km/óra
  2022.06.25., szombat  •  Vilmos napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS:


Tendli Zoltán László és Tóth Alexandra Edina fia: Zoltán, Lukács Krisztián és Hermán Nikoletta fia: Zalán, Nárai Imre Balázs és Ille Ramóna fia: Maxim Belián, Markó Dávid és Gacs Nóra Fanni fia: Soma, Czenki Csaba és Balogh Evelin leánya: Daniella, Weltler Gábor és Horváth Zsuzsanna leánya: Hanna, Pitzinger Lajos és Völfinger Elizabet leánya: Nazira, Böröcz Richárd István és Csábi Orsolya Alexandra leánya: Frida Nilla, Szelőczey Tamás és Németh Katalin leánya: Réka Fanni, Laki Dániel és Ambrus Valentina leánya: Léna, Pitzinger László és Kiss Angelina Beatrix leánya: Tícia, Kovács Richárd és Kálmán Bianka fia: Milán, Tolnai Roland és Ripszám Alexandra leánya: Mirella, Szabó Gergely és Beke Georgina fia: Olivér, Nagy Barnabás és Mészöly Fruzsina fia: Kende, Koroknai Péter és Horváth Ildikó Éva fia: Levente, Stipkovits Ferenc és Varga Katalin leánya: Lilla, László Krisztián és Polyák Kitti fia: Hunor Zente, Németh Csaba és Márfi Tímea Katalin fia: Dániel, Cser Dániel és Huszár Kitti leánya: Dorka, Kelemen Roland András és Pochron Bianka fia: Zénó, Garas István és Molnár Viktória fia: István Zsombor, Gömböcz Zoltán és Domján Anna fia: Jónás, Táncsics Dániel Tibor és Major Flóra fia: Benedek, Váradi Csaba és Farkas Alexandra Bianka leánya: Szofia, Gazdag János és Nagy Dóra fia: László Levente, Fendrik Adrián és Németh Diána fia: Botond, Bogdán Adrián és Horváth Nikoletta Zsuzsanna leánya: Tifani, Szászik Gábor és Dévai Orsolya Mileva leánya: Lia, Varga Martin és Tóth Zsófia fia: Martin Attila, Csóka Adrián István és Horváth Viktória leánya: Noémi és fia: Martin (ikrek), Illés Ferenc és Kiss Bettina leánya: Zsófia Anna, Sárközi Béla és Bangó Bianka fia: Ádám, Czakó Péter és Horváth Magdolna fia: Miron

 

HÁZASSÁG:


Kapronczai Edmond és Somorác Tünde, Tóth Krisztián és Finta Nikolett, Németh Ádám Tamás és Székely Orsolya Bíbor, Gál Krisztián Gyula és Dr. Hódi Cintia Stella, Szovák Roland Ferenc és Csányi Beáta, Bali Péter és Muresan Adriána, Bársony Zoltán és Óvári Kitti Tünde, Elekes Attila és Pataki Vivien, Dankovics Benjámin és Osorio Varriento Bárbara

 

HALÁLESET:


Varasdy Zoltán Györgyné Póczek Gabriella, Csik Gabriella Hahn Gabriella, Takács Kálmánné Mihalkó Rozália, dr. Zsohár Piroska, Németh Jenőné Mosolits Mária Márta, Békési Emil Károlyné Elek Mária, Baranyai Dezső, dr. Goda Imre, Baldauf Endre, Horváth Irma, Varga Lasjosné Guitman Ilona Margit, Nagy József, Farkas Vilmos, Horváth László, Virág Mihály

Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Fergeteges koncertet adott a Kugler zenekar (képgaléria)
100 éve jelent meg James Joyce Ulysses című regénye, Szombathely kétnapos Bloomsday-jel ünnepelte az évfordulót június 16-án és 17-én. A kortárs képzőművészeti kavalkád bővelkedett koncertekben, kiállításokban, alkotói performanszokban és gasztro-élményekben.
Szikora Róbert és az R-Go adott koncertet Szombathelyen (képgaléria)
A rajongók megtöltötték a Fő teret.
TFA-FCC Hungary-Szombathely tűzoltóverseny és koncertek a Fő téren
Szombathely Fő terén rendezik meg a TFA-FCC Hungary-Szombathely, az ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóversenyt a mai napon.
Felfüggesztették a Gothard iskola egyik tanárát
Ne öntse ki, inkább dobja a kontérbe!
Városszerte kilenc helyszínre helyeztek ki használt sütőolaj begyűjtésére szolgáló konténert. Szombathely 2021 márciusában csatlakozott a Cseppetsem! Programhoz. Akkor a város 18 óvodájába került gyűjtőedény, tavaly októberben pedig a Vásárcsarnok oldalához tették ki a vakítósárga konténert.
legfrissebbek
Montenegrói győzelem a magyar csoportban a férfi vízilabdatornán
A csoportgyőztesek a szerdai negyeddöntőbe jutottak, a második és harmadik helyezettek a nyolc közé kerülésért játszanak hétfőn, míg a negyedikek - Kanada visszalépése nyomán hárman - az alsóházban (13-15. hely) folytatják.
Hosszú: nagyon kedves volt nekem ez a világbajnokság
Szombati egyéni számban címvédőként negyedik lett 400 méter vegyesen. 
Meteorológiai szolgálat figyelmeztetéseket adott ki vasárnapra
A jövő héten már 38 fokos maximumokat is mérhetnek.
Rapport a hetedik meccsén kikapott 
Rapport Richárd hat döntetlen után hetedik mérkőzésén kikapott a sakkvilágbajnok-jelöltek nyolcfős madridi tornáján.
Franciaországban alkotmányba foglalnák a terhességmegszakítás jogát
A kormányszövetség és a NUPES együtt 296 képviselővel rendelkezik. A javaslat elfogadásához 289 szavazat szükséges, ami az abszolút többség.