km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Megalázónak tartja Koczka Tibor, hogy a Fidesztől még csak egy telefonhívást sem kapott

Megalázónak tartja Koczka Tibor, hogy a Fidesztől még csak egy telefonhívást sem kapott

Azt egyelőre nem tudni, hogy az alpolgármester elindul-e az őszi önkormányzati választásokon, de az már biztos, hogy a Fidesz nem számol vele.

Kemény szavakat fogalmazott meg csütörtök délelőtt a "KOCZKA el van vetve?" címmel meghirdetett sajtótájékoztatóján dr. Koczka Tibor, Szombathely alpolgármestere. A képviselő elmondta: idén januárban a Fidesz elveszítette többségét Szombathelyen, ez után nem sokkal hangozott el a parlamentben, hogy Hende Csaba szétverte a saját többségét. Koczka szerint Hende Csaba jelen pillanatban a helyi Fideszt veri szét.

Az alpolgármester azt mondta, mérhetetlenül megalázónak tartja, hogy az elmúlt ciklusban nyújtott munkájának tükrében a Fidesztől még csak egy telefonhívást sem kapott, hogy tisztázzák: a jövőben nem számolnak személyével. Ahogy a Savaria Fórum is beszámolt róla, kiszivárgott ugyanis a párt képviselő-jelölti listája, amin Koczka nem szerepel.

A képviselő nem árulta el, hogy indul-e az őszi önkormányzati választásokon, újságírói kérdésre csak annyit reagált, hogy ő most arra koncentrál, hogy megbizatásának hátralévő idejében a lehető legjobban végezze el a munkáját.

 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
100 százalékos teljesítménnyel nyerte a bajnokságot az SZKKA
Az NB/I B-s kézibajnokság zárófordulójában az Orosházát is legyőzte Vida Gergő együttese, amely mind a 30 bajnokiját megnyerte.
Hankó Balázs: egyre vonzóképesebb a megújult magyar felsőoktatás
Egyre vonzóképesebb, egyre attraktívabb a megújult magyar felsőoktatás - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért felelős államtitkára Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján, szombaton.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Megtisztult a Stromfeld lakótelep első két félköríve is
A SZOVA Nonprofit Zrt., a Szompark Kft. és a Közterület-felügyelet korábbra tervezte, de a csapadékos időjárás miatt végül csak most tudták elvégezni a Stromfeld lakótelep első két félkörívének komplex takarítását.