km/óra
  2024.04.14., vasárnap  •  Tibor napja
Luca napi kity-korty gyalogtúra Csepregen

Luca napi kity-korty gyalogtúra Csepregen

Lesz kemencés finomság és egy-két korty ital is!

December 16-án szombaton Luca napi kity-korty gyalogtúrát szervez Csepregen a Herényiek Háza. Indulás Szombathelyről, az Ady téri buszállomásról 9:45-kor a 9-es megállóból, a vasútállomásról pedig 9:50-kor. De persze lehet autóval is menni, ez esetben 10:20-kor van a találkozó a csepregi temetőnél lévő Vasúti emlékhelynél.

A túraútvonal a következő: Csepreg, Ady utca - Boldogasszony-tó - Rumi ház - szavasmegfigyelés - Benehegyi-tó - ViNóra Borház - Hanga kapu.

A túravezető Bogáti András (06 30 252 34 88), jelentkezni az info.herenyiek@gmail.com e-mail címen vagy a 06 30 358 98 61-es telefonszámon lehet.

A túrán való részvétel 5000 forint/fő, mely tartalmaz kemencés finomságot és egy-két korty italt is.

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.