km/óra
  2024.05.18., szombat  •  Erik, Alexandra napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Jákon a hajánál fogva húzta a feleségét egy férfi az utcán

Jákon a hajánál fogva húzta a feleségét egy férfi az utcán

Egy férfi 2023 júliusában Jákon, az utcán féltékenységéből bántalmazta a feleségét. A vád szerint a nőt többször megütötte, a ruhájánál fogva a földön húzta, majd a házuk ajtaját is berúgta.

A Szombathelyi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat a férfival szemben. Mint írják, a vádlott kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.


A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.  

Illusztráció: pixabay.com
 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Szándékosan ütött el két embert egy férfi, őrizetbe vették
Több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt őrizetbe vette a rendőrség azt a 25 éves férfit, aki szándékosan ütött el az autójával két embert Pécs belvárosában - közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.
Határtalan hazaszeretet képekbe vetítve – Biczó Antal műveiből nyílt kiállítás
Biczó Antal képzőművész vasi és a zalai tájak ihlette komputergrafikáiból május 17-én nyílt kiállítás Vasszécsenyben, a Pungor Ernő Művelődési Házban.
Emlékezzünk II. János Pál pápára
Wadowicében, 1920. május 18-án született Szent II. János Pál pápa (latinul: Ioannes Paulus PP. II; olaszul: Giovanni Paolo II; lengyelül: Jan Paweł II; eredetileg: Karol Józef Wojtyła, elhunyt: Róma, 2005. április 2.) a katolikus egyház feje 1978-tól haláláig, írja a Paprikablog.
Napsütés, gomolyfelhőkkel
Reggel ugyan még lehetnek felhős, párás tájak, sőt a tegnapi csapadék után ködfoltok is előfordulnak, de ezek gyorsan megszűnnek, és sok napsütés várható gomolyfelhőkkel, írja előrejelzésében a HungaroMet Nonprofit Zrt.
Szolnok-Falco: botrányos beszólás miatt tiltakozik az Autisták Országos Szövetsége
Komoly problémára hívja fel a figyelmet az Autisták Országos Szövetsége, mely hivatalos levelet is írt a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének, valamint a Szolnoki Olajbányász Kosárlabda Klubnak a május 14-i meccsen történtek miatt.