km/óra
  2024.07.25., csütörtök  •  Kristóf, Jakab napja
Kanyarban, esőben előző Ford sodródott Citroennek Sorokpolány közelében

Kanyarban, esőben előző Ford sodródott Citroennek Sorokpolány közelében

Terepjárót előzött egy erősen jobbra ívelő kanyarban, kereszteződésnél, zuhogó esőben egy Ford vezetője vasárnap délután Sorokpolány közelében. Az autó vezetője elvesztette uralmát a járműve felett és a szemből érkező Citroennek ütközött, írja a 112press.hu.

A tudósítás szerint "Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt vasárnap délután Sorokpolány és Rábahídvég között.

Egy Sorokpolány irányába tartó Range Rovert előzött meg jobbra ívelő kanyarban, esőben és kereszteződésnél egy Ford személyautó. Az előzés végén azonban a sofőr elvesztette az uralmát a járműve felett.

Beszitált a kocsi és átsodródtam a szemközti sávba. Nagyot hibáztam, elnézést kérek érte. A sebességem is nagyobb volt a kelleténél - mondta el a 112Press-nek a Fordot vezető fiatalember.

A Rábahídvég felé tartó Citroen vezetőjének sokat köszönhet a baleset okozója, de a megelőzött terepjáró vezetője is

-Jobbra kormányoztam az autót, de így is nekiütközött az autóm oldalának, A nyomokat látva még most sem értem, hogyan tudtam visszatérni az úttestre az árokpartról. van ott egy betonáteresz is, ha csak pár centivel arrébb van a kerék, akkor menthetetlenül beborolunk a mély mederbe - elevenítette fel a vétlen sofőr.

-A 12 éves lányom a hátam mögött ült, bekötve. Ő megsérült, a mentők kórházba szállították. Az autó 18 éves, de tavaly megcsináltattam a küszöböt a műszaki előtt. Ahogy elnézem, sokat számított. Ez volt az utolsó útja a kocsinak, de megvédett minket. Most a legfontosabb, hogy a lányomnak ne legyen semmi baja. Nagyon felelőtlen volt a baleset okozója.

A megelőzött terepjáróban egy család ült, két gyerekkel, közülük a legfiatalabb két hónapos. Az autót vezető férfi nagyon feldúlt állapotba került a baleset után. Videónkban meghallgatható az ő véleménye is az esetről."

(Fotó: Tánczos Mihály)

 

Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Embert gázolt a celldömölki vonat
Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – közölte a Mávinform kedd reggel Facebook-oldalán.
Hámori Luca: Akárhogy is alakul az olimpia, az már mindig ott lesz nekem, hogy én vagyok az első magyar női bokszoló
A fiatal kőszegi bokszoló valóra váltotta gyerekkori álmát és ezzel sporttörténelmet is írt. Ennek apropóján készített interjút a Telex a 23 éves kőszegi ökölvívóval, aki 10 éves korában kezdett bokszolni bátyja és édesapja hatására, akik már akkor látták, hogy van hozzá érzéke.
Nem tudták újraéleszteni a hőségben a Rohonci úton összeesett asszonyt
A szombathelyi Rohonci út egyik tízemeletes társasháza előtt esett össze egy asszony pénteken nem sokkal dél előtt. A nő keringése leállt, 50 percig küzdöttek a mentők az életéért, sikertelenül.
A Szeged igazolta le az Illés Akadémia tehetségét
Takács-Földes Olivér alapembere volt a Vas vármegyei bajnokságot nyert csapatnak, próbajátékon győzte meg az NB II-es Tisza-partiak stábját, hogy érdemes szerződtetni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.