km/óra
  2024.04.14., vasárnap  •  Tibor napja
Kigyulladt egy kaucsukot szállító kamion a 86-oson

Kigyulladt egy kaucsukot szállító kamion a 86-oson

A sofőr vette észre, hogy lángol a szerelvény jobb oldala.

Személyi sérülés nélküli tűzeset történt szerdán hajnalban a 86-os főúton, Balogunyom és Petőfi-telep között. Szombathely irányába tartott egy szlovák rendszámú Volvo nyergesvontató, amikor feltehetőleg a pótkocsi egyik kerekénél műszaki hiba következtében tűz keletkezett – számolt be a 112Press.

A sofőr ezt észlelte, így megállt és szétakasztotta a szerelvényt, majd értesítette a tűzoltókat és megpróbálkozott a tűz eloltásával, de a kézi oltókészülékkel még zuhogó esőben is csak lassítani tudta a tűz terjedését.

A szombathelyi tűzoltóknak két sugárral sikerült eloltaniuk a tüzet, melynek terjedését szerencsére a zuhogó eső is hátráltatta.

A 112Press információi szerint a kamion több tonna természetes kaucsukot szállított.

Az oltási munkálatok idején teljes útlezárás volt érvényben a 86-os főút érintett szakaszán és hiába volt korán, torlódás alakult ki. Az utómunkálatok ideje alatt rendőri irányítás mellett, egy sávon haladhat a forgalom.

 

Fotó: 112Press

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.