km/óra
  2024.05.21., kedd  •  Konstantin napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Kétnapos munkabeszüntetést hirdet a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete

Kétnapos munkabeszüntetést hirdet a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete

Március 16-án és 17-én sztrájkot hirdet a PDSZ, a szülőket arra kérik, ezeken a napokon ne vigyék iskolába a gyermekeiket.

"A kormány érdemben semmilyen követelésre nem reagált, ezért a PDSZ és a PSZ meghirdették a következő sztrájknapokat – a közoktatásban ÉS a szakképzésben egyaránt. Kérjük a munkavállalókat, ezeken a napokon szüntessék be a munkát, kérjük a bennünket támogató szülőket, lehetőség szerint tartsák otthon gyermekeiket, kérjük a támogatóinkat, intézményeik környékén ezeken a napokon szervezzenek élőláncot!

2023. március 16: a határozatlan időre szóló sztrájk kezdetének évfordulója.A PDSZ és a PSZ ezért 2023. március 16-17-ére hirdeti meg a gördülő sztrájk keretén belül a következő sztrájknapokat. Azt kérjük, hogy e két napon

a szülők ne küldjék be a gyerekeiket azokba az intézményekbe, ahol munkabeszüntetést szerveznek. Kérjük a támogatókat, a munkabeszüntetésekben részt vevő intézmények köré vonjanak élőláncokat! Tegyük láthatóvá, hogy mit akarunk!" - olvasható a nedolgozzingyen.hu-n.

Fotó:PDSZ/Facebook

 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak