km/óra
  2024.04.22., hétfő  •  Csilla, Noémi napja
Ismét lehet személyesen ügyet intézni a Szomhullnál

Ismét lehet személyesen ügyet intézni a Szomhullnál

Április 12-től előzetes időpontegyeztetés után, az egészségügyi rendelkezések szigorú betartása mellett ismét lehetőség nyílik személyes ügyintézésre a Szomhull ügyfélszolgálatán. Időpontot kérni a 314-575-ös telefonszámon lehet hétfőtől csütörtökig 8 és 12, valamint 13 és 15 óra között, illetve pénteken 8-tól délig. Az ügyintézés legfeljebb húsz percig tarthat. Kötelező a maszkviselés, a kézfertőtlenítés, az ügyféltérben egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat, várakozni az épületen kívül lehet. A szolgáltató kéri, továbbra is részesítsék előnyben a telefonos és elektronikus ügyintézést.

Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Áprilisi nyárra téli zimankó: kifehéredett a Kőszegi-hegység csúcsa
Kifehéredett az Írottkő kedden délelőtt: az Astromet Facebook-oldal élő videóban jelentkezett be a Kőszegi-hegységből, jég- és hódara, illetve hó hullott a nulla fok körüli hőmérsékleten.
Több száz motor várható a vasárnapi motoros felvonuláson Szombathelyen
Hagyományosan felvonulással indítják a szezont a vasi motorosok. Mutatjuk a tervezett útvonalat, ahol április 21-én, vasárnap várható a látványos konvoj felbukkanása, írja a 112press.hu.
Mutatjuk, mikor és hol folytatódnak az útfelújítások Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április harmadik hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani hétvégén és a jövő héten.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.