km/óra
  2023.06.02., péntek  •  Kármen, Anita napja
Sárga Zebra
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.

 

SZÜLETÉS: 


Galambos Mátyás és Debreczeni Luca Dóra leánya: Adél, Szabó Szilárd és Kovács-Veres Katalin leánya: Lili, Cserkuti Ádám és Váczi Viktória leánya: Panna, Vámos Roland és Török Dóra fia: Áron, Szijártó Győző és Kiss Mercédesz leánya: Lora Anna, Kovács Péter és Kámán Júlia fia: Levente, Vajda Márió és Németh Vivien fia: Levente, Nagy Szabolcs és Fáncsi Gréta leánya: Luca, Mészáros Péter és Szabó Viktória Klára leánya: Rebeka, Jákfalvi Benjámin és Varga Dóra fia: Áden, Horváth Zoltán Imre és Németh Anna leánya: Maja, Szekér Szilveszter és Tüskés Veronika leánya: Szófia, Taliszter Krisztián és Németh Virág leánya: Janka Léda, Tóth Csaba Lajos és Szendrei Ivett leánya: Mira, Bodorkós Attila János és Geröly Krisztina leánya: Emili, Kántor Dávid és Schmidt Anita leánya: Linett, Pék János és Horváth Rita leánya Kornélia Rita, Gálosi Tibor és Molnár Vivien Evelin fia: Vilmos, Komáromi László és Szabó Rozália fia: Zétény Patrik, Sárközi Dániel és Szakács Bettina fia: Damír, Csóka Ferenc és Kacsics Viktória fia: Botond, Baranyai György és Dornfeld Nikoletta Anna fia: Benett, Tóth Krisztofer Gábor és Kovács Veronika Éva fia: Gábriel Noel, Derhán Bálint és Vereknyeiová Rozália leánya: Emília, Gál Roland és Szabó Ramóna leánya: Bella Róza, Lohonya Imre László és Horváth Ramóna fia: Bercel Ciprián, Radanovits Norbert és Reindl Adrienn fia: Milán


HÁZASSÁG: 


Harsányi László és Fazekas Renáta, Horváth Ádám és Szabó Annamária, Buday Krisztián és Nagy Andrea


HALÁLESET:


Szilvágyi Sándorné Felbert Mária, Varga Ildikó, Szakály Benig Márton, Figder Elemér, Hajmás Ferencné Antal Mária Zsófia, Helyes Tivadarné Horváth Rozália, Dakó Ernő, Darvas Vilmosné Farkas Margit Irén, Huszár László, Toldi Norbert, Farkas Béla, Szelle Ferencné Polgár Erzsébet Mária, Krepfl Mihályné Sákovics Katalin,Kiss Vilmosné Ambrus Ilona, Bakos József, Kontics Ferenc, Kalmár László, Odonics József, Nagy Ferenc, Zakits Jenő István, Gál Frigyes, Simon Istvánné Németh Gabriella Mária, Horváth Ferenc, Krutzler Károly, Pomper Zoltán, Volper Istvánné Tóth Rozália, Kovács Péter Pálné Fábsics Brigitta, Horváth Mihályné Németh Mária, Bognárné Liszt Júlia, Treiber István, Vörös Lászlóné Gángó Rozália, Góth Gyula, Kalmár István, Soós Győzőné Vajda Mária

Savaria Fórum 32. évfolyam 19. szám - 2023.05.26.
Savaria Fórum 32. évfolyam 19. szám - 2023.05.26.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: drámai végjáték után bajnok a Haladás, a Király SE az ezüstérmes, a harmadik helyet a Répcelak szerezte meg
A Szarvaskend és a Rábapaty is idegenbeli sikerrel zárta a szezont, a Vasvár, a Celldömölk, valamint a Szentgotthárd pedig hazai környezetben diadalmaskodott.
Relax az arborétumban: ÖkoPlusz Fesztivál másodszor
Második alkalommal rendezték meg a Kámoni Arborétum Látogatóközpontjában és a Kámoni Fiókkönyvtárban az ÖkoPlusz Fesztivált: a pénteken kezdődő fesztivál kiemelt napján, szombaton látogattunk ki az arborétumba – a környezettudatosság, a testi-lelki egészség köré épülő programok tartalmas kikapcsolódást nyújtottak a növénykert harmonikus környezetében.
Megyei II. osztály, északi csoport: bajnok lett az Újperint, döntetlennel zárult a Lukácsháza-Gencsapáti rangadó, zsinórban harmadszor nyert a Kemenesalja
A Szeleste a mérkőzést keretbe foglalva győzte le a Bozsokot, de az Uraiújfalu, a Sé, valamint a Spari is hazai környezetben gyűjtötte be a három bajnoki pontot.
Kosárlabda: az aranycsata ötödik mérkőzésén is hazai győzelem született, zsinórban negyedszer bajnok a Falco!
A szombathelyiek végig koncentráltan, magabiztosan, magas színvonalon kosárlabdázva 84-68-ra verték az Albát, így 2008, 2019, 2021 és 2022 után újabb bajnoki címet ünnepelhetnek.
Nem látta a szemből érkező Volvót a Suzuki vezetője
Pillanatnyi figyelmetlenség vezetett balesethez Szombathelyen. Az okozó nem tudja megmagyarázni magának sem, hogy mi történt az ütközés előtti másodpercben - írja a 112press.
legfrissebbek
Folytatódik a Szent Márton utcai csomópont teljes körű felújítása
Menetrend szerint folytatódik a Szent Márton utcai csomópont teljes körű felújítása. A gázművek június 5. hétfőtől várhatóan június 20-ig a Vörösmarty utca északi végén található gázvezeték rekonstrukcióját végzik.
Három autó ütközött össze Szombathely és Ják között
Egy balra kanyarodni szándékozó jármű vezetője erősen fékezett, emiatt a mögötte érkezőknek is bele kellett taposnia a fékbe. Először a sorban harmadik autónak koccant egy jármű, amibe ezután belehajtott egy másik - írja a 112press.
Gyerekeket kényszerített szexuális cselekményekre egy 43 éves férfi
"Intézetis" kisfiúkat csalt otthonába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal és pénzzel honorálta szexuális igényeinek kielégítését a gyanú szerint a 43 éves férfi, akit a Pest vármegyei rendőrök fogtak el az Érdi Rendőrkapitányság munkatársainak segítségével.
Civil összefogásból valósul meg a belvárosi levendulás
A Szombathelyi Belvárosért Egyesület június 2-án és 3-án levendulatelepítést végez a Mártírok terén. A civil kezdeményezés magánadakozásokból gyűjtötte össze a szükséges összeget ahhoz, hogy a Fő tértől alig pár méterre lévő tér megszépüljön, és újabb turistalátványosságot kínáljon a városba érkezőknek.
Szexet ajánlott egy apácának és egy kiskorúnak Budaörsön
Vádat emelt a Budaörsi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki tavaly májusban szexet ajánlott egy apácának, novemberben pedig egy kiskorút próbált rávenni közösülésre Budaörsön - tudatta a Pest Vármegyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.