km/óra
  2024.06.20., csütörtök  •  Rafael napja
Kamilla és Patrik Szombathely legifjabb ikerpárja

Kamilla és Patrik Szombathely legifjabb ikerpárja

Íme a legfrissebb anyakönyvi hírek Szombathelyről: velük gazdagodtunk és tőlük búcsúzunk.

SZÜLETÉS:

Inzsöl Tamás és Vajda Dóra leánya: Rebeka, Horváth Tibor és Viszket Viktória fia: Ádin, Salamon Richárd és Szilasi Viktória leánya: Maja, Geröly Gábor és Kondorosi Ágnes fia: Márton, Horváth Sándor és Gáspár Nikoletta fia: Matteó, Bogdán Szabolcs és Baráth Ramóna fia: Szabolcs, Gróf Mihály és Krizmanich Rita fia: Ábel, Süle Balázs és Benkő Veronika leánya: Zora, Szücs Tamás és Pintér Katalin fia: Barnabás, Mozsár Bálint József és Németh Martina leánya: Emília, Csik Zoltán és Nagy Tünde Eszter fia: Levente Zoltán, Demeter Gábor és Varga Dóra Annamária leánya: Hanna Róza, Horváth Bence és Berkes Vanessza Krisztina leánya: Elina, Papp Attila József és Somogyi Dóra leánya: Gabriella, Baranyai Máté és Dömötör Anett leánya: Kamilla és fia: Patrik (ikrek), Kövesi Erik és Lőrincz Katalin fia: Kende, Horváth Gábor és Müller Zsófia fia: Gábor, Baranyai Nándor és Hódossi Tünde fia: Nolen, Baranyai Dávid és Miletits Szimonetta leánya: Csenge, Pungor Szabolcs és Mayer Dóra fia: Miron, dr. Kiss Tamás és dr. Tóth Anna Judit fia: Benedek, Biró Zoltán és Kolics Fanni Katalin leánya: Emma Gréta

 

HÁZASSÁG:

Németh Balázs és Rotter Krisztina, Auguszt Ármin János és Tóth Evelin Magdolna, Nagy Márk és Horváth Georgina, Zámbó Csaba János és Déri Bernadette 

 

HALÁLESET:

Vass Zoltánné Horváth Magdolna, Szakonyi József, Csöndör László, Dancs István József, Rónai Andrásné Payka Éva, Köves Péter, Kiss György József, Szalai Istvánné Bokor Mária Edit, Sirhuber Imre Károly, dr. Zágon Ferenc József, Bősze Árpád Gábor, Porpácziné Hermán Éva Mária, Gábli Márton Zoltánné Sinkó Gyöngyi, Juhász Gyuláné Molnár Ibolya Rozália, Süle Sándor

Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Záporok és jégeső miatt adtak ki riasztást vármegyénkre is
Öt megyére adott ki figyelmeztetés zivatarok miatt szombaton a HungaroMet. Az előrejelzés szerint késő délutántól záporok alakulhatnak ki Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyében. Vasárnap pedig az északkeleti, keleti megyékben alakulhatnak ki zivatarok.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Bloomsday 2024: az itt és most ünnepe
30. alkalommal ünnepli Szombathely városa, hogy James Joyce Ulyssesének főhősét, Leopold Bloomot szombathelyi származásúként írta bele a világirodalomba. Az idei, háromnapossá bővült ír–magyar fesztivál, a Bloomsday első napján már nyilvánvalóvá vált, hogy városunk minden idők legszínesebb kortárs művészeti fesztiválja vette kezdetét, melyen a magaskultúra és könnyedebb szórakozás egyaránt képviselteti magát.
Sorsolás: gazdára talált nyereményjátékunk fődíja, a FIAT kabrió
Közjegyző jelenlétében kedden délelőtt megtörtént a májusban indult nyereményjátékunk sorsolása és gazdára talált a FIAT 500-as kabrió.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.