km/óra
  2024.02.28., szerda  •  Ákos, Bátor napja
Kanyarban, esőben előző Ford sodródott Citroennek Sorokpolány közelében

Kanyarban, esőben előző Ford sodródott Citroennek Sorokpolány közelében

Terepjárót előzött egy erősen jobbra ívelő kanyarban, kereszteződésnél, zuhogó esőben egy Ford vezetője vasárnap délután Sorokpolány közelében. Az autó vezetője elvesztette uralmát a járműve felett és a szemből érkező Citroennek ütközött, írja a 112press.hu.

A tudósítás szerint "Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt vasárnap délután Sorokpolány és Rábahídvég között.

Egy Sorokpolány irányába tartó Range Rovert előzött meg jobbra ívelő kanyarban, esőben és kereszteződésnél egy Ford személyautó. Az előzés végén azonban a sofőr elvesztette az uralmát a járműve felett.

Beszitált a kocsi és átsodródtam a szemközti sávba. Nagyot hibáztam, elnézést kérek érte. A sebességem is nagyobb volt a kelleténél - mondta el a 112Press-nek a Fordot vezető fiatalember.

A Rábahídvég felé tartó Citroen vezetőjének sokat köszönhet a baleset okozója, de a megelőzött terepjáró vezetője is

-Jobbra kormányoztam az autót, de így is nekiütközött az autóm oldalának, A nyomokat látva még most sem értem, hogyan tudtam visszatérni az úttestre az árokpartról. van ott egy betonáteresz is, ha csak pár centivel arrébb van a kerék, akkor menthetetlenül beborolunk a mély mederbe - elevenítette fel a vétlen sofőr.

-A 12 éves lányom a hátam mögött ült, bekötve. Ő megsérült, a mentők kórházba szállították. Az autó 18 éves, de tavaly megcsináltattam a küszöböt a műszaki előtt. Ahogy elnézem, sokat számított. Ez volt az utolsó útja a kocsinak, de megvédett minket. Most a legfontosabb, hogy a lányomnak ne legyen semmi baja. Nagyon felelőtlen volt a baleset okozója.

A megelőzött terepjáróban egy család ült, két gyerekkel, közülük a legfiatalabb két hónapos. Az autót vezető férfi nagyon feldúlt állapotba került a baleset után. Videónkban meghallgatható az ő véleménye is az esetről."

(Fotó: Tánczos Mihály)

 

Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
tematikus oldalak
legfrissebbek
Időseknek és fogyatékkal élőknek segít 10 ezer forinttal az önkormányzat
Valamennyi nyugdíjasnak és valamennyi egészségkárosodás okán ellátásban részesülőnek tízezer forintos segítséget nyújt idén az önkormányzat Szombathelyen. Erről is tárgyalnak a képviselők a közgyűlésen.
Csató Kata: A bábművészet sokkal több, mint illúzióteremtés
Csató Kata bábművész, bábrendező júliustól tölti be a Mesebolt Bábszínház igazgatói posztját. Szombathelyi terveiről, céljairól beszélgettünk.
Csütörtökön ismét összeülnek a képviselők
Megalkotják a város idei költségvetését, várhatóan elfogadják a 16 éven aluli szombathelyiek ingyenes utazásáról szóló javaslatot, továbbá döntenek a nyugdíjasok és egészségkárosodás miatt juttatásra jogosultak egyszeri, tízezer forintos támogatásáról. A februári közgyűlésen 11 napirendi pontot nyilvánosan, kettőt zárt ajtók mögött tárgyalnak a képviselők. A csütörtökön 9 órakor kezdődő testületi ülést élőben követhetik honlapunkon frissülő cikkünkben, a Szombathelyi Televízió műsorán és Facebook-oldalán.
Gőzerővel épül a Barátság utcai parkoló
Ha minden jól alakul, március 20. környékére el is készül.
Előzésben lévő WV perdített sorompónak egy kanyarodó Mercedest Szombathely határában
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 86-os főúton, Szombathely határában, a BPW kamion alkatrészeket árusító boltja előtt - írja a 112press.