km/óra
  2024.04.14., vasárnap  •  Tibor napja
Kigyulladt egy ikervári ház konyhája

Kigyulladt egy ikervári ház konyhája

Felhevült olaj okozott tüzet.

Háromszintes lakóépületben keletkezett tűz kedden este az ikervári Ifjúság utcában. A tetőtéri lakrész konyhájában felhevült az olaj, melynek lángjai átterjedtek a bútorra – számolt be a katasztrófavédelem.

A tűz keletkezésekor az ingatlanban egy ember tartózkodott, aki már azelőtt elhagyta az épületet, hogy a sárvári hivatásos és ikervári önkéntes tűzoltók kiérkeztek volna. Az egységek áramtalanították a házat, puttonyfecskendő segítségével eloltották a tüzet, majd átszellőztették a füsttel telítődött ingatlant.

Fotó: Paor-Smolcz András tű. százados/Sárvár HTP

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.