km/óra
  2024.05.19., vasárnap  •  Ivó, Milán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Lámpaoszlopnak hajtott egy Opel, trélert hívott és elhagyta a helyszínt a sofőr

Lámpaoszlopnak hajtott egy Opel, trélert hívott és elhagyta a helyszínt a sofőr

Szombaton este haladt Olad irányába, a Kárpáti Kelemen utcában egy Opel Szombathelyen. Az autó vezetője eddig tisztázatlan okból elvesztette az uralmát a járműve felett.

 

A gépkocsi a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról egy villanyoszlopnak ütközött, amit el is tört, írja a 112Press. A világítótest messzire elrepült. Az Opel az ütközés után vízelvezető árokba sodródott, majd a második ház előtt állt meg. Egy fültanú kisietett az utcára a csattanást hallva és azt látta, hogy az Opel vezetője elszalad az emlékmű irányába. Amikor visszatért megkérdezte tőle, hogy tud-e segíteni, vagy nem sérült-e meg a balesetben. A középkorú férfi azt mondta, hogy minden rendben van.


Nem sokkal később egy SUV érkezett trélerrel és elszállították az Opel roncsát. Az csak utólag derült ki a fültanú részére, hogy a sofőr rendőrt sem hívott a kitört lámpaoszlophoz.


Az autó vezetője vasárnap délelőtt, már kitisztult fejjel rájött, hogy előző este valamit elmulasztott, ezért értesítette a rendőrséget és a helyszínen várta a baleseti helyszínelőt.


Az áramszolgáltató munkatársai eltávolították a veszélyes oszlopot. Az ügyben eljárás indult az autó vezetőjével szemben.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press
 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Kikapott, de bennmaradt az NB/II-ben a Haladás - papíron
A Merkantil Bank liga 33. fordulójában a vasiak az Ajkát látták vendégül. Ellentétes félidők után a vendégek 3-1-re nyertek.
Sportszerűség, fegyelem, bajtársiasság, humor – felavatták a Szabó Éva sétányt (képgalériával)
Tegnap délután ünnepélyes keretek közt felavatták a Haladás pálya mögött a Szabó Éva sétányt. Köszöntőbeszédet dr. László Győző, Szombathely sportügyekért is felelős alpolgármestere, Kelemen Krisztián önkormányzati képviselő és Szabó Hajnalka, a Haladás VSE Tenisz Szakosztályának elnöke mondott. Az ünnepi esemény zárásaként leleplezték Szabó Éva emléktábláját. A legendás teniszező 2022-ben hunyt el.
Indul a vidéki vendéglátóhelyek támogatása
Tizenhárom milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től - hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).
A polgármester nem dönthet az SZKKA ingyenes csarnokhasználatáról, a májusi közgyűlés tárgyalja a kérést
A májusi közgyűlésen tárgyalja az önkormányzat az SZKKA csarnokhasználati kérelmét, május 24-én pedig szurkolói ankét lesz, amelyen részt vesz a városvezetés is - egyebek mellett ez derül ki abból a levélből, amelyet vasárnap délután dr. Nemény András tett közzé. Az NB I-be
Ekler Luca aranyérmet nyert 100 méteres síkfutásban a para-atlétikai világbajnokságon
Ekler Luca aranyérmet nyert 100 méteres síkfutásban a para-atlétikai világbajnokságon, a japán Kobéban – írta az MTI.