km/óra
  2024.04.19., péntek  •  Emma napja
Két pályázat érkezett a 11-es huszár úti laktanya egy részére

Két pályázat érkezett a 11-es huszár úti laktanya egy részére

A zalaegerszegi KOZMA Épületgépészeti kivitelező és Szolgáltató Kft. és a szombathelyi VASI INTER-OPUS Kft. jelezte, hogy megvenné a 11-es huszár úti laktanya egy részét. Licit fog dönteni a két pályázó között, olvasható az ugytudjuk-hu-n.

 

Mint azt mi is megírtuk, az októberi szombathelyi közgyűlés tárgyalta a 11-es Huszárlaktanya hátsó, Lovas utcai területének eladási feltételeit. A közgyűlés akkor úgy határozott, hogy netto 660 millió forintért hirdeti meg licit eljárásban a telket. 


A város honlapján közzétett nyilvános dokumentumokból kiderül, hogy a november 28. határidőig két pályázó jelezte vételi szándékát. Az egyik a zalaegerszegi KOZMA Épületgépészeti kivitelező és Szolgáltató Kft., a másik pedig a szombathelyi VASI INTER-OPUS Kft, írja a portál.


A beérkezett pályázatokat december 5-én a Gazdasági és Jogi Bizottság fogja tárgyalni. Ezután licit eljáráson derült ki, hogy melyik cég kínál több pénzt az ingatlanért. Természetesen a magasabb árat ajánló viheti a területet.

 

Fotó: archív/Nagy Jácint

kapcsolódó cikkek
Eladó a huszárlaktanya egy része
Eladó a huszárlaktanya egy része
Újabb ingatlanokat értékesít az önkormányzat – erről döntöttek a képviselők. Az északi iparterületen újabb 17 hektárt írnak ki értékesítésre, a volt huszárlaktanya B részének (a Söptei és Lovas út felé eső rész) eladásáról viszont komoly vita bontakozott ki.
kapcsolódó cikkek
Eladó a huszárlaktanya egy része
Eladó a huszárlaktanya egy része
Újabb ingatlanokat értékesít az önkormányzat – erről döntöttek a képviselők. Az északi iparterületen újabb 17 hektárt írnak ki értékesítésre, a volt huszárlaktanya B részének (a Söptei és Lovas út felé eső rész) eladásáról viszont komoly vita bontakozott ki.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Spártaiaktól pezsgett Szombathely – Íme a Spartan Race eredményei!
Szombaton Szombathelyre érkezett a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata, a Spartan Race. Reggel 8 és este 6 óra között több ezer magyar és nemzetközi versenyző száll harcba öt kategóriában, és már rögtön az elsőnél van miért büszkének lennünk: a szombathelyi Kívés Bendegúz dobogóra állhatott.
Áprilisi nyárra téli zimankó: kifehéredett a Kőszegi-hegység csúcsa
Kifehéredett az Írottkő kedden délelőtt: az Astromet Facebook-oldal élő videóban jelentkezett be a Kőszegi-hegységből, jég- és hódara, illetve hó hullott a nulla fok körüli hőmérsékleten.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.
legfrissebbek
Kosárlabda: a harmadik Honvéd elleni mérkőzést is nagyon simán húzta be, így söpréssel jutott elődöntőbe a Falco! (képgalériával)
A szombathelyi sárga-feketék 94-60-ra diadalmaskodtak és lezárták a budapestiek elleni negyeddöntős párharcukat.
Minden eddiginél több alkotást neveztek a Savaria Filmszemlére
Tizenegyedik alkalommal rendezik meg április 24. és 26. között a Savaria Filmszemlét, amelyre minden eddiginél több, csaknem kétszáz művet neveztek a Kárpát-medencében és távolabbi országok magyar közösségeiben élő filmes alkotók - közölte az MTI-vel a Savaria Filmakadémia Egyesület elnöke.
Fidesz kampánynyitó: Brüsszel az új Moszkva
A Fidesz Választási Manifesztummal rúgta be a választási kampányát. A Millenárison tartott pénteki kampánynyitón csak hárman szólaltak fel: Szijjártó Péter külügyminiszter, Deutsch Tamás EP-listavezető és Orbán Viktor miniszterelnök.
Huszonöt éves a közgazdász képzés Szombathelyen
Huszonöt éve indult el az akkori Berzsenyi Dániel Főiskolán a közgazdász képzés, ma pedig már az ELTE Savaria Egyetemi Központ Társadalomtudományi Karához tartozó Közgazdaságtudományi Intézetben négy alap- és egy mesterszakon 230 diák tanul, amit egy igazi sikertörténetnek tartanak az intézményben. A jubileumra emlékeztek ma, volt és jelenlegi hallgatókkal, oktatókkal, vezetőkkel.
Programajánló – Szombathely: táncbajnokság, művészet és kiállítás, virágköltemények
Az április 20-21-ei hétvégén sem kell unatkozniuk a Szombathelyen élőknek, többféle programlehetőséget kínálnak a szervezők. A jövő hét is tartogat érdekességeket.