km/óra
  2022.06.25., szombat  •  Vilmos napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 


Kliment Sándor és Musa Andrea fia: Zénó, Tompa Attila és Horváth Iringó Anita leánya: Iringó, Veidinger Roland és Bársony Alexandra leánya: Csenge, Márton László és Varga Petra leánya: Bíborka, Pál Miklós és Sebestyén Éva fia: Marcell, Nagy Viktor és Dusa Zsuzsanna fia: Alex, Horváth Szabolcs Gyula és Horváth Nikoletta fia: Zoárd, Gál Krisztián és Varga Dóra leánya: Szofi, Polgári Dániel és Nagy Bettina fia: Áron, Horváth Ádám és Vágner Erzsébet leánya: Gabriella, Pnishi Leutrim és Kabashi Arjete leánya: Liana, Fichtacher András Károly és Mile Anita fia: Dániel Károly, Bogdán János György és Horváth Patrícia leánya: Milla, Horváth Balázs és Domján Nikoletta fia: Zalán, Szendrői Gábor és Szakály Nikoletta fia: Áron, Tóth Gábor és Kardos Bernadett leánya: Angelina, Nagy László Péter és Darabos Réka Lídia fia: Nimród Megyer, Farkas Gábor és Török Eszter fia: Gábor, Döbrente László és Dobány Dalma, Beke Dániel István és Horváth Annamária leánya: Zorka Johanna, Zsiga Norbert és Fehér Anna fia: Máté, Schatzl Szabolcs János és Banka Renáta leánya: Izabella Anna, Pungor Péter és Bönöck Diána leánya: Maja Mária, Papp Endre és Dr. Rajnai Ildikó fia: Gergely Márton, Kollarits Zsolt és Szalai Gréta leánya: Borka


HÁZASSÁG: 


Biró Péter és Zelkó Ildikó, Sztehlo Tamás és Molnár Kata Franciska, Nárai István és Szegi Krisztina, Vörös Balázs és Tóth Tünde, Szabó Róbert és Farkas Noémi, Kovács András István és Török Linda

 


HALÁLESET:


Enzsöl Gyula, Fülöp Sándorné Vilics Erzsébet, Sós Károly Ferencné Pintér Erzsébet, Puskás Claudio, Jugovics Péter, Keszte János László, Kasper József Miklós, Barabás Endre, Hajdu Jánosné Gyarmati Ilona, Bödőcs Imréné Kiss Erzsébet, Sütő Józsefné Körmendi Margit, Komáromi Imréné Németh Ilona, Kovács Istvánné Kozics Ilona Gizella, Kántor László, Asbóth Tibor Ferencné Németh Gizella, Sárközi Róbert, Bodó Antalné Győrfi Ilona Katalin

Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Fergeteges koncertet adott a Kugler zenekar (képgaléria)
100 éve jelent meg James Joyce Ulysses című regénye, Szombathely kétnapos Bloomsday-jel ünnepelte az évfordulót június 16-án és 17-én. A kortárs képzőművészeti kavalkád bővelkedett koncertekben, kiállításokban, alkotói performanszokban és gasztro-élményekben.
Szikora Róbert és az R-Go adott koncertet Szombathelyen (képgaléria)
A rajongók megtöltötték a Fő teret.
TFA-FCC Hungary-Szombathely tűzoltóverseny és koncertek a Fő téren
Szombathely Fő terén rendezik meg a TFA-FCC Hungary-Szombathely, az ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóversenyt a mai napon.
Felfüggesztették a Gothard iskola egyik tanárát
Ne öntse ki, inkább dobja a kontérbe!
Városszerte kilenc helyszínre helyeztek ki használt sütőolaj begyűjtésére szolgáló konténert. Szombathely 2021 márciusában csatlakozott a Cseppetsem! Programhoz. Akkor a város 18 óvodájába került gyűjtőedény, tavaly októberben pedig a Vásárcsarnok oldalához tették ki a vakítósárga konténert.
legfrissebbek
Montenegrói győzelem a magyar csoportban a férfi vízilabdatornán
A csoportgyőztesek a szerdai negyeddöntőbe jutottak, a második és harmadik helyezettek a nyolc közé kerülésért játszanak hétfőn, míg a negyedikek - Kanada visszalépése nyomán hárman - az alsóházban (13-15. hely) folytatják.
Hosszú: nagyon kedves volt nekem ez a világbajnokság
Szombati egyéni számban címvédőként negyedik lett 400 méter vegyesen. 
Meteorológiai szolgálat figyelmeztetéseket adott ki vasárnapra
A jövő héten már 38 fokos maximumokat is mérhetnek.
Rapport a hetedik meccsén kikapott 
Rapport Richárd hat döntetlen után hetedik mérkőzésén kikapott a sakkvilágbajnok-jelöltek nyolcfős madridi tornáján.
Franciaországban alkotmányba foglalnák a terhességmegszakítás jogát
A kormányszövetség és a NUPES együtt 296 képviselővel rendelkezik. A javaslat elfogadásához 289 szavazat szükséges, ami az abszolút többség.