km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Körmendi és szentgotthárdi tűzoltók kaptak elismerést

Körmendi és szentgotthárdi tűzoltók kaptak elismerést

A Tűzoltók Napja, május 4-e alkalmából a körmendi és a szentgotthárdi városvezetés is elismerte azon tűzoltók munkáját, akik a településeken élők biztonságáért dolgoznak a mindennapokban – közölte a katasztrófavédelem.

Bebes István, Körmend polgármestere május 3-án Dénes Károly tűzoltó alezredes, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Németh Péter tűzoltó őrnagy, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka kíséretében fogadta a polgármesteri hivatalaiban azokat a tűzoltókat, akiket érdemesnek találtak arra, hogy munkájuk köszöneteképp elismerésben részesüljenek. Szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért jutalomban részesítette Hajnal József tűzoltó főtörzszászlóst, Horváth Tamás tűzoltó főtörzsőrmestert és Jóna László tűzoltó főtörzsőrmestert, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóit.

Huszár Gábor, Szentgotthárd város polgármestere május 6-án a polgármesteri hivatalban fogadta a katasztrófavédelmi őrsön szolgálatot teljesítő tűzoltókat. Munkáját megköszönte és egyben elismerésben részesítette Farkas Miklós Róbert tűzoltó zászlóst és Herczeg Péter tűzoltó főtörzsőrmestert, a Szentgotthárdi Katasztrófavédelmi Őrs tűzoltóit.

Fotó: Németh Péter tű. őrnagy/Körmend HTP

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Parkoló autónak ütközött, ami kidöntött egy 20 kilovoltos vezetéket is tartó villanyoszlopot
A baleset Kenyeriben történt péntek reggel, az azt okozó Opelen nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ráadásul a kocsi fiatal sofőrje, megpróbálta másra hárítani a felelősséget.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Diploma-kiállítás: létkérdések és válaszok (képgalériával)
Diploma-kiállítás nyílt pénteken az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék (VMT) képi ábrázolás szakos hallgatóinak mestermunkáiból az Írokéz Galériában (a Képtár épületében). A diákoknak az elmúlt három évben megszerzett tapasztalataikat is reprezentálják az alkotások.
Öt emberből négy használja az e-receptet
Magyarországon öt emberből négy használja az e-receptet, a páciensek kétharmada pedig kért már online vizsgálati időpontot, beutalót - derült ki a Semmelweis Egyetem (SE) Digitális Egészség kutatócsoportjának legújabb felméréséből.