km/óra
  2024.06.16., vasárnap  •  Jusztin napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Kanyarban, záróvonal ellenére kamiont előző Audi miatt csapódott fák közé egy Ford a 87-esen

Kanyarban, záróvonal ellenére kamiont előző Audi miatt csapódott fák közé egy Ford a 87-esen

A vétlen sofőr a három rossz közül a valószínűsíthetően legkisebbet választotta, de fák közé sodródott. A sofőr túlélte a balesetet, amit az okozó nem tudhatott, hiszen megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

 

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a 87-es főúton, Vasszécseny és Csempeszkopács között, pénteken délután, írja a 112Press. A szemtanúk elmondása alapján egy Kám irányába tartó sötét színű, új típusú magyar rendszámmal felszerelt Audi gépkocsi a jobbra ívelő kanyarban, záróvonal ellenére egy kamion előzésébe kezdett.  A szabálytalan sofőr autója már a kamion mellett haladt, amikor a kanyarban szemből érkezett a Szombathely felé tartó, szabályosan közlekedő Ford.


- Már vártam a csattanást, úgy látszott, hogy nem lehet elkerülni a balesetet - mondta kérdésükre az egyik szemtanú. A vétlen szerencséjére többen is megálltak és megvárták a rendőröket is.


A csattanás elmaradása kizárólag a Fordot vezető nőnek köszönhető, aki villámgyorsan felmérte a helyzetet és a töltés szélén haladás mellett döntött, a kamionnal, vagy az Audival való frontális ütközés helyett. A Ford azonban lesodródott a töltésen és fának ütközött, ami ettől kidőlt.


A biztonsági övét használó sofőr sérülés nélkül ki tudott szállni az autóból. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit és keresi a sötét színű Audi vezetőjét. Az elmondások alapján biztosan észlelnie kellett a szemből érkező és miatta az útról lehajtó gépkocsit.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press

címkék
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.