km/óra
  2022.09.28., szerda  •  Vencel napja
Már nem Mátyus János a Haladás vezetőedzője - frissítve

Már nem Mátyus János a Haladás vezetőedzője - frissítve

A tréner 2019 telén vette át a szombathelyi csapat irányítását.

 

Hétfőn, azaz a mai napon tartotta taggyűlését a Szombathelyi Haladás, ezt követően pedig hivatalossá vált, Mátyus János, valamint a klub útjai különválnak. A 46 esztendős szakvezető 2019-2020-as csonka szezon közepén vette át az együttest és sikerült bent tartania a zöld-fehéreket az NB II-ben, szerződése 2023-ban járt volna le. 

 

Időközben a vezetőedző közösségi oldalán üzent, melyet változtatás nélkül közlünk:

"Szombathelyiek! Köszönöm, hogy az első pillanattól tisztelettel fogadtatok és a bizalmatokról biztosítottatok! Csodálatos másfél évet tölthettem itt, főként sikerekkel és persze néhány kudarccal. Köszönöm a klub összes dolgozójának, hogy segítette a munkámat, köszönöm a játékosaimnak, hogy mindig mindent beleadtak, köszönöm a vezetőknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal! Az, hogy a futballt máshogy látjuk, természetesen előfordulhat.

És persze köszönöm a szurkolóknak a sok szeretetet, tiszta szívből kívánom, hogy a Hali hamarosan régi fényében tündököljön!"

Tisztelettel és szeretettel: Mátyus János, vezetőedző

 

Fotó: Nagy Jácint

Savaria Fórum 31. évfolyam 34.szám - 2022.09.23.
Savaria Fórum 31. évfolyam 34.szám - 2022.09.23.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Csütörtökön ismét összeülnek a képviselők
A nyári szünet utáni első rendes ülését tartja csütörtökön a szombathelyi képviselő-testület. 14 napirendi pontot nyilvánosan, hármat zárt ülésen tárgyalnak. A 9 órakor kezdődő közgyűlést élőben követhetik a Szombathelyi Televízió műsorán, az sztv.hu-n és a Facebookon, valamint honlapunkon is.
Élőláncot szervez 15. születésnapja alkalmából a Weöres Sándor Színház
Magára hagyott a hajléktalanszállón egy öntudatlan embert, aki meghalt: felfüggesztett börtönt kapott
A Szombathelyi Járásbíróság előkészítő ülésen segítségnyújtás halált okozó elmulasztásának bűntette miatt 1 év 10 hónap, végrehajtásában 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélt egy büntetlen előéletű férfit. Elrendelte pártfogó felügyeletét, valamint kötelezte 366.681 forint bűnügyi költség megfizetésére.
NNK: a múlt héten enyhén csökkent a szennyvíz koronavírus-koncentrációja
Enyhén csökkent a szennyvízben a koronavírus koncentrációja a múlt héten - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán a honlapján.
A biztonsági őr rúgott meg egy kiskorút egy szombathelyi szórakozóhelyen