km/óra
  2024.04.12., péntek  •  Gyula napja
Körforgalomban ütközött egy Volkswagen és egy Suzuki

Körforgalomban ütközött egy Volkswagen és egy Suzuki

A mentők egy embert kivizsgálásra kórházba szállítottak a szombathelyi Bagolyvár előtt történt közlekedési baleset helyszínéről. Jelenleg még nem egyértelmű, hogy ki hibázott, vagy ki hibázott nagyobbat.

 

A Brenner Tóbiás körúton érkezett a Nárai utcai körforgalomhoz egy Suzuki személyautó pénteken délelőtt Szombathelyen, írja a 112Press. A jármű lassítás nélkül behajtott a körforgalomba, ahol ütközött a Nárai utca felől szintén a körforgalomba behajtó Volkswagennel. A balesetben a Volkswagen vezetője az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett, őt a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A Suzukiban volt működő fedélzeti kamera, ami hasznos támpontot nyújthat a felelősség megállapításánál.


A helyszíni szemle ideje alatt a rendőrség lezárta a Haladás Sportkomplexum felé vezető sávot. A forgalmat elterelték.


Fotó: Tánczos Mihály/112Press
 

Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Spártai megmérettetés Szombathelyen
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Többféle kategóriában mérhetik össze tudásukat a jelentkezők, a szervezők pedig a jótékonyságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Aznap több utcát is lezárnak Szombathelyen.