km/óra
  2024.04.12., péntek  •  Gyula napja
Már nem Mátyus János a Haladás vezetőedzője - frissítve

Már nem Mátyus János a Haladás vezetőedzője - frissítve

A tréner 2019 telén vette át a szombathelyi csapat irányítását.

 

Hétfőn, azaz a mai napon tartotta taggyűlését a Szombathelyi Haladás, ezt követően pedig hivatalossá vált, Mátyus János, valamint a klub útjai különválnak. A 46 esztendős szakvezető 2019-2020-as csonka szezon közepén vette át az együttest és sikerült bent tartania a zöld-fehéreket az NB II-ben, szerződése 2023-ban járt volna le. 

 

Időközben a vezetőedző közösségi oldalán üzent, melyet változtatás nélkül közlünk:

"Szombathelyiek! Köszönöm, hogy az első pillanattól tisztelettel fogadtatok és a bizalmatokról biztosítottatok! Csodálatos másfél évet tölthettem itt, főként sikerekkel és persze néhány kudarccal. Köszönöm a klub összes dolgozójának, hogy segítette a munkámat, köszönöm a játékosaimnak, hogy mindig mindent beleadtak, köszönöm a vezetőknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal! Az, hogy a futballt máshogy látjuk, természetesen előfordulhat.

És persze köszönöm a szurkolóknak a sok szeretetet, tiszta szívből kívánom, hogy a Hali hamarosan régi fényében tündököljön!"

Tisztelettel és szeretettel: Mátyus János, vezetőedző

 

Fotó: Nagy Jácint

Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Spártai megmérettetés Szombathelyen
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Többféle kategóriában mérhetik össze tudásukat a jelentkezők, a szervezők pedig a jótékonyságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Aznap több utcát is lezárnak Szombathelyen.