénnyel kapcsolatos összes információt tartalmazza, ennek segítségével beazonosítható a jegy. A kódot a beléptetéskor elektronikusan ellenőrzik az AGORA munkatársai.


Mivel a vonalkódolvasó rendszer nem lát különbséget másolt és eredeti kód között, mindig az elsőként érvényesített e-ticketet fogadja el eredeti jegynek, így fontos, hogy a vásárló semmilyen körülmények között ne engedje, hogy illetéktelen személy másolatot készítsen az elektronikus belépőjéről. Minden további, azonos QR-kóddal rendelkező e-ticket másolatnak, azaz érvénytelen jegynek minősül.


Az AGORA Savaria Nonprofit Kft. saját szervezésű rendezvényeire online vásárolt jegyek már ebben a formában jutnak el vásárlóikhoz, így azok már okostelefonnal is érvényesíthetőek.

 

Fotó: AGORA 

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
tematikus oldalak