km/óra
  2021.01.27., szerda  •  Angelika napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 


Rozmán Patrik és Hermán Alíz fia: Benett, Gyulovics Péter és Krem Kitti fia: Dániel, Máté Zsolt és Lendvai Luca Regina fia: Zsombor, Németh Márton és Gőcze Ivett leánya: Sára, Marics Tamás és Barabás Fruzsina fia: Miklós, Bönditz István és Skrabut Ingrid leánya: Tamara, Horváth Ádám és Tóth Petra fia: Ádám, Horváth Károly és Hencz Alexandra Barbara fia: Károly Matteó, Csipkés Alex Tibor és Tóth Kitti fia: Brájen, Koltay Miklós és Flóra Tünde leánya: Anna, Kovács Alex és Molnár Mónika fia: Alex Róbert, Puskás Balázs és Sándor Martina Zsanett leánya: Nina Lara, Ramocsa István és Horváth Klaudia leánya: Zejnep Dézi, Hegedüs Marcell Márk és Radics Brigitta leánya: Léna, Károlyi Krisztián Zoltán és Veiszmandl Eszter fia: Krisztián, Hegyi Zoltán és Böröndy Edit fia: Vince, Berta Miklós és Sipos Kitti fia: Nimród, Horváth István és Schwahofer Zsófia leánya: Léna, Győri László Attila és Kiss Diána Katalin fia: Ármin, Tóth László és Polgár Enikő leánya: Rozina, Bedő János Attila és Firisz Mária leánya: Hanna, Varga Krisztián és Benkő Judit fia: Botond, Tóth Ádám és Letenyei Katalin Orsolya leánya: Boglárka, Pásztor Márk és Varga Anett fia: Lóránt, Szabó Zoltán és Filátz Andrea Mária leánya: Dorina, Busa Gergely és Gosztom Martina leánya: Panka Sára, Takács Péter és Offenmüller Manuéla leánya: Karolina, Csonka Imre Péter és Benkő Szabina fia: Dominik, Simon Ádám és Kondor Tíria leánya: Boglárka, Beke Tamás és Németh Eszter fia: Márton, Solymári Balázs és Ábrahám Melinda leánya: Luca, Csilléry Balázs Péter és Harangozó Ivett fia: Bence Benjamin, Sárközi Adrián és Kalmár Nikolett fia: Matteó, Pataky Tamás és Cserkuti Szilvia leánya: Helga Terézia, Biber Roland László és Horváth Dorina leánya: Miléna, Klópusz Márton és Marton Dalma Annabella leánya: Emili, Bognár László és Lökkös Dóra leánya: Lia, Tóth Szabolcs és Ujhelyi Beatrix fia: Zente, Kiss Tamás és Varga Barbara leánya: Flóra, Orosházi Gyula és Holdosi Nóra fia: Félix, Budai Tibor és Szabó Szandra Ildikó leánya: Jamina

 

HÁZASSÁG: 


Tóth András és Knapecz Kata, Szász Gábor és Kurucz Lilla Diána, Nagy Roland és Varga Zsuzsanna, Laurenczi Tibor Krisztián és Baán Linda, Horváth Bence és Berkes Vanessza Krisztina

 

HALÁLESET: 


Barasits Péter, Takács Péter, Csorba Gyuláné Horváth Zsuzsanna, Sebestyén Zoltánné Rejzinger Éva Terézia, Novák Kálmánné Németh Ilona, Horváth Imréné Joó Vilma, Hajdu Imre László, Mosonyi Péter Pál, Lócsi János, Varga Dezső, Rózsás József, Kirchmajer Jánosné Varga Erzsébet, Csiza Gizella, Dr. Csekné Deák Erzsébet, Horváth Józsefné Móricz Klára, Dr. Giczy Mária Sarolta, Németh Imre, Katafay József, Dvorák István László, Nagy Károly, Menyhárt Ferenc, Koller Terézia,  Ráczné Lisztes Viktória, Scheiber Ottó Ferenc, Csóka Tamás, Imre Lászlóné Subsics Irén, Tóth András, Molnár Csaba István, Szőke József, Csontos Viktorné Haklits Johanna, Tóth Ferenc, Lechner Ferenc, Meiszner György, Kovács Ottó László, Németh József, Török Tibor, Szabó Aurélné Pinczker Mária, Csizmadia István, Horváth István, Gyurák Pál, Kiss Paula, Molnár János, Kustos Istvánné Sinkovics Ilona

Savaria Fórum 30. évfolyam 2. szám - 2021.01.22.
Savaria Fórum 30. évfolyam 2. szám - 2021.01.22.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
150 új munkahely az 500 mellé: 45 millió euróból készül el az EO bevásárlóközpont új része Felsőőrött
A Rutter Immobilien Gmbh 45 millió eurós befektetéssel új bevásárlóközpontot épít Felsőőrött (Oberwart) az EO mellé, írja a meinbezirk.at.
Február 8-tól kezdhet lazítani Ausztria, a vendéglátás és turizmus újranyitásáról február közepén döntenek
Sajtótájékoztatón jelentette be az osztrák kormány, hogy a december végén elrendelt zárást február 7-ig meghosszabbítja. Emellett az új vírusvariáns gyors terjedése miatt január 25-től elrendelte az FFP2-es maszkok viselését a kereskedelemben és a tömegközlekedésben, a védőtávolságot pedig 1-ről 2 méterre emelték.
Ausztria: hírügynökségi információk szerint február 7-ig marad a lezárás, a vendéglátás és a turizmus február végén indul újra
Az APA hírügynökség szombat késő este közzétett információi szerint február 7-ig meghosszabbítják az koronavírus-járvány miatt december végén elrendelt lezárás szabályait. A kormány vasárnap hivatalosan vasárnap jelenti be a döntéseket. 
Koronavírus-járvány Ausztria: vasárnap jelenti be a kormány az új intézkedéseket
Ausztriában a tartományi vezetők után a szakértők is egyetértettek abban, hogy a decemberi zárás intézkedéseit meg kell hosszabbítani, így elképzelhető, nem lesz lazítás január 24-től. Döntés és hivatalos bejelentés vasárnap várható
Ausztriában botrány robbant ki az oltási sorrend be nem tartása miatt
Botrány robbant ki Ausztiában a koronavírus elleni oltások beadása körül, Sebastian Kurz kancellár a Kronen Zeitung című osztrák lapnak nyilatkozva szerdán megengedhetetlennek nevezte, hogy polgármesterek és feleségeik, illetve helyi prominens személyiségek soron kívül jutottak hozzá a vakcinához.
legfrissebbek
Bezárták az ausztriai edzőtábort, hazatért a magyar cselgáncsválogatott
Idő előtt hazakényszerült az ausztriai nemzetközi edzőtáborból a magyar cselgáncsválogatott.
Magabiztos Falco-győzelem az Alba elleni rangadón
A rendkívül hullámzó találkozón a Falco bizonyult kiegyensúlyozottabbnak és stabilabbnak, ez pedig győzelmet ért Forray Gábor együttese ellen.
Kaliforniában felfüggesztették a karantént
Kalifornia államban felfüggesztették a koronavírus-járvány miatt december elején bevezetett karantént - közölte Gavin Newsom kormányzó.
Kásler: az angliai mutáció ellen is hatékony készítményt engedélyeztek Magyarországon
Engedélyeztek Magyarországon egy, a koronavírus új típusú, angliai mutációja ellen is hatékony készítményt - jelentette be Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere kedden a Facebook-oldalán. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az MTI-vel azt közölte: az egyik leghatékonyabb Covid-ellenes hatóanyag első szállítmánya szerdán érkezik.
Továbbra is az FC Barcelona a leggazdagabb futballklub
A koronavírus-járvány miatti bevételkiesések ellenére továbbra is az FC Barcelona vezeti a leggazdagabb futballklubok listáját a Real Madrid és a Bayern München előtt.