km/óra
  2024.07.13., szombat  •  Jenő napja
Megnyitja kapuit a Körmendi úti hulladékudvar

Megnyitja kapuit a Körmendi úti hulladékudvar

2022. november 10-én 8.00 és 16.00 óra között nyílt napot tart a SZOVA Nonprofit Zrt. üzemeltetésében működő Körmendi úti hulladékudvar - áll a Szova Nkft. közleményében.

"Mi a különbség szemét és hulladék között? Érdekli, hogy hova kerül a begyűjtött hulladék egy része? Szakértő kollégáink mindenre választ adnak és betekintési lehetőséget a „kulisszák mögé”…
Látogasson el Magyarország első hulladékudvarába!

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a titkarsag@szova.hu e-mail-címen lehet, akár csoportoknak is.
A látogatói helyek limitáltak, ezért kérjük, regisztráljon minél előbb.
A létesítmény területén 5-10 év közötti gyermek csak szülői felügyelettel tartózkodhat. 5 éven aluli gyermekek az üzemi területet nem látogathatják.
Az üzemi területen kép és hangfelvétel készítése tilos" - áll a Szova mai közleményében.

Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Augusztusban folytatódik a lomtalanítás Szombathelyen
A SZOVA Nonprofit Zrt. idén is meghirdette a lomtalanítást, amely a lakosságra és lakóingatlanokra vonatkozik, így a garázstulajdonosok, illetve intézmények, vállalkozások, kereskedelmi egységek nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
Augusztusi időutazásra hív a XXIII. Savaria Történelmi Karnevál
Augusztus 22. és 25. között ismét megelevenedik Szombathely ókori története: a nyolc kiemelt és 20 kísérőhelyszín 388 programmal várja Savaria lakóit és a vendégeket, hogy időutazással ünnepeljük a város 2000 éves múltját, jelenét és jövőjét. A XXIII. Savaria Történelmi Karneválról kedden tartottak sajtótájékoztatót a Történelmi Témaparkban.
Edzésbe állt a Haladás VSE
Hétfőn délután 21 mezőnyjátékosnak, valamint két kapusnak tartotta meg az első edzést a Szenczi Imre vezette szakmai stáb, írja az egyesület honlapja.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Felborult egy személyautó Celldömölk és Mesteri között - mentőhelikopter érkezett
Celldömölk és Mesteri között történt a baleset. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.