km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Már várja a fiatalokat a Jászai Ifjúsági Klub

Már várja a fiatalokat a Jászai Ifjúsági Klub

A közelgő adventre hangulatosan feldíszített Jászai Ifjúsági Klub november 13. óta várja a fiatalokat, ünnepélyes megnyitóját pénteken délután tartották a közösségi térben. A Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat égisze alatt működő klub a városban másodikként nyitja meg kapuit az ifjúság előtt.

 

Az Ifjúsági Klub megnyitója a logópályázat eredményhirdetésével kezdődött. A pályázatra öt pályamű érkezett, nagyon kreatív ötleteket láthattunk, a nyertes Dobos Botond lett, az általa kreált logót használja majd hivatalosan a klub. Ezt követően a résztvevők egy játékos vetélkedőn vehettek részt, végül pedig Krav Maga bemutató is volt az Iron Samson Gym jóvoltából.


Németh Ákos tanácsnok úgy fogalmazott, abban bízik, hogy a környéken élő fiatalok közül egyre többen látogatnak majd el a klubba és vesznek részt a színes programokon, köszöntő beszédében erre biztatta a fiatalokat.


A klubvezetők igyekeznek a fiatalok számára vonzó programokat biztosítani, a későbbiekben kirándulást, sportversenyeket és egyéb, szabadtéri programokat is terveznek. 


Rettegi Márk, a Jászai Ifjúsági Klub vezetője kiemelte, hogy a klub elindításával a környéken élő 10-14 éves fiatalok számára szeretnének lehetőséget biztosítani arra, hogy a szabadidejüket jó társaságban, hasznosan, biztonságos közegben töltsék el. Élménydús programokkal, foglalkozásokkal, szabadidő eltöltési lehetőségekkel várják hétfőnként fél három és fél 6 között a fiatalokat. 


Az igényesen kialakított klubhelyiségben kártya-és társasjátékok, csocsóasztal és X-Box is várja a gyerekeket. A hivatalos megnyitó után a gyerekek adventi kézműves foglalkozáson is részt vehettek.

 

Forrás: SZTV
Fotó: Lutor Katalin/szombathely.hu

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
100 százalékos teljesítménnyel nyerte a bajnokságot az SZKKA
Az NB/I B-s kézibajnokság zárófordulójában az Orosházát is legyőzte Vida Gergő együttese, amely mind a 30 bajnokiját megnyerte.
Hankó Balázs: egyre vonzóképesebb a megújult magyar felsőoktatás
Egyre vonzóképesebb, egyre attraktívabb a megújult magyar felsőoktatás - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért felelős államtitkára Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján, szombaton.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Megtisztult a Stromfeld lakótelep első két félköríve is
A SZOVA Nonprofit Zrt., a Szompark Kft. és a Közterület-felügyelet korábbra tervezte, de a csapadékos időjárás miatt végül csak most tudták elvégezni a Stromfeld lakótelep első két félkörívének komplex takarítását.